ο Νινης απο που ειναι ???
Printable View
ο Νινης απο που ειναι ???
ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ GAY- ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ = 2-1 ΑΝΤΙ ΓΙΑ 1-3.Οποιος δεν σας ειχε σιχαθει πλεον σας σιχαθεικε.Αντρικεια κ μαγκικη πειραιωτικη νικη διορισμενοι πρωταθλητες ..χαρειτε αυτοι εισαστε.
εχθες τον αγωνα τον παρακολουθησα με 2 φιλους φανατικους γαυρους(ο ορισμος του προσκολλημενου)! πραγματικα μεχρι τα τελος ...απο τα λεγομενα τους νομιζα πως βλεπαμε διαφορετικο αγωνα, στην πορεια ομως καποια πραγματα οπως και να χει τα βλεπεις! δεν παραδεχθηκαν ποτε το χερι του τοροσιδη...θελησαν να δουν απο ολες τις οπτικες το πεντακαθαρο γκολ του κατσουρανη..ωστε να εκφραζουν ακομα αμφιβολιες...και πανυγηρισαν ως τρελλοι το γκολ φιασκο στο 92! παρολλα αυτα ομως ,γνωριζω καλα πως για κανα 20λεπτο πριν το τελος...ειχαν αρχισει να βριζουν τον προπονητη τους, τους παιχτες τους...και να περιμενουν καρτερικα την εκτελεση τους! το βλεπανε και απλα περιμενανε το τελος..και ποτε θα εβαζε ο βαζελος το 2ο.! κανα 10λεπτο λοιπον πριν το τελος..οταν ο παο ειχε την κατοχη, τους ειπα απο την πορεια που ειχε το παιχνιδι,πως θα το επαιρνε ο γαυρος( αφου και γκολ να βαζαμε , παλι θα ακυρωνοτανε)..με κοιταζαν λες και κατεβηκα απο τον αρη! δεν χαιρομαι που δικαιωθηκα...αλλα χαιρομαι επειδη ακομα στα ματια του πιο κολλημενου γαυρου...η ομαδα τους δεν αξιζε την νικη! περαστικα σε ολους μας....
η πρωτη καρτα στο 90..τοσα μαρκαρισματα πανω στο λετο κ τον νινη κ τιποτα..χερι -πεναλτυ κανονικο goal ακυρωνεται κ βαζουν αμφισβητουμενο τι ναπω..κ στο τελος μπουκαρει ο μητρο χτυπαει τοην λετο κ μετατην πεφτουν σε ολουσ τους παιχτες..μιλαμε αντρες με τα ολα τους..αλλα η μαγκια τουε ειναι μεχρι την πειραιως κ παντα 100 με 1
Το μεγαλυτερο προβλημα ειναι ο Μαρινακης.Βγηκε και με τα λεγομενα του εβγαλε στραβη ολη την Ελλαδα.Ο τυπος ακομα και μετα απο αυτα τα εκτροπα βγηκε να δυναμιτησει το κλιμα αντι να το κατευνασει.Τελικα η αλητεια στον εγκεφαλο του απλου οπαδου του ολυμπιακου βρηκε τροπο και σκαρφαλωσε και στο προεδρικο μπαλκονι.Ο ανθρωπος εγινε προεδρος για να επιβραβευσει και να ενθαρρυνει με τις δηλωσεις του τις συμπεριφορες οσων χτυπουσαν κοσμο αφου ακομα δεν θελει να παρει χαμπαρι οτι μπηκαν μεσα.Δεν σε βλεπω να πηγαινεις μακρια Μαρινακη και στο ΟΑΚΑ του χρονου δεν θα καθεσαι παραδιπλα σε κανενα Πατερα για να σε σωσει.
Δηλωσεις Μαρινακη απο αλλον πλανητη..
Παράθεση:
"Χθες η αποστολή του Παναθηναϊκού απόλαυσε μια υποδοχή, που δεν έχει απολαύσει άλλη ομάδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βρέθηκα στα αποδυτήρια και δεν έχει να πει κανείς τίποτα.
Για τα όσα ειπώθηκαν μετά; δεν έχω δει κάποιο περιστατικό που να χτυπάνε οπαδοί του Ολυμπιακού παίκτες του Παναθηναϊκού. Αν δω κάτι τέτοιο θα το καταδικάσω" ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του Ολυμπιακού.
