Δεν λεει 'αβαφο'. Αχτυπητο και ατρακαριστο λεει.
Printable View
Δεν λεει 'αβαφο'. Αχτυπητο και ατρακαριστο λεει.
Δειγματολογιο κοκκινου χρωματος επρεπε να λεει!! :th_Laie_67-1:
πετυχε το χρωμα ακριβως!!!!!!
αναρωτιεμαι τι αποχρωση απεκτησε η μουρη του φαναρτζη οταν παρεδωσε το αμαξι. Σκουρο κοκκινο σαν της πορτας ή πιο ανοιχτο σαν το υπολοιπο αμαξι? απο τη ντροπη φυσικα...
Κοιτάζω τόση ώρα τις φωτογραφίες και κατι δεν μου κάθετε καλά στο τοπίο και μετα απο πολύ ώρα καταλαβαίνω οτι το αυτοκίνητο είναι στα μέρη μου...
Τον άνθρωπο τον γνωρίζω φατσικά βέβαια αλλα το αυτοκίνητο σπάνια το έχω δει να κυκλοφορεί.
Το μόνο που γνωρίζω σίγουρα είναι οτι ο πατέρας του παιδιού έχει μαγαζί με χρώματα αυτοκινήτου.
Σιγουρα αυτο που κανει στον πατερα του δεν το λες 'διαφημηση'!
Σε καμία περίπτωση βέβαια.
Εγώ πάντως απορώ...τις φωτογραφίες δεν τις είδανε?
Παρότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα είναι απαράδεκτο, όπως έχω εξηγήσει σε άλλα θρεντ, το κόκκινο αν και μη μεταλλικό, είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει. Επίσης έχω ξαναγράψει ότι τα χρώματα βγαίνουν σύμφωνα με τη συνταγή που δίνει η εκάστοτε εταιρεία χρωμάτων και δίνοντας πάντα το κωδικό χρώματος του αυτοκινήτου. Τέλος, σε αποκλειστικό θρεντ με χρώματα, εξηγώ πόσοι διαφορετικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τη τελική απόχρωση.
Τι γίνεται λοιπόν στη περίπτωση που υπάρχει διαφορά ορατή στο μάτι ? Επιστρατεύεται ο φίλος μας ο φασματογράφος χρώματος, ο οποίος 'φωτογραφίζει' το χρώμα και μας δίνει να κάνουμε κάποιες 'διορθώσεις' στη συνταγή. Και πάλι όμως μπορεί το αποτέλεσμα να είναι στο 85-90% πράγμα που σημαίνει εγγυημένη διχρωμία, ειδικά στις ανοιχτές αποχρώσεις με πολλά μέταλλα ή / και πέρλες. Αν λοιπόν δεν μπορούμε να πάμε 'σβηστά' με το πάνελ που συνορεύει, η τελευταία λύση είναι να βάψουμε όλη τη πλευρά και να ησυχάσουμε.
Απλά για να ξέρετε ότι δεν φταίει πάντα ο μάστορας.