Γιώργο ο Συριζα τι είναι ? Δεν είναι οι πράσινοι που βαφτίστηκαν πλέον κόκκινοι ? Ενα μεγάλο μερίδιο ευθύνης οι πράσινοι δεν το εχουν για την κατάντια μας?
Δεν νομίζω πως πλέον,τουλάχιστον στις δικές μας ηλικίες, να υπάρχουν κομματικοποιημένοι που λατρευουν το κόμμα τους γιατι ετσι έμαθαν απο τους γονείς τους.
Τις καταστάσεις που μας έφτασαν σε αυτό το χάλι κράζουμε και που δηστυχώς κάποιες απο αυτές ο Σύριζα συνεχίζει να υιοθετεί !
Τώρα για τα ταμεία που ανέφερες, μαζί σου, αλλα βλέπεις να γίνεται κάτι για να τιμωρηθούν οι ένοχοι ? Το μόνο που αναφέρθηκε είναι η εξεταστική για το μνημόνιο. Για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο ?? Μόκο όλοι !!!
Και πως να μην κανουν μόκο αφου όλοι έβαλαν δάχτυλο στο μέλι.
Τώρα που κάποιοι βλεπουμε οτι ακολουθούνται οι ίδιες πρακτικες κομματικών στρατιών λογικό δεν είναι να κράζουμε? Και δεν εχει να κάνει,τουλάχιστων για εμενα, με το αν το κομμα είναι ο Σύριζα ή η ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Οποιος υιοθετεί πρακτικές του παρελθόντος που θα πληρώνουν άλλοι το μάρμαρο για εμένα είναι χ και θα πέφτει κράξιμο !
Αν αυριο,χτυπα ξύλο, μας διωξουν απο τις δουλειές μας και παμε να στήσουμε αντίσχοινο απ'εξω λες να νοιαστεί κανείς ? Λές να μας υποδεχτεί ο Τσίπρας στο μαξίμου και να μας λυπηθεί ?
Ε δεν γίνεται ρε Γιώργο "το να καλό παιδί και τ'αλλο γ@μω τη μάνα" που έλεγε και η συγχωρεμένη η γιαγιά μου!