Κλασσικός ΠΑΟΚ.
όλη του η ζωή να κερδίσει στην Τουμπα τον Ολυμπιακό...
Printable View
Κλασσικός ΠΑΟΚ.
όλη του η ζωή να κερδίσει στην Τουμπα τον Ολυμπιακό...
Που ησουνα ρε εχθες μοναχος με εξι παοκια και αεκακια ημουν (ολοι συμφορουμητες).....εμεις βλεπαμε μπαλα και ο τουμπας μιλαγε για σασμαν (μονος του)
Ελα καλοριζκο
Συνημμένο Αρχείο 41121
https://youtu.be/lEEwb2qV-uc
Σταθερη αξια
Ο γνωστος για την αμεροληψια του σπορκαστερ.
"Κριμα το 4ο γκολ στο 84 και οι ελπιδες του Ολυμπιακου χανονται πλεον."
Ρε λογικοτατο να υποστηριζεις μια ελληνικη ομαδα και μαλιστα με τους τουρκαλαδες, αλλα μιλα λογικα.
btw σαν να ακουσα τα παιδια του πειραια μετα την ληξη του αγωνα και προφανως θα προκειται για καζουρα.
Κριμα ομως γιατι στο 2ο ημιχρ. τους εδωσε χωρο η μπεσικτας.
Καπου διαβασα οτι αν ο ολυμπιακος αντι για τερματοφυλακα ειχε βαλει μια καρεκλα ισως ειχε κερδισει....αληθευει ?
Σημερα νιωθω οτι εχασα απο τον Ολυμπιακο.
Σε παρομοιες αντιθετες καταστασεις εχουμε μαζεψει 3 και 4 μπαλακια και μεις τη βγαλαμε μονο με 1.
Οι του ολυμπιακου φανταζομαι θα λενε "παλι καλα"
Δίκαια ο ΠΑΟ.
χάλι ο ΟΣΦΠ απο την αρχή της χρονιάς έως και τώρα.
Πιο πολυ με στεναχώρησε στο μπασκετ (Γαλατά) μιας και είναι το αθλημά μου.
Η μπάλα μου είναι σχεδόν αδιάφορη
Ο "μισή ώρα την μια λέξη" έγινε και Γκλουαδιόλα και Κλοκ και Μουρίνιο και Κόντι. :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Η δική σου ομάδα, όποια κι αν είναι, έχει χορτάσει φάπες από τον Ολυμπιακό. Μέτρα όπως θες: τα τελευταία είκοσι χρόνια, σαράντα, ογδόντα, πιαστο από όπου νομίζεις. Δες λίγο και την παγκόσμια κατάταξη κάθε ομάδας, κοίτα και στα μεγάλα συλλογικά αθλήματα τι έχει πετύχει συνολικά ο Ολυμπιακός και μιλάμε ξανά για φάπες και πρεσβευτές.
Σαν να ξαναειδα την παλια γνωριμη Εθνικη με το Βελγιο.
Σε καλο δρομο ειμαστε, για να δουμε στη Βοσνια τι ψαρια θα πιασει...
Υγ ατυχη η ΑΕΚ στο μπασκετ με μας ,θα μπορουσε να κερδισει αλλα δεν ειχε καθαρο μυαλο και ολιγο απο "ειδικες καταστασεις".
ΔΕΝ αναφερω γενικα αλλα ειδικα το ποδοσφαιρο και μονο.τι να πιασω και για πιο λογο .οποιος ενδιαφερεται του κανω μια μικρη ανασκοπιση των τελευταιων ετων .Αλλα και αυτο ασκοπο ειναι.
Στην μεγαλητερη επιτυχια του ελληνικου ποδοσφαιρου ο Εγκληματιας ηταν ευτυχως απων ,μιλαω για το EURO .ΟΠΟΙΟΣ δεν καταλαβαινει τι εστι εγκληματιας και πως πιανω το θεμα ευρω ευχαριστως να το γραψω και αυτο.
