Εκανες ρυθμισεις βρε θηριο;
πως σου φαινεται;
για πες ρε παιδακι μου...
Ξαναματαξανα μπραβο!
Ενα μπραβο και respect και στο τρελο αγορι μας!
Υγ:Λευτερη ο τυπος το βαλε μπρος ;)
Printable View
Εκανες ρυθμισεις βρε θηριο;
πως σου φαινεται;
για πες ρε παιδακι μου...
Ξαναματαξανα μπραβο!
Ενα μπραβο και respect και στο τρελο αγορι μας!
Υγ:Λευτερη ο τυπος το βαλε μπρος ;)
δεν ειχα καμια αμφιβολια πως θα το εβαζε μπρος...ειπαμε ειναι τρελλος!
εδω και λιγες μερες ελυσα το θεμα με τις διακοπες και το σεταρισμα των ρυθμισεων! ετσι λοιπον ασχοληθηκα με τις ρυθμισεις των μειγματων και του avans-retard! το αμαξι δινει απο πολυ χαμηλα...γεμιζει στις 2000στροφες και κραταει σταθερα εως κοφτη! ο ηχος απο την εξατμιση ειναι πορωτικος...αλλα ο κομπρεσσορας ακουγεται λιγο παραπανω , οποτε θα επαναφερω το φιλτρο ηχου για να κοψω λιγο το σφυριγμα! τωρα θα αρχισω να μειωνω λιγο τα μειγματα(τα εκανα πλουσια για σιγουρια)..ωστε να αυξησουμε και την αποδοση! εγινε και το πρωτο πατημα ...θα τα πουμε απο κοντα αυτα!
Ενας ζωης παντα θα μας σωζει...πανταχου παρον..μπραβο ρε λευτερακι
να το χαρεις και του χρονου 15psi.....
ΥΓ..το χταποδακι το εβαλες???
να σαι καλα Πανο! το χταποδακι το εβαλα...καθως και εξατμιση μεχρι τελους, αλλα εχω κρατησει προσωρινα τον δικο μου καταλυτη! οσο για τα 15 psi...να σαι σιγουρος πως καποια στιγμη θα παιξει...αν οχι εκει ,,παντως καπου κοντα , ο κομπρεσσορας μπορει να δουλεψει οριακα εκει...
Oριακά 1 bar μόνο????:S:S:S
Είχα την εντύπωση ότι πήγαινε και παραπάνω...
το οριο περιστροφης ασφαλειας ειναι 18000 στροφες το λεπτο...οποτε υπολογιζω πως σε αυτες τις στροφες η πιεση θα ειναι περιπου 1,1-1,2 bar...! επειδη ομως δεν κυνηγω τις απολυτες επιδοσεις και επιπλεον το 1,9 μ43 tu...δεν ειναι το ιδιο ανθεκτικο με το 1,8..θα παιξω και πιο κατω! εγω θελω να βγαλω μελλοντικα με στοκ μοτερ περιπου 200-210 αλογα...στο 1bar!
Λευτέρη, ήξερα κάποια πράγματα για το project σου (από διάφορα άλλα ποστ) αλλά μόλις λίγο πριν διάβασα και τις 26 σελίδες απο αυτό το θέμα και πραγματικά είσαι άξιος συγχαρητηρίων!:thumbsup: Μπράβο λοιπόν άλλη μια φορά για το μεράκι σου, την επιμονή και την υπομονή σου για όλη αυτή την ''γλυκιά'' κούραση για την ολοκλήρωση αυτού του project!(ιδίως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε! ) :thumbsup:
Συνέχισε λοιπόν Ζαφείρη ( ε,ε Λευτέρη ήθελα να πω) και εμείς θα είμαστε εδώ κάθε φορά που θα μας χρειάζεσαι!
Υ.Γ: 'Ενα ανάλογο project έχω κι εγώ σε κάποια άκρη του μυαλού μου από την πρώτη στιγμή που απέκτησα την δική μου ζέτα, απλώς μου τύχανε κάποιες ''στραβές'' και αυτή την στιγμή ''μου λείπουν 99 δραχμές για να βάλω στην άκρη ένα κατοστάρικο! '' (απο την ταινία ''της κακομοίρας'' ):hystericalbs1:
Κάθε εμπόδιο για καλό.........Keep driving:rally:
Συγχαρητήρια Λευτέρη, το καλό πράγμα αργεί να γίνει!
Η διάμετρος είναι 7-7,1cm. Είσαι σίγουρος ότι έχει ταχύτητα περιστροφής τις 18.000? Εγώ ήξερα 14.000, πάντως το bar πιστεύω μπορείς να το χτυπήσεις απο θέμα πίεσης.