αν ηταν ολες οι αγγελιες σαν τη δικια σου Αρη, καλα θα'τανε.
αλλα δε θα ειχαμε θεμα με τιτλο "αγγελιες περιεργες/αστειες" !
:th_Laie_67-1:
Printable View
Δεν μπορώ να καταλάβω πως βγάζετε συμπεράσματα πέρα από το car για το πόσο max ή min πωλείται ένα αμάξι. Μπορεί να βρήκατε δύο-τρία (που μπορεί να είναι και παρτάλια, μαϊμού, να χρωστάνε όπου μιλάνε ελληνικά και δεν ξέρω τι άλλο). Έτσι βγάζετε εσείς τα συμπεράσματα; Και ειδικά ένα m3 ή 911 turbo απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό που ξέρει τι θέλει και πάει κατευθείαν εκεί. Δεν αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε καινούργιο 316 f30 ή m3 ας πούμε. Ξέρει τι ζητάει και θα τα δώσει γι' αυτό που θέλει και ας υπάρχει κρίση γιατί είναι συνηδητοποιημένος.
Άρα για πόσα αυτοκίνητα (δείγμα συνόλου) ξέρετε εσείς που πωλούνται και σε τι κατάσταση, ώστε να συμπεραίνετε ότι max 25;
Μαικ να σου πω ένα παραδειγμα είχα δει ενα Μ3 εγραφε 38 στο τηλ πήγε 29...
Ναι βρε Μάρκο δεν λέω ότι λες ψέματα, αλλά όσοι τα πήραν για λεζάντα με ένα κάρο δάνειο, όπως και τα m5 δεν μπορούν να κρατήσουν τετραλιτρα και πεντάλιτρα και τα ξεφορτώνονται. Κάποια στιγμή όμως θα τελειώσει αυτό. Δες για παράδειγμα πόσο πωλείται ένα γνήσιο m3 εικοσαετίας σε σχέση με το απλό μοντέλο (αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση βέβαια). Απλώς οι αγοραστές τώρα είναι λίγοι σε σχέση με την προσφορά. Για αργότερα δεν ξέρω (ίσως παίξει ρόλο και το όνομα-τελευταία m3 coupe ή η τελευταία ατμοσφαιρική έκδοση).
:thanks: Πανο!!!
ωραια,θα το κανω ενα full,ή πειραζει και αυτο???
φωτο θα βαλω αλλες ετσι κι αλλιως,οπως και το βιβλιο σερβις,απλα προς το παρων οτι ειχα στο αρχειο εβαλα.
(33,000χιλ....δεν εχει και μεγαλο ιστορικο,αλλα θα το βαλω.)
πεστε ελευθερα,οτι δεν σας αρεσει!!!:thumbsup:
,οπως καταλαβαινετε ειναι η πρωτη φορα που βαζω αγγελια αυτοκινητου,αν και παρακουλουθω χρονια το car.gr και ομως, δεν εκανα το τελειο απο την αρχη,αφου ισως τελικα δεν καιγομαι τοσο πολυ να το δωσω...αποπειρα κανω.....αλλα παρ'ολα αυτα ας μαθαινω,κακο δεν κανει.:thumbsup:
:thnx:
Εμένα προσωπικά με ενοχλεί και το "full extra". Ειδικά σε κάτι αγγελίες εμπόρων που με τον όρο αυτό εννοούν το πακέτο "υδραυλικό τιμόνι, ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, 4 ηλεκτρικά παράθυρα, a/c"!
Το δικό σου βλέπω από extra, το καλύτερο (σπανιότερο) είναι η ηλιοροφή, μπορείς αυτό να βάλεις στον τίτλο και στο κείμενο αναφέρεις τα υπόλοιπα [parkotronic, ζάντες, αντιηλιακές (ποιας εταιρείας?)]. Επίσης τα aftermarket xenon εγώ προσωπικά δεν τα θεωρώ extra.
Τέλος, γράψε πόσα τέλη πληρώνει και αν η τιμή είναι τελική (όλοι αυτό θα σε ρωτάνε), πότε έκανε το τελευταίο service, πότε θα χρειαστεί να κάνει το επόμενο και το τελευταίο ΚΤΕΟ. Αν είναι και καλή η κατάσταση των ελαστικών, γράψε κι αυτό. Καλό επίσης θα ήταν να αναφέρεις αν δέχεσαι τον έλεγχο και πού.
Πιστεύω πως αν θέλεις πραγματικά να το δώσεις, σε μία εβδομάδα θα φύγει. Είναι μικρό και καινούργιο. Το άουρις που είχε τα ίδια χαρακτηριστικά, έφυγε σε δύο μέρες! Και πάλι καλοπούλητο!
:notworthy: