Printable View
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Thomelef εσένα την ντίνα σου την γνώρισα??? ο γιάννης έχει να λέει τα καλύτερα λόγια απο το σαββάτο για την πάρτη της.:original: Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Stamatis χου δε φακ ιζ ντίνα; Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Thomelef η @@ μου η καραμπίνα...χαχαχαχαχα. :th_Laie_67-1: που είναι ο john ρε???????????
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Monsta Αφού τη φόρεσε και ο Charlie, έχουμε ελπίδες... Θα τους μαμησει ολους!!!!!!! :th_Laie_67-1:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Thomelef που είναι ο john ρε??????????? Τροχίζει το εργαλειο για να σε ''καρφώσει''thumbthumb
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Τροχίζει το εργαλειο για να σε ''καρφώσει''thumbthumb γμσ τα...και εγώ πρέπει να το πάω για καλύτερη ευθυγράμμιση...σε είδα που έγερνες προς τα δεξιά το σάββατο όταν βγήκες απο το αμάξι... :th_Laie_67-1:
Μια απορια, γιατι ο Παπαδημος φοραει το δαχτυλιδι στο αριστερο χερι ? :think:
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Μια απορια, γιατι ο Παπαδημος φοραει το δαχτυλιδι στο αριστερο χερι ? :think: Σου φαίνεται για σονοςμα?
Φστ, το δικο μου ειναι αποφοιτησης. Οκ;
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Φστ, το δικο μου ειναι αποφοιτησης. Οκ; που την κανατε την τελετη αποφοιτησης στην Αχαρνων?
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Σου φαίνεται για σονοςμα? Δεν ξερω. Αμερικανιζει λιγο ο Lucas.
Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο hades7 που την κανατε την τελετη αποφοιτησης στην Αχαρνων? Ναι και μετα πηγαμε σε ενα μπρδελο εκει κοντα και το γλεντησαμε. Ειχαμε βαλει και διπλα στο κρεβατι νεκροκεφαλες με κερια, φοβερο γκοθιλικι.