τα καλα κομματια δεν βγαινουν στο car ....σπανια θα βρεις συνηθως φευγουν στο μιλητο ή σε εξειδικευμενους μαντρααδες
Printable View
τα καλα κομματια δεν βγαινουν στο car ....σπανια θα βρεις συνηθως φευγουν στο μιλητο ή σε εξειδικευμενους μαντρααδες
Επειδη ειδα την αγγελια και το πως ζητας το αμαξι φιλε αιμιλιε, θα σου ελεγα να ριξεις μια καλη ματια σε αυτο και σε κανα δυο ακομα θεματα που εχουν ανοιχτει για το συγκεκριμενο αμαξι.
Σιγουρα θα αναθεωρησεις καποια πραγματα που αναφερεις στην αγγελια ζητησης που εχεις αναρτησει.
Προσωπικη μου γνωμη μην κοιτας καν τα χιλιομετρα για αμαξι 10ετιας, ειδικοτερα οταν μιλαμε για αμαξι που οσοι το παιρνουν το παιρνουν για τα γκαζια του.
Παντα υπαρχουν καλα αυτοκινητα. Αμα ψωνιζεις απο τον αφρο και οχι απο τον πατο θα βρεις καλο αυτοκινητο οποιαδηποτε στιγμη. Προφανως η ευκαιρια που ψαχνεις (οπως ολοι δηλαδη που θελουν και καλο αυτοκινητο και ταυτοχρονα φθηνο) δεν βρισκεται καθε μερα. Θελει υπομονη, τα μετρητα stand by, και συνεχες ψαξιμο. Θα εμφανιστει καποια στιγμη και τοτε κανεις την αγορα σου αμεσα αλλιως θα το παρει αλλος, καθως ενα καλο και φθηνο αυτοκινητο ειναι το πρωτο (και ισως το μοναδικο αυτην την περιοδο) που θα φυγει.
Παιδια εγω ενα ξερω να πω που ισχυει σε ολες τις αγορες " το καλο και το φθηνο το πηρε ο προηγουμενος "
thomelef δλδ πως να το ζητήσω?απλά με τα λίγα χλμ έχεις τουλάχιστον μια πιο αξιοπρεπή εμφάνιση τουλάχιστον.Ψυχολογικά δεν θέλω πανω απο 100.000χλμ.Τώρα για όλα τα υπόλοιπα...συντήρηση,εμφάνι ση,χρήση κλπ νομίζω οτι ένα κακοδουλεμένο αυτοκίνητο ή κακοσυντηρημένο αυτοκίνητο κάνει μπαμ απο μακριά.Επίσης υποψήφιος αγοραστής Μ3 ή οτιδήποτε ειδικού αυτοκινήτου μεταχειρισμένου είναι έτοιμος να έρθει αντιμέτωπος με βλάβες που θα πληρώσει στο προσεχώς μέλλον.
Επίσης κάποιος απ το forum μου έγραψε οτι ξέρει για κάποιο silver gray αλλα χάθηκε και δεν ξέρω πιος το ανάρτησε.Αν το διαβάσει ας μου στείλει σε p.m. στοιχεια επικοινωνίας του να μιλήσουμε καλύτερα.Ευχαριστώ...
Aιμίλιε καταρχάς καλως ήρθες!!!:original:
Μην ξεχνάς ότι ψάχνεις για ένα αμάξι 7 χρονών στην καλύτερη και 12 στην χειρότερη.Δεν είναι τόσο εύκολο να έχει λίγα χιλιόμετρα το αμάξι (κάτω απο 100.000) πραγματικά όμως γιατί με γυρισμένα τον εαυτό σου κοροϊδεύεις.Τρανό παράδειγμα του Thomelef που έχει 200.000+ και ακόμα ράβει...
Για εμένα καλύτερα να πάρεις κάποιο με πλήρες ιστορικό σέρβις,απο όσο το δυνατόν λιγότερα χέρια και ας έχει χιλιόμετρα thumb
Δεν είναι λίγο δύσκολο μοντέλο 10 χρονών να έχει λίγα χλμ;;;
Συμφωνώ με τον BILL και στο κάτω κάτω υπάρχουν και μοντέλα 05-06.
Μια μικρή παρένθεση στη κουβέντα μας...το Ε21 μου έχει 114.000 μοντέλο 1977 παρακαλώ.
Του thomelef δε το ξέρω και δε διαφωνώ οτι μπορεί να είναι τέλειο.Σίγουρα όμως ένα αυτοκίνητο με 100,000 plus τη φθορά του θα την έχει (μηχανικά,πλαστικά,σαλόνια, ).
Αυτο στα 15Κ
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3778392/
και αυτο λιγο παραπανω στα 16Κ
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3360231/
Δειχνουν Οκ με μια πρωτη ματια και σε καλη τιμη με κατω απο 100Κ χιλ. που ζητας.
