οταν λες συμβατα φιλε μου τι εννοεις?
Printable View
Για την κεραια θα μας πει o dimtz οσο αφορα τον αποκωδικοποιητη εχει ελληνικο μενου και κανει για ευρωπη(pal-ntsc) χειριστηριο ομως εχει ξεχωριστο που σημαινει οτι θα αλλαζει καναλια απο το κοντρολ.για τεσσερα κομματια που τον ρωτησα δεν νομιζω να μαζευτουμε περισσοτεροι μας βγαινει 70ευρω/κομματι.
οπως εγραψε ο bill αν δεν κανω λαθος θα πρεπει να παραγγειλουμε ο καθενας για τον εαυτο του για να μην πληρωσουμε τελωνειο.οσο αφορα τον τυπο στο ebay θα του πω ποιοι θα συμμετεχουν
Κι εγώ μιλάω στο κινητό μια χαρά χωρίς το μικρόφωνο. Εκτός από λίγο "βάθος", με ακούνε μια χαρά.
Έχω βάλει τα αντιπαρασιτικά γιατί είχα πολύ σοβαρό πρόβλημα όταν ήταν χαμηλά ο ήχος (έντονο ζζζζζ). Το πρόβλημα λύθηκε. Υποτίθεται ότι έχω κάποια μείωση στις υψηλές εντάσεις αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το καταλάβω.
Δημητρη η κεραια παραγγελθει.
https://cgi.ebay.co.uk/ES088EN-Car-An...item33656c7019
Αυτην ειναι που βρηκε ο dimtz.
Ψάχνωντας βρήκα αυτή , https://www.alibaba.com/product-gs/4...v_antenna.html. Το αμάξι μου έχει τέτοια, λές να κάνει για τον ψηφιακό δέκτη; Αν ξέρει κάποιος ας μου πεί γιατί δεν ξέρω αγγλικά.
Μια χαρα κανει Διονυση. Καλοριζικη!
Παναγιωτη η δικια σου βγαινει ευκολα, καθως ειναι κολητη, οποτε με λιγο ζεσταμα θα βγει... αλλα το θεμα ειναι οτι αυτη που εχεις τωρα ειναι διακοσμητικη, απλα ενα αυτοκολητο.Αυτη που θες να βαλεις ειναι κεραια κανονικη...θα πρεπει να ανοιξεις τρυπα να περασεις τα καλωδια
Αλλο και τουτο ρε παιδια...
Καθε φορα που αναβω το αυτοκινητο το μηχανημα dynavin min to spaso :ranting2::ranting2: κανει ρεσετ και ακουω το ηλιθιο το μπιπ και η ωρα μηδενιζεται.:ranting2:
Επειδη το ειχα ρυθμισει να αναβει με το γυρισμα της μιζας διαβασα εδω μεσα οτι το ρεσετ γινεται για να μην καει το μηχανημα (αυτοματα) ετσι αρχισα να το σβηνω πριν τραβηξω το κλειδι και να το αναβω χειροκινητα, για καποιο καιρο ειχε φτιαξει τωρα πάλι τα ιδια .Καμια ιδεα κανεις?
Παιδια ασχετο...αλλα εχω ενα τηλεχειριστηριο απ'το dynavin. Οποιος το χρειαστει...μου λεει
:worthy::worthy: m-(ega)power01
καμια λύση στο προβλημα μου?
Δυονυση αν η μπαταρια σου ειναι στα τελευταια της, ειναι δυνατον να συμβαινει διοτι μπορει στιγμιαια την ωρα που τραβαει ρευμα η μιζα να πεφτει η ταση της τοσο που δεν μπορει να ''συντηρησει'' το dynavin.
Αν εχεις και αλλο αμαξι ,γεφυρωσε τις μπαταριες σαν να εχεις μεινει, εχε το αλλο αναμμενο και επιχειρησε να βαλεις μπρος το bmw. Ετσι μπορεις να δεις αν φταει η μπαταρια η οχι, χωρις να την αλλαξεις
Τι έγινε Διονύση τηυν έβαλες την κεραία; Δείχνει καλά...
Με την γεννηση του μικρου δεν ειχα χρονο να παω να πληρωσω και δυστυχως ακυρωθηκε θα το αφησω για αργοτερα λιγο.
Ο dimtz πρεπει να την τοποθετησε
Συμφορουμιτες υπαρχει περιπτωση να μου στειλει καποιος το περιεχομενο της SD καρτας του DYNAVIN E46;Εκανα μ@@@@@α το παραδεχομαι!!!
giorgost1 στείλε μου την δνση σου και από δευτέρα σου στέλνω ένα αντίγραφο.
Ευχαριστω φιλε tsagio
Λεβεντες οσο αφορα για την κεραια που αναφεραμε πιο πανω την εχω δοκιμασει πριν λιγο οχι στο dynavin αλλα σε μια εξωτερικη tv αυτοκινητου ενος φιλου μου, μια χαρα εκπεμπει και οταν κινειτε το οχημα προβλημα λιγης ασταθειας ειδα σε καναλια τοπικα που δεν εχουν δυνατο σημα,στην περιοχη που ειμαι (Κοζανη) δεν ειναι δυσκολη οσο αφορα στην ληψη καναλιων και δεν βλεπω να υπαρχει καποιο προβλημα στην περιοχη μου, η συγκεκριμενη κεραια ειναι στα 35 db, εχει και με λιγοτερα db αλλα και με περισσοτερα(ο φιλος μου εχει μια παρομοια σε σχεδιο με 20 db και δεν εχει προβλημα ειναι ευχαριστημενος, την ειχε αγορασει και 35 euro)), σε δυσκολα σημεια δεν ειχα την ευκαιρια να την δοκιμασω και δεν μπορω να εχω αποψη, τωρα σε περιοχες οπως η Αθηνα η Θεσ/νικη δεν ξερω τι αποτελεσματα μπορει να εχει, πιστευω πως δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα, προσωπικη μου αποψη απο θεμα τιμης και μεγεθους μια χαρα την κανει την δουλεια της thumb
ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑ & ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ , ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ m-power 01 ,ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ BLOUETOOTH , ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ HARDWER (ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ),η SOFTWER ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΓΤΙΑΞΕΙ
ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ??
ΓΙΑ DATHANASO .. ΣΤΑ SETINGS , ΜΑΟΥ ΒΓΑΖΕΙ :INVALIDE ID
ΓΙΑ DATHANASO EKANA ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΜΑΙΝ MENU MOY ΒΓΑΖΕΙ¨INVALI ID , ΣΤΑ SETINGS ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ TA BLOUETOOTH ??
πανω δεξια εχεις τα δυο γραναζια οταν τα πατησεις σου βγαζει μια αλλη οοθονη με ρυθμισεις οπου εχει και το bluetooth.Το επιλεγεις και βαζεις on.δοκιμασε το και πες μας