Σημερα μπηκαν και οι αποστατες μπροστα,να παταει καλυτερα η μουρη,ο ομολογκε πυροσβεστηρας με τη βαση του κι αυριο παω για ρυθμισεις αναρτησης.Μενει ακομη σ'εκκρεμοτητα η τοποθετηση του υδραυλικου χειροφρενου και ειμαι ετοιμος για πιστα!
Printable View
Σημερα μπηκαν και οι αποστατες μπροστα,να παταει καλυτερα η μουρη,ο ομολογκε πυροσβεστηρας με τη βαση του κι αυριο παω για ρυθμισεις αναρτησης.Μενει ακομη σ'εκκρεμοτητα η τοποθετηση του υδραυλικου χειροφρενου και ειμαι ετοιμος για πιστα!
Μιχάλη , πόσο κοστίζει η εισαγωγή με την πεταλούδα ;
Μιχαλη με το καλο να το τελισωεις οπως το θελεις!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
παντως και στο 0,4 πιεση, ο ηχος ηταν "αλλου"thumb
ποσο μαλλον τωρα! OMG!!! :shok:
:sealed::notworthy:
Mε το καλο να τελειωσεις και να μπεις στην πιστα το γρηγοροτερο....βεβαια χρειαζομαστε φωτογραφιες απαραιτητα χεχε!!!!
Καμια φωτο,κανενα βιντεο για μας που ειμαστε απο μακρια???Κανε εντατικες προπονησεις,τον αλλο μηνα εχουμε αγωνα εδω... :whistle:
Μ'εχουν παιδεψει οι κωλοζαντες ρε αγορι αλλιως θα'χα βαλει ηδη φωτογραφιες...Σημερα τραβηξα κατι βιντεακια,θα μπουν συντομα ;)
Επισης εχω θεμα με θερμοκρασιες(μονο στην πιστα) και ψαχνω για aftermarket ψυγειο ακομη....Οπως προειπα τ'αμαξι δεν εχει τελειωσει ακομη...εχει δρομο μπροστα του...