Θα πρεπει φυσικα να εισαι ετοιμος να διαθεσεις 15-18Κ αν θελεις ενα καθαρο Μ3 με λιγα σχετικα χιλιομετρα.
Αυτό στη Ρόδο το έχω δει σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχα πάει.
Φαίνεται πολύ καλό, προσεγμένο και με πολλά aftermarket πράγματα.
Το πουλάει με μισή καρδιά γιατί δε το χρειάζονται πια με τα παιδιά και γκρινιάζει η γυναίκα του.
Μη πήγε βόλτα και πυροβολάει!
Δε το πήρα γιατί δεν τον ενδιέφερε ανταλλαγή.
Νίκο για αρχή πάντα ζητάω τουλάχιστον τα 7 τελευταία ψηφία.
Απο κεί ξεκινάω για αρχή αφού παίρνω μια εικόνα για το τι είναι.
Μετά το βλέπω από κοντά και μετά πάω για έλεγχο.
Από τη μικρή εμπειρία που ψάχνω υπάρχει στο car απ τα πιο ακριβά,πολύ καλό σε γενικές γραμμές αλλά πωλείτε για άστρωτο… και έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
Το άλλο αντί για βενζίνα, ήθελε μπανάνες και πάει λέγοντας. Λυπήθηκα το παλικάρι που ήρθε από Κομοτηνή και αφού πήγε σε αντιπροσωπεία το κλειδί ήταν 316 και το πλαίσιο που χτύπησα έλεγε 320. .Του λέω ρε φίλε με WBA πλαίσιο δε χρειαζόταν ούτε Αθήνα να έρθεις για να σου πει η BMW τα αυτονόητα. Στην άδεια δηλωμένο 3246 προχωρημένη μαϊμού .Όποιος αρνείται να δώσει στοιχειά κάποιο λακο έχει η φάβα. Εγώ χάνω το υποτιθέμενο κελεπούρι η κρίμα σ αυτόν αυτήν την εποχή που δίνει τα σεβαστά λεφτακια του?
Ο Κρητικός δεν το δίνει μη κάνω καμιά μπουγάδα λέει(χαχαχα πρώτη φορά το άκουσα) και στο στέλνω με το καράβι μου λέει αφού είσαι από Αθήνα λες και του ζήτησα τυρί απ τη Κρήτη. Δεν έχω σκοπό να τραβιέμαι στη Κρήτη και οπουδήποτε για να χάνω το καιρό μου παίζοντας με την νοημοσύνη μου.
Ισχυρίζονται ότι δεν το δίνουν μη χτυπήσω εγώ τα νούμερα τους(γίνονται γραφικοί ειδικά οι μαντραδες) λες και αν θέλω κάποιο πλαίσιο του μαντρα περίμενα.
Μη γελιόμαστε, κανένας δεν τα έχει για πέταμα κι ας φαίνονται λίγα γι αυτούς που τα πουλανε. Το αμάξια αυτά μπορεί να έκαναν 80000 ¤ καινούργια αλλά οι καιροί άλλαξαν.
Τα χρήματα έχουν άλλη αξία σήμερα που μιλάμε. Δε βγαίνουν τόσο εύκολα όπως την εποχή που το αγόρασε ο καθένας. Τώρα αν το αξίζει δε διαφωνώ να το πληρώσω αλλά μη βάζουμε το χρυσάφι με το μπακίρι στο ίδιο τσουβάλι.
Αιμιλιε,προσδιόρισε το budget σου,το καλοκαίρι πουληθηκανε 2 Μ3 Ε46 cabrio στα 18χιλ και στα 22χιλ απο τα καλύτερα στο car.gr
Το καλο πληρώνεται ένα πάσα ώρα και στιγμή.-
To budget είναι ανοικτό γι αυτό δεν έχω βάλει ταβάνι.Αρκεί να τ αξίζει....
Οπως κατάλαβες και παραπάνω έχω δει και τα πιο ακριβά του car που παίζουν σήμερα.Να έχει ταυτότητα όμως.Δεν μου αρκέι η βιτρίνα...
Ανοιχτος είμαι,θύμα προσπαθώ να μη γίνω...
Το καλό (στα μάτια μου πάντα) θα πληρωθεί και θα είναι αυτό που θα μου κανει κλίκ.
ΣΕ cabrio είμαι λιγο επιφυλακτικός αλλα όχι αρνητικός.
Δεν έχω garaz και με φοβίζει,η στιβαρότητα,διαρροες και τριγμοί.
Το coupe μου κάνει πιο αλήτικο.Με ηλιοροφή είμαι καλυμένος και του δίνει πολύ στυλ για μένα.
