respect!!!!!!!
Printable View
Με την ψήφιση του Ν4321/2015, άρθρο 30, καταργήθηκε η άθλια πρακτική των «δημοκρατικών» κυβερνήσεων του παρελθόντος με βάση την οποία αυτός που όφειλε τις δικές τους εισφορές στον ΟΑΕΕ και στο ΕΤΑΑ καταδικαζόταν σε ποινή φυλάκισης. Με απλά λόγια. Σε όποιον έχει ασκηθεί ποινική δίωξη και βρίσκεται σε εξέλιξη πχ έχει πάρει αναβολή προς εξόφληση ή προς ρύθμιση ή έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό και έχει κάνει έφεση και είναι σε αναμονή, ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ. Η υπόθεση παει στο αρχείο λόγω του νέου νόμου.
Αν πρόκειται να πατε στο δικαστήριο δεν χρειάζεται να πατε με δικηγόρο, αρκεί η παρουσία σας για να βεβαιώσετε την αθώωση σας (αν και ενδεχομένως να έχει ήδη αφαιρεθεί από το πινάκιο λόγω προετοιμασίας της Εισαγγελίας).
Το άρθρο 30 του Ν4321/2015 ορίζει όπως:
Άρθρο 30
Κατάργηση ποινών για οφειλέτες ατομικής εισφοράς στον ΟΑΕΕ και το ΕΤΑΑ
Η διάταξη του άρθρου 1 του α.ν. 86/1967 (Α΄ 136) όπως ισχύει, δεν εφαρμόζεται όσον αφορά τις ατομικές ασφαλιστικές εισφορές των ασφαλισμένων στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) και στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ).
:thumbsup:
https://oaee1.blogspot.gr/
Καιρός ήταν, φυσικά και δεν αξίζει καν μπράβο μια τέτοια ενέργεια. Είναι το αυτονόητο.
Άνθρωποι που δεν είχαν καν δουλειά, καλούνται να πληρώνουν κοντά 6000 το χρόνο. Το 70% καλύπτουν ιατροφαρμακευτικη περίθαλψη, την οποία αν δεν πληρώνεις δεν την παίρνεις. Το κρατος όμως, στο πιστοποιεί ως χρέος, και σου το τοκιζει κιόλα. Κάτι το οποίο δεν σου το παρέχει καν, επειδή δεν το πληρώνεις. Αντε το 30% που είναι συνταξιμα να πω ότι το καταλαβαίνω, αν και εκεί πάλι το σωστό είναι να γίνει διακοπή της εισφοράς και να υπολογιστεί όταν ο ασφαλισμενος πάει να βγει σύνταξη. Να γίνει υπολογισμός και να βγει ανάλογα η σύνταξη.
Το ασφαλιστικό είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που γίνεται στην χώρα μας. Όλα τα ταμεία θα έπρεπε να χαρακτηριστουν εγκληματικές οργανώσεις και το προσωπικό τους, τσιράκια μαφιόζων που πληρώνονται κλέβοντας από κόσμο που δεν έχει λεφτά.
Σειρά έχει να αφαιρεθούν όλα τα χρέη που αφορούν ιατροφαρμακευτικα και να αλλάξει το σύστημα κάνοντας την ασφάλιση ελαστική. Να πληρώνει καθένας όσο θέλει και φυσικά όπου θέλει.
Γιατι δεν αξιζει μια καλη κουβεντα η ελαφρυνση σε τοσους οφειλετες που ΤΟΟΟΟΟΣΣΣΟΟΟΟΟ δημοκρατικα η νουδουλα και το Μασοκ τους διωκε για κακουργημα;
Δεν θα μας κακολογισουν οι υποστηρικτες τους :thumbsup:
Απο μενα μπραβο τους ειναι σωστο και δικαιο .
Μπράβο για το αυτονόητο? για αυτό που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ? α έρθουν να σου πάρουν τη ζωή και τελευταία στιγμή αλλάξουν γνώμη θα πρέπει να είσαι και ευγνώμων δλδ? οκ, εσυ αν θες μπορείς να ζητήσεις ευχαριστώ. Εγώ δεν είμαι έτσι.