Και συνέχισε αναφερόμενος στον Σισέ: "Δεν έχει χτυπηθεί από κανέναν οπαδό κι όλα αυτά που λέει είναι δικαιολογίες".
Έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία. Δεν έχει συμβεί το παραμικρό, ούτε στο γήπεδο, ούτε στις εκδρομές. Δεν ακούσαμε κανέναν από σας να τα λέει αυτά.
σε ξενο σαιτ στοιχηματος παιζοταν να ακυρωθει γκολ !!!!
χαχαχαχαχαχ ελεος :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ο Ποικιλιδης φιλε Γιωργο ειναι βουνο,τον εχα δει στα δημοσιογραφικα στην τουμπα με την ΑΕΚ και σκεπαζε το χωρο,ενα σβερκο ρε σαν βουβαλου,τι να κλασει ο Ραμπο...:hystericalbs1::hystericalbs1:
τετοιο πρωταθλημα σας το χαριζουμε..εμεις περισυ χασαμε 2 φορες κ δεν εγινε τπτ ηρθατε κ φυγατε κανονικα..αλλοι εστειναν οδοφραγματα λες κ ειμαστε στην Αιγυπτο.
Φετος επρεπε με καθε τροπο να το παρετε..κ για αυτο πηρατε 20 παιχτες τους δωσατε δανεικους σε ολες τις ομαδες ΚΕΡΚΥΡΑ - ΒΟΛΟ -ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ - ΞΑΝΘΗ- ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟ
κ παιζατε φιλικα με μπαλιες ασσιστ κ αυτογκολ..
Εμένα η γνώμη μου για το χθεσινο παιχνίδι ειναι οτι
- Ο ΠΑΟ αδικήθηκε απο το γκόλ του Κατσουράνη που κακός δεν μέτρησε.
- Τα περι πέναλτι του Τοροσίδη ειναι φάσεις ακούσιες που συμβαίνουν σε ένα μάτς αλλα είναι στην διάθεση του τύπου πλέον να γράφει με μεγάλα ή μικρα γραμματα στίς φυλλάδες. Εμενα γνωμη μου ειναι οτι δεν ηταν πέναλτι. Σιγα μην το εκανε και εσκεμενα δηλαδη να θελει να γυρίσει με το κεφαλι την μπάλα στον τερματοφύλακα και να της δώσει και φάλτσο με το χέρι...
- Ο Ολυμπιακός ηταν ελάφρός καλύτερος στο μεγαλυτερο διαστημα του μάτς
-Το καλύτερο αποτέλεσμα και πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία.
-Προκλησεις απο πάιχτες έγιναν και απο τις δύο ομάδες. Ο Τοροσίδης, ο Μοντέστο, ο Νινης, ο Καρα, ο Λέτο ηταν απο την αρχη του αγωνα μεσα στις προκλήσεις..
Το θέμα ειναι οτι το μάτς ήρθε βολικό για για τον ΠΑΟ.
Ο Ολυμπιακός εχει καλυτερη ομάδα φέτος, ο Παναθηναικός δεν έδειξε τίποτα φετος παρα μόνο διοικητικά και αγωνιστικά προβλήματα και η γνωμη μου είναι οτι ο ΠΑΟ και ο κόσμος του πρεπει να στέκονται σε αυτα και οχι σε ένα παιχνίδι που η ομάδα αδικηθηκε σε καποιες φάσεις ή και σε όλο το μάτς, γιατι ομαδα για πρωτάθλημα ο ΠΑΟ με τα προβληματα που έχει, ΔΕΝ εχει και δεν αξιζει τίτλο. Και αυτα τα γραφανε καθημερινα και οι πρασινες εφημεριδες.
Αντι γ ΄αυτα θα μιλάνε κανα μηνα για το χθεσινο, θα απο-προσανατολίζουν τον κόσμο απ την ουσία και θα τον φανατίζουν.
Τωρα εμεις καθόμαστε και συζηταμε για τον Τοροσίδη, τον Νινη και τον Λέτο και εγω ειμαι σιγουρός οτι αν δεν το εχουν ηδη κάνει, θα τηλεφωνηθούν, .... και ντριιιιιιιιινγκ, και...."...ελα μ@λακα, καλημέρα, πως πάει..???".