Παντως ΑΝ μιλας με σωστους ανθρωπους που βλεπουνε τα αμαξια για εσενα τα χλμ τα πρεγματικα τα δειχνει το αμαξι απο κατω.-
Οτιδηποτε αλλο κοιταει καποιος κινδυνευει με φωλα.
Μονο βλεποντας απο κατω και με συνδυασμο με χαρτια,μυρωδιες,τριγμους κτλ βγαζεις συμπερασμα.Θα σε βοηθαγε να ειχες σημειο αναφορας καποιο με τσεκαρισμενα λιγε χλμ για νε συγκρινεις.
Παντως οτι βρισκεις βαζε το και εδω ολο και κατι θα ξερουμε,αν ηθελες χειροκινητο θα σου ελεγα καποιο.
Σε συνεργείο δεν έχω πάει ακόμα κάποιο γιατι κολήσαμε απ τα αποδυτήρια.
Αν υπάρχει κάποιος έμπειστος θα τον χρειζόμουν.Επίσης περα απ το ιστορικό,μπρίζωμα,πάτωμα,μ α συμπιεση μοτέρ δεν είναι απαραίτητη?
Δεν αναρτώ δημόσια αγγελίες για κάθε επιφύλαξη νομικών δικαιωμάτων.(δεν ξέρω αν είναι σωστό και νόμιμο)αν είμαι λάθος ας με διορθώσετε.
Και χειροκίνητο κοιτάω πλέον...η ιδέα του smg μου αρέσει αλλα με φοβήζει για τα γνωστά προβλήματα.
Μπορει καποιος με πμ να μαθει και να μου πει αν το πιο κατω αυτοκινητο εχει αλλαξει μεταλλα μπιελων ?
WBSBL92020JR02010
Σεφ ωραίο αμάξι και φαίνεται προσεγμένο :hystericalbs1:
Καταρχάς δεν υπάρχει σύγκριση...2800 φίλε μου κάνει μόνο το μπλοκέ και τα διπλά που έιναι κούτας και για να στέκεται έτσι μετα απο 36 χρόνια να είσαι σίγουρος οτι δεν πληρώνεται με 2800!!!
Δεύτερον απο που έβγαλες συμπέρασμα οτι θέλω να πάρω Μ3 κοψοχρονιά?
Sorry αλλα νομίζω οτι είναι λίγο άτοπο το σχόλιο.Φιλικά πάντα
Eχουμε θρεντ που αναφερετε ως: "αγγελιες απο το νετ".
Τα παντα σχολιαζονται εκει!!!
...απο το αν μας αρεσει,αν ξερουμε τον εμπορο ή τον ιδιοκτητη και αλλες πληροφοριες που τυχον εχουμε για το οχημα.
Απο τη στιγμη που δεν δυσφημεις καποιον,εσυ που αναδημοσιευσες την ηδη δημοσιοποιημενη αγγελια,δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
απλα ρωτας εαν μας αρεσει εαν το ξερουμε κλπ.λεπτομερειες που δεν θεωρουνται δυσφημιση.
Χρειαζεται ομως μεγαλη προσοχη απο ολους μας στο τι γραφουμε,επειδη ο κοσμος ειναι μικρος και εαν γινει καποιο αρνητικο σχολιο δημοσια και συμπεσει να το δει εδω ο ιδιοκτητης του οχηματος, πιθανον να ζητηθουν νομικες ευθυνες για διαφυγοντα κερδη απο την απαξιωση που υπεστει το οχημα σε δημοσια συζητηση,φυσικα μιλαμε για σοβαρες κατηγοριες.....δε λεμε σοβαρο θεμα οτι τα φλασακια τα εχει λευκα ενω απο το εργοστασιο ηταν πορτοκαλι.....μιλαμε για πιο μεγαλα προβληματα.thumb
...για αυτα τα "μεγαλα" προβληματα και αφου ειμαστε σιγουροι 1000% ,καλα ειναι να χρησιμοποιουμε τα ΠΜ.thumb
επισης μεγαλη προσοχη οταν αναφερομαστε σε BMW.....ακομα μεγαλυτερες πιθανοτητες εχει καποιος να εντοπισει τα εδω "κακα" σχολια....αλλα υπαρχουν και αρκετα μελη που πουλανε τα δικα τους οχηματα.
