Αν θυμόμαστε λέει........
Ονειρο θερινής νυκτός τα 2000 κυβικά με 7.000.000 δρχ τεκμήριο! Τ Ο Τ Ε !!!
Ορίστε σε μετατροπή σε ευρώ για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι....
Printable View
Δεν υπαρχει διαθεση Αντωνη.
Πεντε ανθρωποι ειχαμε μαζευτει τοτε.
Εχουμε φτασει στο σημειο να κομπλεξαριζομαστε επειδη εχουμε ενα αμαξι.
αν ο σκοπος τους ηταν απλα να μαζεψουν χρηματα απο τα αυτοκινητα θα εφτιαχναν τετοιο συστημα που να πληρωνουν ολοι αναλογικα και να παιρνουν λιγα απο πολλους, τουλαχιστο αυτη θα πρεπε να ηταν μια λογικη αντιδραση στην συνεχη καταθεση πινακιδων και παροπλισμο οχηματων.
Μαλλον ομως οσο και να ακουγεται παραξενο,δεν ειναι ο σκοπος τους να τα παρουν απο τα κοροιδα που 4 χρονια πριν τους εβαλαν και αγορασαν ενα αυτοκινητο να μπορουν με ασφαλεια να λυσουν τις οικογενειακες τους αναγκες.
Τριβουν τα χερια τους οι ξενοι για την ολοκληρωτικη απαξιωση των αυτοκινητων...
εκει που πηγαιναμε γερμανια να φερουμε αμαξι ερχονται αυτοι και τα αγοραζουν μισοτιμης.
υγ. αυτοκινητο με ξενες πινακιδες μπορει να οδηγησει μονο ο κατοχος του για ορισμενο χρονικο διαστημα το ετος.
Η Ελενη καπου εχει γραψει αναλυτικα την διαδικασια που εκανε ετσι ωστε καθε χρονο που ερχεται Ελλαδα να μπορει να κινει το αυτοκινητο με ξενες πινακιδες που κατεχει.
κι αυτό παίζεται πλέον.
Εχω ακούσει ότι τελευταία έχει σταματήσει αυτό, λόγω αμελητέας συντήρησης! Δεν είμαστε πλέον στην λίστα προτίμησης.
Κι εδώ που τα λέμε δεν νομίζω να έχουν και τόσο άδικο. Μην κρίνετε κάποιοι από τους εαυτούς σας που είσαστε μερακλήδες.
Η συντριπτική πλειοψηφία με ακριβά αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού που θέλει να τα ξεφορτωθεί χθες, που έχει καταθέσει πινακίδες από χθες, σκέφτεται ν' αλλάξει ακόμα και λάδια.
Εχει αρχισει και απανταει και στον εαυτο του.
Καψιμο
δεν ξέρω τι θα κάνουν με τα τέλη και τις εισφορές.
ίσως ούτε αυτοί να ξέρουν ... κάτι θα κατέβει στο κεφάλι κάποιου φωστήρα και θα πληρώνουμε εμείς τα σπασμένα!
Πιστεύω όμως ότι για τα πετρελαιοκίνητα απλά θα ανέβει η τιμή του πετρελαίου, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, όπου το πετρέλαιο έχει την ίδια τιμή (ή και πιο ακριβό σε πολλές περιπτώσεις) με τη βενζίνη..... και βλέπουμε για μετά...