Εαν κάποιοι πιστευουν οτι οι παίχτες εχουν να χωρίσουν κατι 1-2 μερες μετα το μάτς ειναι παιδάκια ή γελασμένοι...
Τελος την εισβολή των ηλίθιων στον αγωνιστικό χωρο και το σόου του Μαρινάκη τα θεωρώ απαράδεκτα.
@φιλε vs316ti πιστευεις δηλαδη περα απο τον εαν ο Ολυμπιακός εδωσε δανικούς ή οχι, περα απ το χθεσινό ματς, οτι η ομαδα σου επαιξε μπαλα φετος για να πάρει πρωταθλημα?
Εγω εβλεπα ολη την σεζον μακρινες μπαλιες στον Σισε και αν σκοραρει αυτός εχει καλως, αν οχι εισασταν με την ισοπαλία σιγουρα. Εβλέπα, προπονητές και διοικήσεις να αλάζουν, προέδρους και παίχτες να τρωγοντε μεταξυ τους και μπάλα μηδεν.
Αυτο δεν ειναι ο ορισμός της ομαδας...
φιλε chief , κ ο γαυρος αλλαξε ιδιοκτησιακο καθεστως κ προπονητη αρα ειμαστε στα ιδια, τωρα εκει που σκυλιαζανε με εμας ο γαυρος περναγε αερα .κ δεν σου λεω αν δεν αξιζω ναχασω αλλα να χασεις κ εσυ οπου δεν το αξιζεις.με 10 παιχνιδια στο 1-0 κ καναδυο στο 2-1 δεν νομιζω οτι εγινε barca η arsenal.
εγω ηθελα να παιχτει στα ισια το παιχνιδι κ στο τελος θα καναμε ταμειο.το οποιο νομιζω δεν εγινε.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ζούγκλα και χρειάζεται πάντα έναν βασιλιά. Ειδικά όταν η λεία του υπολογίζεται περίπου στα 20-25 εκατ. ευρώ από το Champions League…
περαστικα//
diatites apo tin ouefa den mporoume na exoume? kai as to parei aytos pou mporei epitelous . eipame kai o olympiakos ,einai oti einai kai i ellada kai eftase edo pou eftase. parages , stimena , filika kai mizes .
alitheia to pothen esxes tou spatha ti egine ? (kai tou mpampa kai tou giou)
kai o marinakis o mpoulis teleiose ton dalouka alla oute o kalopoulos epathe tipota oute o tritsonis ,oute o koukoulakis oute aytos pou tous edose to penalty ston astera.
eprepe na saxoun kai to bazelo gia na milisoun oi alloi. toso kairo sazei oli tin ellada pou den exoun dosei daneikous paiktes kai tora xypnisame. 15 xronia paei ayti i kolonia paidia .
ade ola ta gavrakia na paroun eisitiria gia tin iesta tou protathlimatos tora, kai mplouzitses avraam papadopoulos
τελος...
συμφωνούμε στα υπερτονισμένα thumb με την βασική διαφορά ότι αυτοί οι συγκεκριμένοι αγώνες (μεταξύ των μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων) κρινουν και τον πρωταθλητή. Κάποιοι ανεγκέφαλοι έκριναν μέσα στη διαδικασία του παιχνιδιού ..πως ΔΕΝ πρέπει να πλησιαστεί ο Ολυμπιακός στους 4 βαθμούς γιατί θα κινδυνέψει να χάσει το πρωτάθλημα ...και το έπραξαν μπροστά στα μάτια όλης της Ελλάδας, έτσι απλά και ξεδιάντροπα. Δεν θα κέρδιζε ο Παναθηναϊκός χτες όσα κανονικά γκολ και να έβαζε και δεν θα έληγε το παιχνίδι αν δεν έβαζε με οποιοδήποτε τρόπο γκολ ο ολυμπιακος. Τι να το κάνω όμως να τα παραδεχόμαστε κατόπιν εορτής και απο εκεί που έχεις ένα ντέρμπυ ακόμα και έχεις πάρα πολλές πιθανότητες να το χάσεις.. και να σε φτάσω στον 1 πόντο και να πάρω εγώ το πρωτάθλημα.. που το έχασα χτες στα χαρτια.... γιατί όπως και να παίζει μια ομάδα ..τα γκολ είναι αυτά που μετράνε....
