Χθες πήγα Αντρέα αυθημερόν να πάρουμε ένα αυτοκίνητο με τον κολλητό μου...
Δεν κάτσαμε πουθενά,το πήραμε και φύγαμε αστραπή...
Printable View
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...6fb3def1749dcb
οτι έπεξεργασια έγινε,ήταν γύρω απο το λουλούδι ,να 'χαθουν' κατι πρασινάδες.
αναγνωρίζει κανείς το φυτό?
^και τώρα...?
Που πήγε το περιπολικό????
Και τώρα θα διαγραφεί... Κακώς που αναρτήθηκε κιόλας.Τώρα το είδα!
Πρώτον οι χαρακτηρισμοί ότι και να έκαναν κάποιοι δεν είναι σωστοί.
Δεύτερον, αν δεν έχεις στοιχεία για κάτι δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανένα. Το οτι βρέθηκε το περιπολικό σε αυτή τη θέση απο μόνο του δεν λέει τίποτα.
https://aspaite2013e2.files.wordpres...edia_lies.jpeg
:thnx:
Στα λόγια μου έρχεσαι thumb
χμμμ..
Το αν αναρτηθηκε κακως..ειναι προσωπικη σου αποψη εγω εχω διαφορετικη.
Τι στοιχεια πρεπει να εχεις ....περιπολικο και ι.χ σε θεση αναπηρων,αν το περιπολικο ηταν σε επειγον περιστατικο δεν θα το παρκαραν εστι ...σαν πελατες.
Και να ειστε σιγουροι οτι αυτη η φωτο δεν θα αρεσε ουτε στον διοικητη τους.
Τότε προς τι η ερώτηση που πήγε το περιπολικό? :think:
Είμαστε υπεύθυνοι για αυτό το χώρο, οπότε η άποψη μας πρέπει και είναι κάτι παραπάνω απο προσωπική φίλε μου...
Εδω δεν είναι δικαστήριο. Δεν με απασχολούν οι προσωπικές απόψεις και καθένας έχει ελεύθερα το δικαίωμα να εκφράζεται, μέχρι το σημείο που δεν παραβαίνουν τους κανόνες...
Υ.Γ Αν όντως πιστεύεις στην φωτογραφία μπορείς να κάνεις έγγραφη επώνυμη αναφορά στις αρμόδιες υπηρεσίες, πράγμα το οποίο είναι και το πιο σωστό. Επίσης σε παρακαλώ να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς :thnx:
Κανείς δεν διαφωνεί μαζί σου, έχουνε αναρτηθεί πολλά τέτοια όπως είχα αναρτήσει και εγώ μία με φανερές πινακίδες. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι αν σου τύχει κάτι τέτοιο πάρε κατευθείαν τηλέφωνο την ασφάλεια και ενημέρωσέ τους ώστε να έρθουν άμεσα κάτι που χλωμό το βλέπω. Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα άρεσε στον διοικητή τους αλλά δεν είμαστε σίγουροι για τον αν θα τιμωρηθεί κάποιος. Εννοείται κουβέντα κάνουμε δεν έχω τίποτα μαζί σας και εγώ και προφανώς και ο Βασίλης.