Ας μην μιλαμε λοιπον για ευρωπες ................για οτι αλλο αντε να το δεχθω σαν φιλαθλος και οχι οπαδος που ειμαι ,αλλα για ευρωπη και εκπρωσοπους ΟΧΙ ειναι κοροιδια
δεν εχει εκεινο το τσαγανο ακομα και δυσκολα θα το ξαναβρει ,και το βελγιο δεν ειναι η ομαδα που θα σου δωσει δειγματα για να καταλαβεις.
θα αναφερω απλα οτι η εθνικη του ρεχαγκελ παραμονες του ευρο ειχε κανει ενα ματσακι με την αγγλια, τους θυμαστε τους αγγλους πως πεφταν σαν ραπανακια κατω για να πιασει φαουλ ο ΜΠΕΚΑΜ , σιδερα ετρωγε σε κεινο το ματσακι η εθνικη και στα ισα τους κοιτουσαμε , αυτο δεν το εχω δει ακομα
Καλο Πασχα sir Τακη !
https://youtu.be/AYuu4wpLTs8
Xα χα χα που είσαι μπαρπα Σαββα γραφικέ με το γήπεδο εκκλησία
https://sports.in.gr/football/Κύπελλ...aid=1500139448
Μπράβο στην ΑΕΚ που κέρδισε δίκαια, αφού όταν έχεις ομάδα πρέπει να κερδίζεις και διαιτησία. Πάντα το πίστευα αυτό.
Μην πει κανένας ότι δεν ήταν φάουλ η φάση που δόθηκε κόρνερ και μετά χέρι...
Μην τρελαθούμε που όλοι οι ΑΕΚτζήδες το παίζουν τρελίτσα και το μόνο που λένε είναι ''μη μιλάτε εσείς τόσα χρόνια με αυτά που κάνατε''
Απλά πλέον δεν θα έχω καθόλου τύψεις για ότι ξανακάνω ως Ολυμπιακός σε οποιονδήποτε αντίπαλο.
Είναι προφανές ότι κανένας οπαδός δεν θέλει να σταματήσουν αυτά(έτσι λέγανε τα προηγούμενα χρόνια) και το μόνο που θέλει ο οπαδός είναι να πάρει το τιμόνι στην διαιτησία και να λέει καλά σας κάναμε.
prota tha perimeneis na ta kanoun tote oi alloi epi 20 xronia sto kefali sou kai meta an yparxeis kai mporeis tote xekinas na xanakaneis gianamilame gia isonomia , allios apla psaxneis aformi kai euxesai xana ta idia
δεν νομιζω οτι ο ολυμπιακος πρεπει να μιλα για διαιτησια . Στο ματσακι δεν εγινε και τιποτα το τραγικο να πεις οτι κριθηκε το αποτελεσμα . Η ΑΕΚ ηταν απλα πιο δυνατη επαιξε πιο καλα κερδισε δικαια . για μενα το περιεργο ειναι που την αφησαν να κερδισει μεσα στο καραισκακη . Κατσε να δουμε τι θα γινει στη ρεβανς γιατι το στοιχημα δινει τωρα τα λεφτα και οχι το C.L
oloi oi opadoi nomizo theloun na stamiatisei to sproximo mias omadas ektos apo ton olympiako o opoios den adikeitai . ante na efage kana dyo strava sfyrigmata. apla strabounoun epeidi den exeoun to 80-20 i akoma kai to 100 -00 opote xreiastei ou eixan 20 xronia .
tous patise i aek sto karaiskaki min leme oti theloume.
gia emas ti na po , akoma na bgoume gia to mats sti leoforo , lathi kai tou ivits stin entekada. o kalos paok mporei na rixei 3-4 ston panathinaiko pou den epaixe kala (exase 2 kales eukairaies eleo glykou alla evale kai dyo goal apo kodres) alla apla itan monos sto gipedo ,
Εγώ είπα.
Δίκαια κέρδισε η ΑΕΚ, αλλά αν γινόταν ανάποδα η φάση ξεκάθαρο φάουλ στον Ρέτσο από Λάζαρο που δώθηκε κόρνερ και μετά στήθος-χέρι η μπάλα στο κοντρόλ(δύσκολη φάση για διαιτητή) θα σκούζανε όλοι.
