Αρχικό μήνυμα απο
m_power_lunatic
Δεν επρεπε απο την αρχη να μπουμε στην Ευρωζωνη,δεν πληρουσαμε τις προυποθεσεις,δωσαμε πλαστα στοιχεια.Γιατι τωρα δεν εχουμε το θαρρος να βγουμε απο την Ευρωζωνη και να τελειωνουμε και να τιμωρηθουμε για τις μ@λ@κιες που καναμε σαν κυβερνησεις και σαν ψηφοφοροι ολοι μαζι???
Ποσες φορες θα το πουμε?????Μα τον θεο δηλαδη ποσες φορες???Ειμαστε απατεωνες (ψηφιζαμε απατεωνες που στελνανε πλαστα στοιχεια με την ΕΛΣΤΑΤ εξω κτλ),ζητουσαμε ρουσφετια και τωρα ηρθε η ωρα να φαμε ΣΚ@Τ@.
Ενας λαος δεν μπορει να εχει πολιτικους ανωτερου ή κατωτερου επιπεδου απο το αντιστοιχα δικο του επιπεδο.Εχεις πολιτικους του αντιστοιχου επιπεδου......οι σκαταδες που ειναι στην Βουλη ειμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.Σε αυτο εχω καταληξει προσωπικα τουλαχιστον,συμπερασμα δικο μου ελπιζω και καποιον αλλων.
Ειμαστε ενας λαος αμορφωτος,χαμηλου επιπεδου (οι κυβερνησεις μας στερησανε το ανωτερο επιπεδο με την καταστροφη της παιδειας,συμφωνω ΑΛΛΑ εμεις τους βαζαμε και τους ξαναβαζαμε στην βουλη για τα ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ βρε!!!!!)
Γιατι να μην βγουμε αφου ΔΕΝ αξιζουμε να ειμαστε μεσα με τις απατεωνιες των κυβερνησεων.Γιατι δωστε μου εναν λογο.
Μπηκαμε σαν τους γυφτους τα παλιολαμογια και τωρα που μας εχουνε στο χερι (ετσι λενε οι περισσοτεροι,ετσι δεν ειναι?) γιατι καθομαστε και παρακαλαμε???Που ειναι η αξιοπρεπεια???
Ξερετε που ειναι η αξιοπρεπεια???Να βγουμε και να πουμε οτι καναμε λαθος και φευγουμε δεν θελουμε αλλα χρηματα απο εσας,σας κοροιδεψαμε!!!!!!!
Η ξεφτυλα ξερεις που ειναι????
Να βλεπεις οτι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ τα νουμερα και θελουνε να σε παρουνε για ενα κομματι ψωμι και ΕΣΥ γιατι φοβασαι και εισαι του καναπε και του βολεψιματος και ΔΕΙΛΟΣ να λες ''θα μεινω στην ευρωπαικη ενωση και θα το παλεψω-ΤΟ ΑΠΑΛΕΥΤΟ-''
Γιατι οι περισσοτεροι ειναι ΧΕΣΤΕΣ και ξεφτυλισμενοι και δειλοι.
Γιατι στον πολεμο αυτοι του καναπε θα ψαξουνε να βγουνε γιωταδες και να πανε στα μετοπισθεν αντι για την πρωτη γραμμη.Να γιατι.........
Εγω ξερω οτι οταν κανεις την μ@λ@κι@ απο το δημοτικο ακομα μας μαθαινανε να βγαινουμε να το λεμε και να επωμιζομαστε τις συνεπειες.....ετσι κανουνε οι σωστοι και οι αντρες και οι γυναικες και ολοι.
''Εκανα μ@λ@κι@ κυρια Ευρωπη για αυτο και για αυτο τον λογο''....εφαγα επιδοτησεις,τα εκανα 911 και Μ3 και Μ5 γιατι νομισα οτι ειμαστε ισα και ομοια ολοι στην ευρωπαικη ενωση με τα δανεικα που δεν θα επρεπε καν να περνω απο εσας.
Να επωμιστω τις ευθυνες μου ΣΑΝ λαος και να σας απαλλαξω απο τα προβληματα που σας προκαλεσα.
Με με συγχωρειτε θα κανω οτι μπορω, ΟΤΑΝ μπορω και ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ να σας ξεχρεωσω θα τιμησω την οφειλη μου.
Αυτα μπορουσε να τα πει ετσι ακριβως???Ετσι ακριβως.Να γυρισει την πλατη και να φυγει,ουτε διαπραγματευση ουτε τιποτα........
Καναμε λαθη,εσεις δεν φταιτε να σας βασανιζουμε κυρια Μερκελ ετσι και αλλιως εσεις τα κανετε ολα σωστα και τωρα θελετε να μας ξεφτυλισετε,βοηθησετε συγγνωμη κτλ.
Κυρια Μερκελ μου εχετε δικιο που λετε να φυγει ο Τσιπρας και ο Βαρουφακης και ο οποισδηποτε ητανε στην θεση τους που ηθελε απλα να μην πουλησει την χωρα του για ενα κομματι ψωμι,ειναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και να φυγουνε.....μακρυα εχετε δικιο.......................αλλα για στασου,για στασου ενα λεπτο.
Εκει γυρω στα 1940-1945 αυτοι οι ''κοκκινοι'' οι κομμουνιστες δεν σας γ@μησανε τις μανες και σας παρτουζωσανε ολους μαζι????
Ξεχασα,σας την χαρισανε,διαγραψανε ολα σας τα χρεη και βασικα ΔΕΝ σας σβησανε απο τον χαρτη που εισασταν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ και της ανθρωπινης ζωης.
Ναι-ναι κοιτα να δεις πως ξεχναει ο ανθρωπος,κοιτα να δεις κατι πραγματα.....
Κυριε Γιουνκερ μου και εμεις σας αγαπαμε αλλα τα σκατωσαμε,παμε να φυγουμε και εμεις τωρα...απορω γιατι θελετε να μας βοηθησετε ακομα,θαυμαζω την μεγαλοψυχια σας,δεν εχει να φοβηθει τιποτα η Ευρωπη και η Αμερικη ετσι δεν ειναι???
Τι εχει η Ελλαδα???Τιποτα δεν ειναι λενε οι συμπατριωτες μου,αυτοι θα ξερουνε καλυτερα......