τώρα για τα κόκκινα Χριστόφορε ...πραγματικά δεν μπορώ να πω κάτι. Όταν έχει διοικητικά προβλήματα μια ομάδα, ή όταν δεν παίζει καλά ...τότε ας μην γίνονται τα παιχνίδια, να κάνουν ένσταση οι καλές ομάδες και να λένε ότι δεν καταδεχόμαστε να παίζουμε με κατώτερες ομάδες... όχι να ακυρώνονται οι κόποι των παικτών τους...
opos eipe kai enas gayros me myalo xtes s ena site : ayti tin xronia o marinakis sterise apo ton olympiako to titlo tou protathliti pou einai sti sti synideisi olon ton ellinon filathlon.
giati kai go paok eimai alla pio kali mpalla epaize o gayros.kai pisteuo oi perisoteroi ellines filathloi ayto pisteuoun . oute tha exane o olympiakos to protathlima sta enapomeinanta paixnidia . i gnomi mou einai oti apla ithele o xodros na deixei tin dynami tou xtes stous bazelous
Σαν ολυμπιακος αλλα πανω απολα σαν φιλαθλος θελω να πω οτι χθες πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν χαρηκαν για τη νικη κ αυτο γιατι δεν ειμαι κολλημενος.Ο Ολυμπιακος επαιξε καλυτερα για τα δικα μου ματια μιας και ειχε περισοτερες ευκαιριες και παταγε πιο ευκολα περιοχη.Αλλα ο ΠΑΟ σωστα φωναζει για τη γαση του off side γκολ που κακως ακυρωθηκε.Για το θεμα χερι στη φαση με τον Τορο δε νομιζω να υπαρχει τιποτα.Με λιγα λογια πιστευω οτι το καλυτερο θα ηταν η ισοπαλια.Οσο για αυτα που εγιναν στο τελος του αγωνα ντρεπομαι πραγματικα.Αναγκαζουμε εναν απο τους πιο μεγαλους παικτες που εχουν πατησει χορταρι στα ελληνικα βοσκοτοπια μας να φυγει...Ντροπη..Οπαδιλικη και ποσο μαλλον τυφλο δεν κανει καλο στο ελληνικο ποδοσφαιρο..:thumbsdown:
Απλα να σου θυμησω κατι πολυ προσφατο.....,σκατα εσεις, δυο φορες σκατα εμεις...., γ@μ@τ@ αδερφε γενικα thumb
https://www.youtube.com/watch?v=Frw6...eature=related
ειμαι ΠΑΟΚ και προπαντων ΦΙΛΑΘΛΟΣ (φιλος του αθληματος) και οχι ΟΠΑΔΟΣ αλλα τελικα αυτο που ελεγα παντα και αυτο που βλεπω ακομα και τωρα... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΣΦΠ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!δλδ ελεος ειστε γκβοι ρε παιδια???σοβαρα τωρα βλεπετε αλλο ποδοσφερο?ειστε σε αλλο γηπεδο?ειστε σε αλλο πλανητη?ρε παιδια η ομαδα(ο προεδρος σας βασικα) σας εχει καταστρεψει ολο το Ελληνικο ποδοσφαιρο και εσεις ακομα συνεχιζετε να λετε οτι με την αξια σας παιρνετε αυτα που παιρνετε!!! ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται τοοοοοσοι οπαδοι και 1 μα 1 μονο να βγει καινα πει ρε σεις τι κανετε τι ξεφτυλικια ειναι αυτα!!!ελεος
θα πω και γω κάτι τελευταίο και δεν ξανασχολούμαι γιατί είναι ψυχοφθόρο και στο κάτω κάτω της γραφής δεν μου δίνει και ψωμί να φάω...
η φάση με τον τόρο ΕΙΝΑΙ πέναλτυ διότι μετά την κεφαλιά έπεφτε από την υπερπροσπάθεια [μόνος του] και η μπάλα θα στρωνόταν στον νίνη ,που του βγήκε από τα δεξιά του και με μαεστρία βάζει επίτηδες το χέρι του για να την κατευθύνει στον πάρντο!