Συγνωμη αν σας κουρασα.:original:
:thnx:
για σημερα μονο αυτα, που προφανως θα τα ξερεις ηδη....thumb
VIN WBSBL92020JR02010
Type code BL92
Type M3 (EUR)
E series E46 (2)
Series 3
Type COUPE
Steering RL
Doors 2
Engine S54
Displacement 3.20
Power 252
Drive HECK
Transmission MECH
Colour PHOENIXGELB METALLIC (445)
Upholstery TEILLEDER W.N./KIWI (N5OV)
Prod.date 2002-01-25
Description (EPC)
S302A ALARMANLAGE
S428A WARNDREIECK
S441A RAUCHERPAKET
S473A ARMAUFLAGE VORN
S490A LEHNENBREITENVERSTELLUNG
S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE
S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC)
S521A REGENSENSOR Rain sensor
S522A XENON-LICHT Xenon Light
S601A TV-FUNKTION TV function
S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL
S674A HIFI-SYSTEM HARMAN/KARDON
S692A CD WECHSLER I-BUS VORBEREITUNG
S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE
S792A M LM-RAEDER DOPPELSPEICHE 67, 19" forged
S793A SMG DRIVELOGIC
L812A ENGLAND/IRLAND AUSFUEHRUNG
S850A ZUSAETZL. TANKFUELLUNG EXPORT
S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA
S877A UEBERKREUZBEDIENUNG
S880A ENGLISCH / BORDLITERATUR
Standard equipment
Description (EPC)
S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC)
S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD
S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND
S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY
S520A NEBELSCHEINWERFER
S534A KLIMAAUTOMATIK
S550A BORDCOMPUTER
S710A M LEDERLENKRAD
S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT
S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN
S853A SPRACHVERSION ENGLISCH
Ευχαριστω Αλεξη.
Θα περιμενω μεχρι τη Δευτερα.
Το αμαξι το πηρε καποιος φιλος απο Αγγλία και στη περιπτωση που δεν εχουν αλλαξει μεταλλα θελει να τα αλλαξει προληπτικά.
Εδω δεν μας λένε αφου δεν ειχει αγοραστει απο την αντιπροσωπεια ουτε και γινενται σερβις εκει.
Συμπε...με την ζετα τι εγινε τελικα ρε???
Τιποτα δεν εγινε γιατι το συνεργειο ηταν κλειστο.
Δευτερα ή Τριτη θα ξερουμε.
Αυτό φαίνεται καλό και από ιδιώτη όχι μαντρά...γιατί δε πας να το δεις?
https://s17.car.gr/4027/4027657_0_b.jpg
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/4027657/
Επίσης είδα αυτό...
https://s16.car.gr/3922/3922080_p_b.jpg
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3922080/
ΦΟ ΒΕ ΡΟ!
Το καλύτερο Μ3 στο καρ αυτή τη στιγμή, αλλά ακριβό γιατί τα αξίζει...να ήταν και SMG.
Τα χιλιόμετρα φαίνονται γνήσια και τελικά δεν έχει αλλάξει δέρματα.
Πρώτη άδεια το 2003 και έχει συμπληρώσει 10ετία.
New entry το παρακάτω...
https://s18.car.gr/4037/4037390_0_b.jpg
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/4037390/
Αλλά με πρώτη άδεια το 2007. Το δίνει 17.000.
Θα πάω να το δω από την άλλη βδομάδα από κοντά. :cheers:
Χριστοφορε την Δυτερα θα ξερω για το bmw οτι εργασια εχει γινει σε επισημο σερβις και ολο το ιστορικο του με τους κωδικους επισκευων.
Ακομα και τζαμι να εχει αλλαξει θα το αναφερει.
Σε οτι ομως εχει γινει εκτος bmw δεν υπαρχει προσβαση, αφου οπως καταλαβαινεις δεν θα ειναι περασμενο στο συστημα.
Νίκο εκτός από το μαύρο με τις CSL ζάντες, σκέφτομαι τελικά μήπως το δικό μου
δεν είχε 145 αλλά 45...:whistle:
T ασημί δεν το ξερω και δεν το έψαξα γιατι δεν είναι στα χρώματα μου.
Ούτε το ανθρακί αλλα περιμένω ραντεβού.
η αντιπροσωπεια εδω ειναι μονοπωλειο. οτι θελουν κανουν.
αυτο ειναι το λιγοτερο.
αμα δεις τιμες για εξαρτηματα θα παθεις πλακα.
θυμαμαι πηγα να ρωτησω για pilot cup και τα ειχαν 1020 ευρω το ΕΝΑ πριν απο δυο χρονια.
(δεν ρωτησα να η τιμη ηταν με το φπα η οχι):D
1020 το ΕΝΑ?
Ζντοινγκ
ναι, και με 1300 εφερα τεσσερα απ την Αγγλία.
Ειναι υποχρεωμενοι να πουν.
Σε οποιαδηποτε bmw ανα τον κοσμο.
Αν πιεσεις θα σου πουν.
1040 το ενα;
αποκλειεται.πλακα θα σου καναν.
3500 εχει μεσαιο κ τελικο.δεν υπαρχει τετοια τιμη για ελαστικο csl.