Γιώργο, θα μας κάνεις τη χάρη να αναλάβεις τη φωτογραφική κάλυψη του σαββατιάκιτκου event ? Γιά να χουμε τη σιγουριά ρε φίλε ... :thumbsup:
Printable View
Μην βάζετε άλλες φωτό δεν προλαβαίνουμε να τις δούμε όλες :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1::hystericalbs1::hystericalbs1::hystericalbs1:
(πλάκα κάνω άντε ανεβάστε καμία)
Αντιπαραθεσεις,κοντρες,δια μαχες διαφορες αποψεις απο διαφορετικες πλευρες !!!!
Ολα μα ολα τελειονουν μετα το πληκτρολογιο και γινομαστε μια ζωντανη κ ζωηρη
παρεα!!!!
Σας ευχαριστω ολους εσας και για την φετινη επιτυχεια τις πιτας μας !!!
Χαρικα ιδιαιτερα που ηρθαν νεα μελη στην παρεα μας οπως επισης χαρικα ακομα περισσοτερο που ειδα ατομα τα οποια ειχα καιρο να δω !!!!
Χαιρομαι ιδιαιτερα που το μαγαζι σας αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις στο θεμα φαγητου εξυπηρετησεις ποσοστητας και ποιοτητας !!!!
Στο θεμα σοκολατοπιτας (γλυστρουσε καλα) δεν το συζητω ακομα θυμαμαι την μανα του πιτσιρικα στο διπλανο τραπεζι να μου ζηταει κοματι και να γυαλιζουν τα ματακια του !!!!!
Ευχαριστουμε ολους τους χορηγους για τα δωρα μας ηταν αρκετα και δεν υπηρχε κανενα πιστευω παναπονο απο κανεναν !!!!
Στεφανε χαλαλι σου και το φλουρι και ευχωμαι να παρεις και τα φραγκα απο το λαχειο σου αξιζει φιλε εκανες πολλα χλμ για εμας !!!!
Μετα την κοπη πηγαμε για 1 (2,3) ποτακια με ομορφη παρεουλα και μου εφυγε ολο το
αγχος !!!!
Και του χρονου παιδια με υγεια να μην λειψει κανεις μας και να ειμαστε ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ !!!!
ΥΓ Οι φωτογραφικη του Νικου ειναι στα χερια μου σημερα δεν μπορεσα να παω Θεσ/κη
για να του την δωσω αυριο που θα πιουμε καφεδακι θα την εχει στα χερια του και θα
ακολουθησουν κανονικα ολες !!!!
ΥΓ 2 . . . οι κυριοι με την διανυκτερευση στην σουιτα να ετοιμαζωνται σιγα σιγα !!!!!
Ανεβαστες εσυ ρε Χρηστοοοοοοοοοοοοοοοοοοο χαχαχαα
Ασε ο Νικος εγω θα κανω καμια μετατροπα χαχαχαχα !!!!!!
Μην τα πειραζεις αυτα τα πραγματα εσυ Χρηστο παιδι μου αυτα ειναι ευαισθητα μηχανιματα δεν ειναι για τα χερια σου ασε να ερθει ο Νικος καλυτερα!!! :electrician2:
Ναι ρε παιδι μου! Ειναι για αλλεσ δουλειες! thumb