τέλος για αυτά που έγιναν μέσα και έξω είναι ο κυριότερος λόγος που υπάρχουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!
Θεωρω πως ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερος στα 70 λεπτα του αγωνα.
Το γκολ του Παο φαινεται πως ηταν ομως δεν ειναι και ξεκαθαρο βαση των οσων φαινονταν μεχρι χθες μια και ο παικτης του παο στην περιπτωση αυτη θα επρεπε να καλυπτεται απο 2 παικτες του Ολυμπιακου εκτος του τεματοφυλακα.
Δεν ειναι βεβαιο οτι αυτο συνεβαινε.
Το μονο βεβαιο ειναι πως ηταν μια δυσκολη φαση και ας λεμε διαφορα.....
Δε θελω να δικαιολογησω κατι, ομως αν κοιταξετε και ξενους αγωνες λαθη τετοια και ακομη χειροτετα γινονται παντα και παντου,ομως τοοσος ντορος μονο στη Ελλαδα γινεται.
Για την κιτρινη του Μιραλας συμφωνω πως επρεπε να δωθει οπως κοκκινη επρεπε να φαει και ο Λετο.
Οσο για τον Τορο δε θεωρω πως ηταν πεναλτυ.
Αυτο που με χαλαει ειναι γιατι δινουμε το δικαιωμα να λενε οι αλλες ομαδες, οταν ο Θρυλος ειναι σαφως καλυτερος φετος απο οποιαδηποτε αλλη Ελληνικη ομαδα και τους δινουμε το δικαιωμα να παραμυθιαζονται.
Οι δηλωσεις και το υφος του Μαρινακη δε μου αρεσαν οπως και οτι μπηκε ο κοσμος στο γηπεδο αυτα ειναι απαραδεκτα !!!!
Μη μου πειτε μονο πως και καποιοι παικτες του Παο ειναι και τα καλυτερα παιδια...
Οσο για τετοιου ειδους επεισοδεια καλα ειναι να μη μιλαει καμμια απο τις μεγαλες Ελληνικες ομαδες γιατι τα εχουμε δει απ ολες και μαλιστα και πολυ χειροτερα και ιδιαιτερα απο καποιες.....!!!!!
Βεβαια αυτο δε σημαινει πως οτι και αν εγινε ηταν σωστο.
Στις δηλωσεις το Σισε τον ειδα οκ .. γιατι με αυτα που ακουσα νομιζα πως οχι μονο θα ηταν μεσα στις μελανιες και τα γραρσιματα αλλα θα του ελειπε κανενα αυτι.
Δε διαφωνω αλλα νομιζω οτι λογο της υπερπροσπαθειας και επειδη εγινε εξεπαφης για αυτο ειπα οτι δεν υπαρχει κατι..για να μου λυθει η απορεια θα το τσεκαρω το βταδυ στις διαφορες εκπομπες...Οσο για τον Μαρινακη συμφωνω.οντως καραγκιοζιλικια αυτα που λεει κ κανει...
για τα σκατα συμφωνω αλλα σε αυτο το βιντεο δεν βλεπω να κυνηγανε κανενα παιχτη αντιπαλης ομαδας, για τους δικους μας μπηκαν μεσα για αλλους λογους.
οπως κ οταν αποκλειστηκαμε στο κυπελλο στο 98 που ηταν ηδη μεσα οι οπαδοι της αεκ κανενας δεν πειραξε τους παιχτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
Εγώ είμαι τσαντίλας με τους παίκτες του γαύρου, οι οποίοι είναι πολύ καλύτεροι απο τους αντίστοιχους του βάζελου και, αντί να τους ρίξουν 2-3 μπαλλάκια στο Α' ημίχρονο, τους έδωσαν δικαίωμα να ελπίζουν στο Β'. (Ό,τι λίγο-πολύ έγινε στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ). Ενώ έχουν την καλύτερη ομάδα, επιλέγουμε να μην παίζουμε μπάλα στα σημαντικότερα παιχνίδια (βλέπε ντέρμπυ) και δίνουμε δικαιώματα στους αντιπάλους να μας τη λένε.
