Κι εγώ συμφωνώ με το dynavin, επειδή έχουμε πήξει στα χειριστήρια ρε παιδιά.
Printable View
Κι εγώ συμφωνώ με το dynavin, επειδή έχουμε πήξει στα χειριστήρια ρε παιδιά.
Παιδιά και εγω μαζί σας. Επειδή λείπω εκτος Αθηνών θα ξαναμπώ την Τρίτη το βράδυ.thumb
ειμαι και εγω εδω λεβεντες................αρκει να βρεθει κατι καλο χωρις τηλεκοντρολ :mpaks:
καθως ψαχνετε για κατι τετοιο δεν κοιτατε ρε παλικαρια μηπως και βρεθει σε καλη τιμη η οθονη απο πουθενα αλλου?
αχαχαχαχ ναι παιζει και αυτο Σπυρο
χαχαχαχα καλα τι σκοπο εχετε να παρουμε αλλες οθονες? :shok: μου φαινετε πως εσας δεν σας επιασε ακομα η κριση :whistle:
παιδια εγω δεν ειχα παρει.. τωρα που λεω μπας και παρω απο που να το παρω?
εχει αλαξει κατι? να παρω απο e bay?
ευχαριστω!
μια ωραια και ''ανεξοδη'' αναβαθμιση θα ηταν τα δυο μεγαλα μπουτον.
Στο επομενο μοντελο ειναι πιο OEM style
ποσο στοιχιζει αυτο το προιον σημερα παιδια|?ενδιαφερεται να το βαλει ενας φιλος αλλα μου ειναι δυσκολο να διαβασω ολες τις προηγουμενες σελιδες!
Η τιμή του παίζει τελευταία φορά που ρώτησα ήταν στα 750 Ευρώ αλλά, αν δεν έχει στοκ απ' ότι μου χε πει, πάει ανάλογα με την τιμή του δολαρίου.
Μπα..
Παίδες ο δέκτης υπάρχει. Κόστος 169ε.
Στην καινούργια έκδοση του dynavin, επειδή δεν υπάρχει ενσωματωμένος τηλεοπτικός δέκτης, αυτός που είναι συμβατός με την κεντρική μονάδα, δέχεται χειρισμό και απ την οθόνη, είτε είναι αναλογικός είτε ψηφιακός.
Στις μονάδες που χουμε εμείς, επειδή υπάρχει ενσωματωμένος ο αναλογικός, ο χειρισμός του ψηφιακού, γίνεται απαραίτητα και μόνο απ το τηλεκοντρόλ.
Απευθύνομαι σε αυτούς που κάναμε το group-buy. Έχει βάλει κανείς τον ψηφιακό δέκτη; Εγώ τον έβαλα και είμαι γενικά ευχαριστημένος, το τηλεκοντρόλ μπορεί να είναι λίγο άβολο αλλά πλεόν το συνήθισα, και επειδή πιάνει πολύ καλά (χωρίς να "σημαδεύεις"), δεν είναι τόσο πρόβλημα.
Σχετικά με την ποιότητα της εικόνας έχω κάποιες αντιρρήσεις. Ακόμα και όταν φαίνεται ότι έχει πολύ καλό σήμα και η εικόνα είναι κατά τα άλλα τέλεια, μου κάνει κάτι οριζόντιες γραμμές (σαν flickering) οι οποίες πολύ σπάνια εξαφανίζονται εντελώς. Σαν παρεμβολή μοιάζει.
Έχει κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα; Μήπως έχει σχέση με την εγκατάσταση; Λόγω του ότι δεν υπήρχει χώρος δεξιά, ο αποκωδικοποιητής μπήκε κάτω από το τιμόνι αριστερά, αλλά χρησιμοποιήθηκε πολύ έξτρα καλωδίωση, και σκέφτομαι μήπως γιαυτό τις κάνει τις γραμμές (παρεμβολές).
Aν ειναι α δωσουμε 169ε και να υπάρχει τηλεκοντρολ ας δουμε λιγο αυτο με 80 που βρηκα
υποστηριζει ελληνικα για το teletext δεν μπορω να βρω λόγο να υπαρχει στο αυτοκινητο:thumbsdown:
Παντως σημειώστε καπου οτι εχει και δωρεαν μεταφορικα...
Νομίζω πως το αντίθετο γράφει.
) Import duties, taxes and charges are not included in the item price
or shipping charges. These charges are the buyer’s responsibility.
b) Please check with your country’s customs office to determine what these additional costs will be prior to bidding/buying.
Το σπουδαίο είναι ελληνικό μενού έχει?
OSD Language : English , French, German, Italian, Spanish, Portuguese, Polish
Audio Language & Subtitle Language : English , French, German, Italian, Spanish, Portuguese, Polish , Greek, Russian
Υποστηρίζει και ελληνικά.
Δημήτρη στο φωτάκι της όπισθεν την έβαλα άλλα επί δη για cabrio δεν μπόρεσα να βρω πουθενά (και το έψαξα πολύ) την αγόρασα από e bay 29 ευρω μου βγήκε και την τοποθέτηση την έκανε ο Παναγιώτης (gyιama) κάναμε μια μικρή πατέντα άλλα έκατσε super. Η τιμή που μου έδωσαν εδώ στη Θεσσαλονίκη για κουπέ ήταν 120 -150 ευρω τοποθετημένη.
Κωστα αν σου ειναι ευκολο και οταν φυσικα εχεις χρονο δωσε μου και εμενα link να την παραγγειλω απο το ebay, στο δικο μου που ειναι sedan μπαινει κανονικα? ειχα δει καμερες οι οποιες στην οθονη σου βγαζει και κατι σαν εκατοστα (σχεδιαγραμμα) - αποσταση απο το πισω οχημα ισχυει κατι τετοιο?
Δημήτρη βρήκα μερικά link αλλά έχει πάρα πολλά αν θέλεις αυτά έχουν τύπο cameras που έχω εγώ είναι μικρότερο ως προς το βάθος το πίσω μέρος.
https://viewitem.eim.ebay.gr/Car-Rea...709035894/item
https://viewitem.eim.ebay.gr/Car-CAM...743719096/item
https://viewitem.eim.ebay.gr/Car-Rea...668413060/item
το βάθος διαφέρει το sedan έχει περισσότερο χώρο από το coupe και τον λιγότερο σχεδόν καθόλου έχουν τα cabrio γιαυτό και εγώ δεν βρήκα πουθενά camera που να έχει τόσο μικρό βάθος. Παίζουν διάφορα μεγέθη ως προς το βάθος αυτά που έχω ανεβάσει είναι με το λιγότερο λογικά δεν χρειάζονται πατέντα. αλλά και να χρειαστεί κάποια πατέντα καν την πάνω στην κάμερα έτσι έκανα εγώ τουλάχιστον.