Ευχαριστώ και καλές κουβέντες δεν χρειάζονται καν, ακόμα και όταν οι φόροι που δίνουμε κάποτε γίνουν ανταποδοτικοί. Όταν πας να ψωνίσεις λες ευχαριστώ επειδή το κατάστημα σου δίνει αυτά που πλήρωσες? ξυπνήστε...καταπατούνται τα δικαιώματα και η προσωπική μας ελευθερία. Και εσείς λέτε ότι πρέπει να λέμε και ευχαριστώ? δε νομίζω!
Ψόφος και στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Ψόφος και στον ΣΥΡΙΖΑ που ζητήσανε αναβολή της δίκης για τα ιατροφαρμακευτικά. Όποτε μη βιάζεσαι και πολύ κατς.
Απλώς δεν θα τραβάνε τον κόσμο αυτόφωρο. Μέχρι να γίνει το δικαστήριο όμως, θα τους κυνηγάνε με κατασχέσεις για χρέη που δημιουργήθηκαν πάνω σε ανύπαρκτες παροχές. Χρέη που δεν έπρεπε να υπάρχουν. Και υπάρχουν.
Αυτό φίλε μου λέγεται αποκατάσταση δικαιοσύνης και δεν τίθεται καν θέμα για ευχαριστίες.
Επίσης να ξεκαθαρίσω ότι όσο σιχαίνομαι τον ΣΥΡΙΖΑ, άλλο τόσο σιχαίνομαι τα αλλά δυο κόμματα που αναφέρεις.
Επίσης θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, ότι γραμμένους στα @@ μου έχω και τους υποστηριχτές τους.
Just for the record το ποστ, απλά για να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμμία προτίμηση για τα κόμματα που αναφέρεις. Το μόνο που έχω είναι μια απέραντη απέχθεια και τπτ άλλο.
Τα ταμεία, ιδίως των ελεύθερων επαγγελματιών,με τον τρόπο που λειτουργούν είναι απλά μια ακόμα πηγή εσόδων για το δημόσιο, όταν το κράτος δεν έχει χρήματα, μια εύκολη λύση είναι να βάζει τις διοικήσεις τους να τα κάνουν ομόλογα ή να βουτάει ελεύθερα όσα του λείπουν (για να πληρώσει μάντεψτε ποιους)...
Εγκληματικές οργανώσεις είναι που ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν, έχει θεσπιστεί από δικτάτορες. Και εμείς ακόμα και σημερα τις λειτουργούμε με τον ίδιο τροπο.
Κανένας άλλος χαρακτηρισμός δεν αξίζει σε αυτά τα ταμεία, πέραν της μαφίας, εγκληματική οργάνωση κτλ.
Θωμα το αυτονοητο της ΑΤΙΜΙΑΣ φιλε θα επρεπε να το γραφαμε εδω οταν ψηφιστηκε ,αυτο εννοω ...
Δεν θυμαμαι να εγινε ντορος τοτε εκτος αν κανω λαθος ...
Τωρα αποκαθιστουν εστω αυτο το ΕΝΑ συμφωνα με την αποφαση...
Ουτε εγω χειροκροτω απλα περιμενω ,αλλα δεν μπορω να μην πω τουλαχιστον με αυτη την αποφαση οτι δεν ειναι το ιδιο τρομπες..(σε αυτο το αδικο μετρο)...
Πραγματικα και χωρις διαθεση ειρωνειας επειδη δεν προλαβα ,ακουστηκε κατι απο τα 2 "σωτηρια" κομματα για αυτο το μετρο,μια ανακοινωση,ενας Αδωνις κατι να αντιπαρατεθει???
Θα ειχε πλακα να βγουν να πουν οτι κακως το ψηφισαν....
Θωμα καποια προβατα φαγανε πολυ κουτοχορτο ,ή ισως βολευονταν ,δεν το παιζω εξυπνακιας γιατι δεν ψηφισα τιποτα παρα τις "καμπανες' της σωτηριας απο τους μεν ή τους δεν..