Για πέστε μου, αν το σκορ στο τέλος του Α' ημιχρόνου ήταν 3-0, θα μιλάγαμε σήμερα για ακυρωθέντα γκολ, οφσάιντ κλπ κλπ.;
Και βέβαια έπρεπε να μετρήσει το γκολ του ΠΑΟ, και φυσικά ήταν πολύ καλύτερος στο Β' ημίχρονο και έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, δικαιούτο τη νίκη. Μια νίκη γοήτρου όμως, και όχι ουσίας, αφού πάλι εμείς θα το σηκώναμε το Μάιο. Για τα καραγκιοζιλίκια Μαρινάκη, κάφρων οπαδών κλπ δεν θα τα σχολιάσω, αφού μιλάνε απο μόνα τους.
Ντροπή σε όλους αυτούς που αμαυρώνουν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας απο καταβολής του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
απαράδεκτοι όσοι μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και μετά από κατάφωρη αδικία στην ομάδα τους .....αλλά το να βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια πως σε έχουν βοηθήσει να κερδίσεις και μετά να μπαίνεις για να δείρης αυτόν που αδίκως κέρδισες ...ε είναι τραμπουκισμός αίσχιστου είδους ...και για να συμβαίνει, έχει δοθει η γραμμή ότι τους γ@μ@με όλους και δεν παίρνουμε χαμπάρι απο κανέναν, ούτε απο δημοσιογράφους, ούτε απο κάμερες, ούτε απο αθλητικούς δικαστές ....αυτό κατάλαβα εγώ χθες ....και μετά από τις δηλώσεις Μαρινάκη, επιβεβαιώθηκε.
Καλυτεροι οι παιχτες του γαυρου... οταν αποφασε να παιξει μπαλα ο Παναθηναικος ο Ολυμπιακος εξαφανιστηκε.Ο συμψηφισμος δεν παλευεται αλλο..Επισης η αντιδραση του Λετο στις προκλησεις του Τοροσιδη ερμηνευεται ως προκληση...
έχεις φάει κόλλημα κι εσύ με το ποιος έπαιξε καλύτερα.... δεν το εξετάζω αυτό, εγώ να σου πω ότι ήσουν για τα μπάζα αλλά από τύχη κερδίζεις το παιχνίδι. Το κερδίζεις?? ή δεν το κερδίζεις?? επιτρέπεται, ή όχι να το κερδίσεις??
βαγγελη ..
1ον δεν χρειαζεται να καλυπτει η μιση ομαδα για να μην ειναι οφσαιντ!
2ον..o παο...απο το 35 ειχε ηδη αρχισει να ελενχει την μεσαια γραμμη και να απειλει μπροστα...απο το 55 ειχε τον απολυτο ελενχο του ματσ(το μαρτυραει καθε ''οπαδος'' του ολυμπιακου που απο το 60 εβριζε την ομαδα σου)!
3ον ...για τις κιτρινες -κοκκινες δεν θα μιλησω διοτι 2 παιχτες εκατερωθεν θα επρεπε να ειχαν χρεωθει απο νωρις νωρις...
4ον..η αναφορα σου σε επεισοδια προηγουμενων αγωνων ειναι σαν αφεση αμαρτιων για τις χθεσινες αλητειες...(φωτια και τσεκουρι σε ολους τους βαρβαρους των γηπεδων..εκατερωθεν)
5ον..δεν μπορεις να αναφερεσαι σε ανωτερωτητα του ολυμπιακου ,οταν κερδιζεις με μισο γκολ καθε αγωνα..εκ των οποιων μερικα με παραρτηματα..και να ζητοκραυγαζεις για υπερομαδα, χαλια ειμαστε ολοι..και κανονικα δεν θα επρεπε χρονια να ασχολουμαστε μαζι τους.!
6ον,,,με τον Μαρινακη δεν θα ασχοληθω,.,..οπως και θα εκανε καθε σοβαρος ανθρωπος...
