προβλεπω και μια αναδρομικη αυξηση στα τεκμηρια το Σεπτεμβρη και ειμαστε ΟΚ, οπως ειχε γινει και πριν 2-3 χρονια
Printable View
προβλεπω και μια αναδρομικη αυξηση στα τεκμηρια το Σεπτεμβρη και ειμαστε ΟΚ, οπως ειχε γινει και πριν 2-3 χρονια
Είδατε που τα λεγε ο οδηγός Μ και δεν ακούγαμε ; Καλά να πάθουμε τώρα που δε πιστέψαμε το σαρδανάπαλο που μοιράζει τσάμπα χρήμα και εξαιρεί 'υγεία - παιδεία' από το προϋπολογισμό. :hystericalbs1:
ΦΤΆΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ...Ο ΛΑΌΣ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΗ ΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΓΙΑ ΤΟΥ !!!!!
Ζηλεύω τώρα. Θέλω κι εγώ 50 μέρες διακοπές !!
μπαααα....τα τεκμήρια δεν είναι fresh money εν τη παλάμη......
Τα τέλη κυκλοφορίας είναι.
μολις βγηκαν στη δημοσιοτητα τα νεα, βγηκαν και οι παπαγάλοι...
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:Παράθεση:
Αυξάνονται οι πωλήσεις Ι.Χ. - δείτε τους «πρωταθλητές»
Η αγορά αυτοκινήτου παρέμεινε σε θετικό πρόσημο και τον Ιούνιο, με αύξηση 3,3%, μακρία από την μεγάλη πτώση των προηγούμενων ετών. Πιο δειλή η αγορά των δικύκλων, κατέγραψε πτώση 7,3%
Τον Ιούνιο κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 7.160 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού), παρουσιάζοντας αύξηση 3,3 % ως προς τον αντίστοιχο μήνα του 2012, όταν καταγραφόταν αντίστοιχα πτώση 44,3%. Από τις αρχές του έτους (δηλαδή το πρώτο εξάμηνο φέτος) κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 40.682 αυτοκίνητα, αριθμός που αντιστοιχεί σε μείωση 5,4% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο πέρυσι, όταν η πτώση ήταν 40,3%.
Μαμάτος :thumbsup: :hystericalbs1:
ρε συ κωστα, ανεβαινουν λεει οι πωλησεις!
ε βεβαια ανεβαινουν, ο αρης θα πουλησει το 520 και με τα ιδια λεφτα θα παρει κια πικαντο, o φιλος που ελεγα με το ς3 θα παει για c3 diesel την φορτωμενη εκδοση με ηλεκτρικα παραθυρα, πατακια και στανταρ ραδιοcd, εγω αν πουλησω το allroad φτανω μεχρι φαμπια ρεφλεξ τη στανταρ εκδοση με απλο χρωμα, το οκταβια εγινε απιαστο ονειρο ακομα και το 1,2 tsi! :hystericalbs1:
κατα τα αλλα, αυξηθηκαν οι πωλησεις, τι να λεμε τωρα!
οταν θα σε περναει ο αλλος στην εθνικη με 100 θα λες, που παει ο τρελος θα σκοτωθει!
προχθες το βραδυ που γυρισα απο χαλκιδα με το τερας, ειχα βαλει τον αυτοματο στα 120 για να κανω συγκριση καταναλωσης με το αουντι.
δεν με περασε κανενας!!!! χαχαχαχαχαχα:th_Laie_67-1:
Εν τω μεταξύ, ο μλκς ξεχνά ότι αυτή την περίοδο (θερινή) παίζουν και πωλήσεις σε εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων.
Στάθη, πες μου πότε θα παραλάβει ο φίλος σου το C3 το ντιζελάκι,να πάω να το δω και να το ασημώσω. Δε βλέπεις κάθε μέρα τέτοια εργαλεία. Έλεγα να πάω να πάω σε έκθεση του Συγγελίδη να το θαυμάσω αλλά ντρέπομαι, θα με δουν με το 520 και ποιος ξέρει τι θα νομίσουν. Καλύτερα να σε μισούν, παρά να σε λυπούνται, φίλε. Καλύτερα να σε μισούν, παρά να σε λυπούνται...