Θα Τα χαρω, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Αυτο ειναι καθησμα και όχι οι αλλες οι πολυθρονες...η διαφορα στο βαρος ηταν αισθητη.
Printable View
Θα Τα χαρω, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.
Αυτο ειναι καθησμα και όχι οι αλλες οι πολυθρονες...η διαφορα στο βαρος ηταν αισθητη.
Ε ναι...το μονο που μου την δινει, ειναι που μου πιεζει τους ωμους προς τα μπροστα.
Αν και καθομαι ανετα, μαλον πρεπει να χασω κανα κιλακι.
Από αισθηση παντως άλλο πραμα. Νιωθεις οτι αδηγεις άλλο αμαξι. Μεγα φαουλ που δεν τα εβαζε σαν εξτρα και για τα απλα Μ-τριολια...
Ωραια ειναι ψηλε.
Ρε συ η γυναικα δεν γκρινιαζει με τα "χωστά"??
Ευχαριστω σωκρατες...η. Επισκεψη στην Κυπρο με εκανε να το παρω τελειωτικα αποφαση οτι επρεπε να πεταξω τα μαμα.
Η ελινα μενει τωρα να το συνηθισει. Κατεβηκε, τα ειδε, μου ειπε καλοριζικα και ξανανεβηκε σπιτι ενω θα πηγαιναμε στον παιδοτοπο.
Τελικα πηγα μονος με την μικρη... :D
xa xa xa μπηκες στην λουγκρας και καταλαβες την διαφορα σε καταλαβαινω απολυτα !! και που να εβαζες και bucket κουβα sparco που ειχα στην αρχη που ειναι ποιο στενα ποιο κατω και σε εχει σε πολεμικη οδηγηση συνεχεια ... :original:
συνηθεια ειναι και εμενα η κοπελα μου στην αρχη μου ελεγε θα ποιανομε μπλα μπλα μπλα και τωρα δεν εχει κανενα θεμα το αντιθετο
ΥΓ εγω εβγαλα τον τεμπελη + βαρος (καλα εγω εχω manual και με ενοχλουσε στης αλλαγες στν πιστα) μονο το βαρος που γλυτωσες απο τα καθισματα πιστευω να το καταλαβες και στο αμαξι την διαφορα..
Με γεια Θωμά
Εγω είχα μπει παλιά στου Νικου speed n style κ μ πιάστηκε ο k@λος.
Δεν είναι για μενα
Καλοταξιδα Θωμα !!