-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
A8hnaios
Πως ειναι Γιωργο? εχει διαφορες απο το ΚΙΤ ΚΑΤ? Ειναι ποιο smooth?
Δεν βλέπω σημαντική διαφορά και τα γραφικά του ΚΙΤ ΚΑΤ μου άρεζαν περισσότερο.
Εξοικονομεί περισσότερη ram όπως διαπίστωσα, αλλά απ ότι έχω διαβάσει τρώει και περισσότερη μπαταρία.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
DaywalkeR
Σε S4 πάντως δεν μου άρεσε και πολύ, νομίζω ότι βάρυνε αρκετά με την λόλιποπ...
Το δικό μου παντως no problem Θοδωρή.
-
Στη Lollipop αλλάζει όλο το system στο οποίο είναι βασισμένο το λειτουργικό (βλέπε ART).
Σαφώς και πρέπει να κάνετε hard reset. Όχι απλή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Θα μπείτε στο Recovery του κινητού και θα κάνετε wipe cache/wipe dalvik/wipe media, και μετά ολικό wipe (αλλάζει η ονομασία του από συσκευή σε συσκευή).
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gant
Το τηλέφωνο δουλεύει άψογα και μάλιστα με το νέο λογισμικό, τρώει και λιγότερη ram, .
Ποση ΡΑΜ εχεις Γιωργο?
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
A8hnaios
Ποση ΡΑΜ εχεις Γιωργο?
2 γίγα Αντώνη. Με την κιτ κατ ήταν γύρω στα 600 μέγα ελεύθερη και τώρα μου λέει 690.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
vded
Στη Lollipop αλλάζει όλο το system στο οποίο είναι βασισμένο το λειτουργικό (βλέπε ART).
Σαφώς και πρέπει να κάνετε hard reset. Όχι απλή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Θα μπείτε στο Recovery του κινητού και θα κάνετε wipe cache/wipe dalvik/wipe media, και μετά ολικό wipe (αλλάζει η ονομασία του από συσκευή σε συσκευή).
Αν ήταν όπως τα λες, θα έπρεπε να υπήρχε λογικά στις οδηγίες του upgrade.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gant
Αν ήταν όπως τα λες, θα έπρεπε να υπήρχε λογικά στις οδηγίες του upgrade.
Trust me, ασχολούμαι με τα κινητά και με custom Roms από το 2003.
Αν το έλεγαν στις οδηγίες του upgrade με τα 9/10 των κατόχων ανιδεοι θα γινόταν πόλεμος.
Από KitKat σε Lollipop αλλάζει όλη η δομή του λειτουργικού και ο τρόπος λειτουργίας του.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gant
Κολλούσε στο κατέβασμα του αρχείου, το upgrade το έκανε σε ενα 20λεπτο. :)
Το τηλέφωνο δουλεύει άψογα και μάλιστα με το νέο λγισμικό, τρώει και λιγότερη ram, άρα δεν συνρρέχει λόγος επαναφοράς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
vded
Trust me, ασχολούμαι με τα κινητά και με custom Roms από το 2003.
Αν το έλεγαν στις οδηγίες του upgrade με τα 9/10 των κατόχων ανιδεοι θα γινόταν πόλεμος.
Από KitKat σε Lollipop αλλάζει όλη η δομή του λειτουργικού και ο τρόπος λειτουργίας του.
Για τα 9/10 συμφωνώ κι εγώ.
Απ την άλλη απ την στιγμή που το κινητό δεν μου κρασάρει πουθενά και τρέχει και καλύτερα από πρώτα, πίστεψε με βαριέμαι να ξαναχτίζω πάλι εφαρμογές, τηλ καταλόγους, φώτος κλπ. :original::original:
-
kitkat lollipop differences
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
gant
Για τα 9/10 συμφωνώ κι εγώ.
Απ την άλλη απ την στιγμή που το κινητό δεν μου κρασάρει πουθενά και τρέχει και καλύτερα από πρώτα, πίστεψε με βαριέμαι να ξαναχτίζω πάλι εφαρμογές, τηλ καταλόγους, φώτος κλπ. :original::original:
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, κάθε φορά που περνώ καινούρια custom ROM στο Nexus 6 τρώω ώρες στησίματος.
Αν τσεκαρεις λίγο τα myphone.gr, insomnia.gr, xda-developers.com, θα δεις ότι χρειάζεται το hard reset για να λειτουργεί στρωτά και στο μέλλον η συσκευή.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
vded
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, κάθε φορά που περνώ καινούρια custom ROM στο Nexus 6 τρώω ώρες στησίματος.
Αν τσεκαρεις λίγο τα myphone.gr, insomnia.gr, xda-developers.com, θα δεις ότι χρειάζεται το hard reset για να λειτουργεί στρωτά και στο μέλλον η συσκευή.
Στο myphone ειδικά είμαι μέλος αρκετά χρόνια, αλλά πάντοτε διαβάζω και άλλα φόρα.
Μη νομίζεις ότι κάνω και πολλά πράγματα με το τηλεφώνο, λίγο φόρουμ, λίγοι φατοβιβλίο, λίγο μέσεντζερ και κανένα μειλ όποτε χρειαστεί, όταν είμαι εκτός σπιτιού. Φυσικά και καμμιά φώτο η βίντεο.
Επίσης έχω το navigon για όποτε χρειαστεί και το torque pro για την μπέμπα.
Τίποτε άλλο από παιχνίδια κλπ.