Προφανως ο Νικος εννοουσε οτι 20-29 πωλειται στην Ελλαδα.
Αλλα τι σχεση εχουν οι τιμες της Ελλαδας με την Γερμανια ?
Και στις ΗΠΑ π.χ το Μ4 αντιπροσωπειας κανει 65.000$...!
Σε καθε χωρα τα κριτηρια αγορας και πώλησης ειναι διαφορετικα!
Printable View
Και πως συμπεράνεις ότι ένα αμάξι είναι πένα μέσω μιας φωτογραφίας? η οποία μπορεί να είναι και τραβηγμένη πριν 10 χρόνια ή απλά να είναι φρέσκοπλυμένο/γυαλισμενο το αυτοκίνητο. .. μπορεί μηχανικά είναι παρταλι. .. ο καθένας μπορεί να ζητάει όσα λεφτά θέλει κοροϊδα και άσχετοι υπάρχουν πολλοί. .. γενικά οι τιμές που παίζουν δεν είναι ενδυκτικες για το πόσο καλό ή όχι είναι το αυτοκίνητο πάρα μόνο εάν γίνει έλεγχος και πιστοποιηθεί η καλή κατάσταση του αυτοκινήτου. .. οπότε μην πιανεστε απλά με μια τιμή και μια φωτογραφια που βλέπετε! !!
Στεφ, πρέπει λίγο να διαχωρίσουμε για ποια χώρα μιλάμε.
Γερμανία ή Ελλάδα.
Γερμανία - φορολογικά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, οπότε αυτή τη στιγμή ένα Ε92 Μ3 είναι πιο εμπορικό.
Ελλάδα - φορολογικά είναι πιο "ελαφρύ" το 46...αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι με 25Κ δεν πρόκειται να πουληθεί στην Ελλάδα 46άρι όσο καλό κι αν είναι, όταν τόσο σχεδόν κάνει το 92.
Επιπλέον, δε ξέρουμε πόσο καλά είναι όντως τα οχήματα του λινκ (το οποίο πάλι δε μπορώ να το δω) και τέλος, μπορεί να ζητάει όσα θέλει...το θέμα είναι τι θα πάρει στο τέλος. :original:
Στην Αγγλία φίλος πήρε 46άρι Μ3 (ένα ασημί) με 7.500 λίρες πολύ καλό!
Είναι δυνατόν 82 αυτοκίνητα να είναι όλα παρτάλια???
Είναι δυνατόν 82 άτομα να είναι όλοι απατεώνες?
Έχοντας πάει 3 φορές Γερμανία (2004-2005 & 2009) για να κατεβάσω αυτοκίνητο με φίλους θα σου πω το εξής: το φτηνό πρόβατο το τρώει ο λύκος
Ότι πληρώνεις παίρνεις και στη Γερμανία και στην Ελλάδα και παντού
Επειδή έχουμε (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) χαλάσει το θέμα του Ζάχου σχετικά με το Μ3 που ψάχνει, θα πω το εξής τελευταίο: εδω δεν μπορεί να βρει ο Ζαχαρίας σήμερα καλό Μ3 Ε46, φανταστείτε τι θα γίνει σε 5-7 χρόνια και κατά πόσο το Μ3 Ε46 θα είναι collector's car ή όχι...
Στεφ, ότι δεν μπορεί να βρει Μ3 ο Ζαχαρίας και όποιος ψάχνει, είναι για εμένα συνάρτηση δυο πραγμάτων. Το πρωτο έχει να κάνει οτι ολα τα "καλά" και αξιοπρεπή Μ3 έφυγαν βράδυ απο την Ελλάδα εδω και κάτι χρόνια, όπως και πολλά άλλα μεγάλων κυβικών αυτοκίνητα λογω της εδω κατάστασης. Και πάλι οχι ότι έφυγαν σε τρομερές τιμές,αλλά έφυγαν...
Το δεύτερο είναι νομίζω το budget και τα καλά που εκείνοι που τα έχουν (εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση) ψάχνουν να τα δώσουν σε τιμές εξωπραγματικές.
Να με συμπαθάς, αλλά το Μ3 Ε46 είναι ένα ξεχωριστό αμάξι, αλλά ως εκεί. Στην αγγλία τα πάνε για σκραπ και ανταλλακτικά αυτή τη στιγμή αν δεν πουληθούν γιατί πιάνουν περισσότερα λεφτά! :facepalm:
Η κάθε χώρα έχει τα δικά της...
Αμάξι σχεδόν δεκαπενταετιας του είδους του, ιδιοτροπο, το οποίο έχει αλλάξει τρεις ιδιοκτήτες δεν το λες και καλή αγορά.
Ούτε και είναι λογικό το αγοράζω ένα επειδή το έχω καύλα και του ρίχνω μια τεσσάρα να το κάνω όπως γουστάρω.
Φυσικα ο καθένας με τη τσέπη του κάνει ότι γουσταρει, οποτε...απλά για μένα θεωρώ ότι είναι λάθος αγορά.
Φίλε μου ο Ζαχαρίας έχει συγκεκριμένα κριτήρια για να πάρει αμάξι, το προηγούμενο του αμάξι τα λέει όλα. Εσύ μπορεί να είσαι ακόμα πιο υπερβολικος, αυτό όμως δεν κάνει το απλό το Μ3 συλλεκτικό.
Προσωπικά μπορώ να σου δείξω τουλάχιστο 7-8 αμάξια που θα έπαιρνα και θα τους εριχνα μια 4αρα από πάνω για να το κάνω όπως πρέπει.
Εσύ τώρα και κάποιοι άλλοι, μπορείτε να πληρώσετε εργοστασιακο δέρμα ατσαλακωτο ένα τεσσάρι επιπλέον, όταν με 1 χιλιαρικο παίρνεις το παρταλιασμενο και το κάνεις καλύτερο από το εργοστασιακο.
Το Μ3 Ε46 δεν προβείτε να γίνει συλλεκτικό. Το ότι κάποιοι τα πουλάνε πιο ακριβά, δεν λέει απολύτως τπτ. Όπως και το ότι είναι πιο πρησμενο από τα απλα.