Σε λίγες μέρες, οι πληρωμές προς το κρατος φιλανθρωπία θα ειναι.
Printable View
Σε λίγες μέρες, οι πληρωμές προς το κρατος φιλανθρωπία θα ειναι.
Αξιος Αξιος Αξιος. Αθανατη Ελλαδαρα.
https://www.tokoulouri.com/society/s...ampaign=buffer
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
Νομίζω ότι το τελευταίο που απασχολει τον υπερτυχερο παιδιά είναι ο φόρος που θα του κρατήσει το κράτος. Μακάρι να είναι γερος όποιος και να ναι να τα χαρεί.
Sent from my V3 Plus using Tapatalk 2
Νομίζω ότι έχετε καταλάβει λάθος. .. θέτω σαν παράδειγμα τον τυχερό του Τζόκερ για να τονίσω το παράλογο της νομοθεσίας του σύριζα σχετικά με τα κλεμμένα και μαύρα λεφτά. ...
Ένας τίμιος άνθρωπος που κέρδισε καποια χρηματα από ένα τυχερό παιχνίδι για να τα πάρει θα φορολογηθεί πιο πολλά από κάποιον που έχει κλέψει το κράτος και τους συμπολίτες του είτε από μίζες είτε από ότιδηποτε άλλο
.όπου ο ένας στην πρώτη περίπτωση θα πληρώσει φόρο 20% γνωρίζοντας το κράτος που τα βρήκε ενώ ο δεύτερος που κάνεις δεν ξέρει από που τα βρήκε θα πληρώσει μόνο 15% φόρο εάν τα δηλώσει τώρα.
Alex δεν αναφέρθηκα στη δική σου διαπίστωση η οποία είναι και σωστή αλλά στο αν θα στεναχωρηθεί ο υπερτυχερός για τους φόρους.
Sent from my V3 Plus using Tapatalk 2
Μα αυτο ακριβως ειναι η φακα το 15% που ειναι λιγοτερο ,αλλα φυσικα σιγα μην τσιμπησει κανεις και τα φερει μεσα οταν ψηφιστει το αναδρομικο ποθεν εσχες απο το 2000...
Με λιγα λογια δωρον αδωρο και μην νομιζεις πως ολοι εκλεψαν ....
Δλδ θα επρεπε να τους πουν φερτε τα πισω με φορο 25% για να ισοσκελισουν τα οποια μαυρα χρηματα βγηκαν..
Αυτο ουτε στα κομικς,με το συμπαθειο Αλεξ...
Μα εγώ ποτε δεν είπα ότι θα έπρεπε να βάλουν 25% φόρο (εσύ το λες) εγώ είπα ότι αυτό που συμβαινει τωρα δεν ειναι σωστο και τίμιο. Όσοι τα έχουν έξω και αδηλωτα είναι από κάθε είδους "κλεψιμο" μίζες αδηλωτα στην εφορία κτλ...
Κανονικά δεν θα έπρεπε να τους πουν τίποτα...θα έπρεπε να γίνει έλεγχος που δεν έχει γίνει ακόμα (πχ λίστα Λαγκαρντ κτλ κτλ) και απλά να τους επιβληθει πρόστιμο ή κατασχεσεις για παράνομο και μαύρο χρημα... Ούτε 15% ούτε 20%... Η ατιμωρησια σε αυτή την χώρα πάει και έρχεται....
Πως εισαι τοσο σιγουρος ?
Και στην τελικη γιατι ειναι κουραστικο και μαλλον δεν καταλαβαινω το σκεπτικο σου,το θεμα ειναι η τιμωρια ή το χαμενο για το κρατος εσοδο ?
Επισης κουβεντα με παραδειγματα κανουμε ,τωρα τυπου εσυ το ειπες ή το εγραψες ειναι αστεια...
Η ουσια μετραει