Βαση για τα οργανακια εποπτειας περιμενουμε;
Printable View
Raliart εχει διαφορα απο Evo ??
Εγώ δεν θα η θελα να έχω κανένα έξτρα όργανο στο αυτοκίνητο, δεν συζητάω καν για τοποθέτηση κάπου στην φάτσα στο ταμπλό.
Ο προγραμματιστής όμως θέλει wideband για τον προγραμματισμό και αφού θα μπει δεν είναι κακό κάπου-κάπου να του ρίχνω μια ματιά!!!
Το όργανο ειναι η νέα σειρά aem x-series πολύ λεπτό, θα μπει χαμηλά στο τασάκι προς το μέσα μέρος της κονσόλας και δεν θα με πολύ ενοχλεί... :original:
Συνημμένο Αρχείο 40527
Συνημμένο Αρχείο 40528
Συνημμένο Αρχείο 40529
Συνημμένο Αρχείο 40530
Θα μου αρεσε πανω στο ταμπλο ...του παει.
Σε μενα το θεωρουσα παραταιρο , στη κολωνα καγκουρια και τα βαλα εδω
Συνημμένο Αρχείο 40531
Ηθελα να ειναι και undercover.
Και για να μη χανω τις ενδειξεις τα εχω με μνημη οποτε τα τσεκαρω μετα.
Συνημμένο Αρχείο 40532Η RALLIART είναι το αγωνιστικό τμήμα της mitsubishi, μέχρι τον 4/2010 λειτουργούσε σαν θυγατρική με αυτόνομο διοικητικό συμβούλιο, από το 2010 και μετά ελέγχεται από την mitsubishi corporation japan.
Από τα μπακετ της έχουν περάσει κατά καιρούς ιερά... ονόματα του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
https://www.ralliart.com/
Στο stage 2 Βαγγέλη δεν χρειάζεται άλλο όργανο παρακολούθησης, ένα wideband για τον έλεγχο αναλογίας αέρα-καύσιμου και πολύ του είναι...
Αν είναι να γεμίσουμε τον τόπο όργανα και να είμαστε με το ένα μάτι στο πυρόμετρο - μπαρόμετρο - κ@λοβυθόμετρο... κλπ, το χάσαμε το παιχνίδι!!!
Το μιτσου Βαγγέλη το πήρα για να οδηγήσω... και ο προγραμματιστής έχει καταλάβει τι ακριβώς θέλω...thumb
Καλοτάξιδος!!!
Θα το χαρείς πολύ περισσότερο από το Μ5 ως προς την πρακτικότητα, την καθημερινότητα κτλπ.
Σίγουρα δεν θα σου δίνει το χαμόγελο που έδινε ο ήχο, το σασμάν και η πλαγιολίσθηση μιας Μ5 αλλά τα πράγματα προχωράνε και η λογική επικρατεί στο συναίσθημα.
Αυτό που αγόρασες είναι ένα μαύρο με carbon ή Look carbon καπώ;
Όχι, αυτο που αναφερεις ειναι αυτο: https://www.car.gr/9289101-mitsubishi-lancer-evo-x-10
Το ζητούσε 30000 ευρώ μέσω μαντρά εδώ στην Πάτρα, του είχα προτείνει 28000 ευρώ και δεν το έδινε, τώρα το βλέπω στα 34900!!!
Καλοριζικο!
Περιμένουμε φωτο!