Αντε ρε μπροσταρη κανε την αρχη
Printable View
Αντε ρε μπροσταρη κανε την αρχη
Συμφωνό απόλυτα μαζί σου. Νόμιζα ότι ήταν η ιδέα μου. Μετά απο ψάψιμο με κάποιους άλλους και επειδή κάτι δεν μου κόλαγε καλά σήμερα ξαναπήγα στον "κύριο " Αποστόλη και τον ρώτησα πάλι εαν αυτό που έχει στο σάϊτ είναι DYNAVIN και η απαντησή του ήταν ΟΧΙ .Του είπα οτι το 1ο που μας έδειξε ήταν DYNAVIN και πάλι μου είπε όχι. Συγκεκριμένα μου είπε:" τι σημασία έχει το όνομα ένα εργοστάσιο τα φτιάχνει και τα μοιράζει. Εχω πολλές παραγγελίες από αυτά λόγω τιμής και είναι το ίδιο με το άλλο".Μετά απ΄αυτό έφυγα και πήγα Γαλάτσι στον φίλο ηλεκτρολόγο που του είχα δώσει ένα χαρτί που είχα βγάλει στο πρίντερ για να του το δείξω αλλά δυστηχώς δεν το είχε, αλλιώς θα ξαναπήγαινα Νίκαια. Τέλος πάντων επειδή εμένα δεν μ΄αρέσουν αυτά και έχω αναφερθεί στους Έλληνες "εμπόρους " και για να μην σας κουράζω ή περιμένουμε μέχρι τέλος Απριλίου ή κανονίζουμε. Επίσης εαν θέλετε, να δούμε πόσοι ήμασται και να πάρω σβάρνα τα μαγαζιά να δούμε που θα βρούμε καλήτερη τιμή. Είμαστε τόσοι πόσο μας το δίνης; Περιμένω τη γνώμη σας...thumb
Όλα αυτά πλέον είναι αναλώσιμα... Οπότε και με ένα χρόνο σε καλύπτει μια εγγύηση...
Πήγε κανένα καλό παιδάκι να δει εάν ήρθε το μηχάνημα ?????:whistle::whistle:
Ερώτηση γιατι δεν έχω καταλάβει ακόμα
Αυτό το πράμα το έχει φορέσει κανένας?
O bmwologos Σταματη. Αν κοιταξεις λιγο πριν στο θρεντ θα δεις και φωτο του!
Παιδες εγω το παρηγγειλα και ο θεος βοηθος εντυπωσεις μολις ερθει