Λευτέρη, όπως είπαν τα παδιά παραπάνω, το επιβεβαιώνω και εγώ από παλιότερη εμπειρία μου, δεν ανάβει το check engine λόγω πειρακίων. thumb
Printable View
Μπορει να σου εχει φυγει και καποιο σωληνακι υποπιεσης, ελενξε και το σωληνακι του μπαρομετρου.
Υπαρχει κι ενα κουτι που συγκεντρωνει τις υποπιεσεις!
Εχω κι εγω κομπερσορα και ειχα παθει τα ιδια μια φορα.Τελικα ηταν ραγισμενο αυτο το κουτι.
ας επαναφερω λιγο το θεμα ..μιας και ειχα μια νεα εξελιξη! το θεμα με την πιεση ,που δεν ανεβαινε υπο φορτιο ,λυθηκε...τελικα το προβλημα ξεκιναγε απο ελαττωμα-φθορα του κομπρεσσορα! δοκιμασα εναν αλλον κομπρεσσορα...και η πιεση παιζει πλεον στα καθορισμενα επιπεδα..(0,6-0.65)..ο θορυβος με τον νεο κομπρεσσορα ειναι αισθητα μικροτερος( σφυριζει λιγοτερο)...και φυσικα πλεον το αμαξι αποδιδει σωστα! οταν προλαβω θα το παω και για μια αναλυση καυσεριων ...για να δουμε που παιζουμε...!
αν και τα παμε και από κοντά ;) , μπράβο και από δω! οπότε μετά τις υποχρεώσεις σου, λίγα πράματα έμειναν για να σαι κομπλέ.
και που σαι....θέλω βόλτα εννοείται !
Άντε ρε Λευτέρη με το καλό να το τελειώσεις 100%!!
Μπραβο ρε Λευτερη, σε χαιρομαι πραγματικα.
Ωραίος Λευτέρη!Άιντε να το χαρείς όπως το έχεις ονειρευτεί :original: :original:
μπραβο Λευτερακο!
το κακο ειναι πως η δικια μου δεν εχει πινακιδες να καναμε την μετρηση που λεγαμε...
μακαρι να την καναμε και μακαρι να μου ριχνες και κυαλι!
μετα απο ενα μεγαλο διαστημα δυσκολιων στην συνδεση του εγκεφαλου(μιας και δεν υπηρχαν ετοιμα διαγραμματα συνδεσης και ρυθμισεων)..ο παραλληλος εγκεφαλος της perfect power...βρισκεται συνδεμενος στην θεση του και σεταρισμενος! σημερα εγιναν μερικα περασματα απο παραλιακη...και εκανα ακομα μερικες ρυθμισεις! την επομενη βδομαδα...το αμαξι θα βρεθει κατω απο την επιβλεψη του φιλου Ζωη..(bmw316turbo)για εναν τελικο ενδελεχη ελενχο και ισως γινει και ενα περασμα απο δυναμομετρο! το αμαξι αυτην την στιγμη δουλευει σε πιεση 0,5 bar και υποσχεται αρκετα για την μετεπειτα αυξηση πιεσης(οχι αμμεσα)! ενα μεγαλο ευχαριστω στον φιλο Ζωη , που με βοηθησε σε ολα τα σταδια της βελτιωσης (ειχα πει καποια στιγμη να τα παρατησω...αλλα με ενθαρρυνε να συνεχισω) και να το τελειωσω!