Και πως θα διασφαλίζεται η τιμή αγοράς ενός μτχ πχ;
Printable View
Τι το ψάχνετε ???
Θα εφαρμοστεί το κλασικό ελληνικό σύστημα, πάνω από τα 1929 κ.ε. παραμένει ως έχει με μια μικρή επιβάρυνση της τάξεως του 10% και για τα μικρότερα θα εφαρμοστεί ο φόρος σύμφωνα την αγοραστική αξία!!!!
:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Καλό ανέκδοτο, εδώ στο τάξις νετ πρέπει να τικάρεις (αφού έχεις συμπληρώσει τα στοιχεία) ότι είσαι γεννημένος μετά το 81 για να αλλάξεις κλίμακα και θες να μου πεις ότι θα προσαρμόζεται η υπηρεσία βάσει κυλιόμενων πινάκων;
Προφανώς και κάνεις πλάκα; Σωστό σα σκέψη αλλά ξέρεις ότι δεν πρόκειται να γίνει.
Εδώ δεν εφάρμοσαν την κατάργηση του ΚΒΣ που είχε ψηφιστεί το 11...
στα τελωνεια παντως μια χαρα δουλευει αυτο το συστημα, ας το δουμε και θα το κρινουμε.
Ρε παιδια τις τιμες αγορας ή αν θελετε το μεσο ορο αγοραστικης αξιας στα αυτοκινητα τον ξερουμε πανω κατω.
Δεν πιστευω οτι ειναι προβλημα αυτο. Υπαρχουν πινακες αναλυτικα οπως λεει και ο Σταθης απ της ασφαλιστικες.
Οταν πας να ασφαλισεις το αυτοκινητο σου δεν ξερει η ασφαλιστικη το μερο ορο αγορας του αυτοκινητου σου την δεδομενη στιγμη? Αρα στην ουσια μπορουν να το κανουν και "copy paste" οι φωστηρες του υπουργειου οπως αλλωστε θα ξερουν πολυ καλα, διοτι στα ποιο πολλα αντιγραφες κανουν απο αλλους νομους και πατανε πανω σε αυτους χωρις να σκεφτουν με σοβαροτητα την καθε λεπτομερεια του νομου.
το θεμα ειναι να τα αλλαξουν αλλα για μια φορα ας κανουν μια υπερβαση να σκεφτουν και να βγαλουν κατι σωστο που να μεινει..
ήδη είπες 3 πράγματα που ΑΝ ίσχυαν απλά θα καταργούνταν το δημόσιο
1)αναλυτικοί πίνακες που αλλάζουν και πρέπει το υπουργείο να τους παρακολουθεί
2)να κάνουν copy paste, εδώ οι μισοί υπάλληλοι η καλύτερη σχέση που έχουν με πισι και την πραγματικότητα στην αγορά είναι καμιά παιχνιδομηχανή AMIGA, όσον αφορά τα πισι, και κανά νέο στο τρομακτικό όσον αφορά την πραγματικότητα
3)να βγάλουν κάτι σωστό που να μείνει... χμμμ, ανέφερε μου ΠΕΝΤΕ πράγματα ΣΩΣΤΑ που να έγιναν την τελευταία ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ και θα καταπιώ τη γλώσσα μου (και να υλοποιήθηκαν)