7ον..λεγοντας πως περιμενες το λιγοτερο να δεις τον Σισε ...να του λειπει κανα αυτι ,...φανταζομαι πως αστειευεσαι..διοτι αν θες να αποκαλησε πολιτισμενος ανθρωπος ...θα επρεπε να αναφερθεις το λιγοτερο υποτιμητικα στα ανθρωποειδη που μπηκαν στο γηπεδο και οχι να πεις αν τον δειρανε πολυ ή οχι..! τριχα δεν θα επρεπε να του αγγιξουν...!
8ον...σαν συμπερασμα και επιλογο! ευχαριστω το θεο και το διαιτητικο τριο... ως κατοικος πλεον πειραια..που εχθες ο παναθηναικος εχασε (εστω και με αυτον τον τροπο)//διοτι εχθες θα τον καιγανε και θα καναμε απολογισμο των ζημιων...συν οτι θα ειχαμε θρηνησει ανθρωπινα θυματα εντος και εκτος γηπεδου!
Ελα ρε Νικο σε λιγο θα μας πεις πως επρεπε να εχουμε χασει και με 1-5. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Ενα πραγμα που χαρακτηριζει τους παικτες του Παο ειναι πως μεσα σε ενα αγωνα παντα δυναμιτιζουν το κλιμα με τις κινησεις τους και τη συμπεριφορα τους (βλεπε Καραγκουνη Νινη κλπ)συνεχεις διαμαρτηριες ψευτιες και πολεμο εντυπωσεων οπως η χθεσινη πτωση του Λετο απο τον Τορο.....
Ειπα πως δε συμφωνω με τις πραξεις των οπαδων σε καμμια περιπτωση δε συμφωνω ομως και με το φλωρικο θεατρο παικτων οποιας ομαδας και αν ειναι αυτη,σκεψου λοιπον (που σε καμμια περιπτωση δε δικαιολογειται)τους οπαδους της αντιπαλης ομαδας που τα βλεπουν...:shok:
Λετο επρεπε να σε πετυχει η κουτουλια του Τοροσιδη αλλιως δεν πιανεται για κουτουλια.
Βαγγέλη δεν έβλεπες μάλλον το παιχνίδι ...αλλού είχες το νου σου...... :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
εγώ είδα τον Λέτο (και μαγκιά του) να τρώει βροχή από φωτοβολίδες στο κόρνερ, όχι μια και δύο φορές, και να μη λέει κουβέντα ούτε καν να διαμαρτύρεται ...που αν ήθελε διέκοπτε το παιχνίδι και στο έπαιρνε στα χαρτιά ...αλλά εκεί μέσα όσα γκόλ και να φας παιχνίδι δεν χάνεις από το βάζελο. Έχεις τις "ασπίδες" σου ..γι αυτό μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!! :thumbsup: :thumbsup:
Ειναι αυτο που λεω εντυπωσεις.....ειπα εγω για μιση η ολοκληρη ομαδα ?
Αυτο που ειπα ειναι αυτο που λεει ο κανονισμος του ποδοσφαιρου πως πρεπει να καλυπτεται απο 2 παικτες πλην του τερματοφυλακα,εκτος του οτι ειπα πως εδειχνε για γκολ.
Μιλησα εγω για αφεση αμαρτιων πουθενα και δε το καταλαβα ?
Ειπα πως ηταν απαραδεκτο αυτο που εγινε...
Αυτο που ειπα για το Σισε ειναι πως πολλες φορες η τριχα γινεται τριχια απο τις υπερβολες....αλλο τους κυνηγησαν αλλο τους σαπισαν στο ξυλο και παει λεγοντας...
Γιατι δε λες για το Λετο που πηγε στα αποδυτηρια να κανει τσαμπουκα στον Τορο ?
Θες να μας πεις πως κακως ειμαστε στη πρωτη θεση ενω θα επρεπε να εισαστε εσεις ?
Γι αυτο λεω για εντυπωσεις...και με εντυπωσεις πρωταθλημα δε παιρνεις φιλε Λευτερη....απλα παραμυθιαζεις τους οπαδους σου οτι θα μπορουσες να εισαι εσυ ο πρωταθλητης που ομως δε καταφερες ουτε με την παραγκα να το παρεις εστω με μισο γκολ .
Αν ειναι ετσι τοτε παω πασο.
Καθιστε τωρα να δειτε την κουπα να σηκωνεται στο Μαη και περιμενετε του χρονου να ερθει η σειρα σας.