Τώρα απλά είναι δικαιοσύνη και δεν πρέπει να μιλάει ο Ολυμπιακός.
Μαζί σας.
Απλά δεν θα ξανανιώσω τύψεις αφού είναι ξεκάθαρο πως κανένας δεν θέλει 50-50, απλά την ρεβάνς θέλετε.
Απάντησέ μου στις 2 φάσεις που έγραψα.
Όταν έχασε η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στην τούμπα φέτος με κόρνερ-γκολ στο 95 όπου είχε βγει η μπάλα άουτ πριν και έδωσε κόρνερ κατά της ΑΕΚ, μιλάγατε για αλλοίωση αποτελέσματος.
Τώρα μια αντίστοιχη φάση πριν από γκολ είναι 50-50 και δικαιοσύνη.
Εντάξει...
Ναι είναι προφανές ότι όλα τα χρόνια ο Ολυμπιακός το έπαιρνε με σπρώξιμο.
Και πριν το 1996 όπου του κλέβανε πρωταθλήματα ενώ είχε ομάδα και είχε ρίξει χρήμα, ήταν δίκαια.
[QUOTE=Harisp;582944]Απάντησέ μου στις 2 φάσεις που έγραψα.
Όταν έχασε η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στην τούμπα φέτος με κόρνερ-γκολ στο 95 όπου είχε βγει η μπάλα άουτ πριν και έδωσε κόρνερ κατά της ΑΕΚ, μιλάγατε για αλλοίωση αποτελέσματος.
Τώρα μια αντίστοιχη φάση πριν από γκολ είναι 50-50 και δικαιοσύνη.
Μη τα λες αυτα.....μη τα λες.
O Bαρούχας που είναι γνωστός υπάλληλος στο αντιΟλυμπιακό κανάλι είπε για το χέρι που δεν είναι χέρι https://www.sport-fm.gr/article/podo...patito/3349259
Ρε ότι και να σας κάνω δεν θα έχω τύψεις ξανά.-
Eδώ τι βλέπεις; Για πες μου
Συνημμένο Αρχείο 41282
Συνημμένο Αρχείο 41283
Εντάξει...
Ναι είναι προφανές ότι όλα τα χρόνια ο Ολυμπιακός το έπαιρνε με σπρώξιμο.
Και πριν το 1996 όπου του κλέβανε πρωταθλήματα ενώ είχε ομάδα και είχε ρίξει χρήμα, ήταν δίκαια.[/QUOTE]
ΠΡΙΝ ΤΟ 1996
του εκλεβαν πρωταθληματα?????? εριχνε χρημα ??????
ρε παιδια και γω παιδακι υμουνα αλλα με τσιαντακη, μυρτσο και καραταιδη δεν μπορεισ να λεσ ειχα ομαδα
μετα πηρες πιτσιρικαδα και τον μεγα ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗ , για οσους δεν ξερουν ιστορια
σου απαντω για τον κοπο σου και μονο, αφου εκατσες να ανεβασεις και φωτο ακομα .
ναι εχεις δικιο που δεν σφυριξε υπερ του ολυμπιακου και μου κανει εντυπωση. ΑΛΛΑ οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα εκτος της νικης της ΑΕΚ θα ηταν αδικια γγια το ποδοσφαιρο,τραγικος ο ολυμπιακος επρεπε να εχει φαει αλλο ενα ακομα
και μην σου κανει ντυπωση γιατι αυτη η ομαδα θα κανει και φιεστα μεςθαυριο και επρεπε να εχει φαει και αλλα 2 ααπο το βαζελο .
αν παλι θες να ασχοληθω και εγω να σου ανεβασω κατι βιντεακια καμια 2500 με 3000 να κλαις απο τα γελοια. εχω ενα στο παλιο καραισκακη να δινει στο ολυμπιακο πεναλτυ 2 μετρα εξω απο την περιοχη. καραγκιοζμπερντε και βαλε
Επειδή ήσουν παιδάκι, δεν γνωρίζεις πώς πχ το 1990 1991 ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα με παίκτες όπως Προτασωφ, Λιτοφτσενκο,Σαβιτσεφ, Αναστοπουλο, Μητροπουλο, Χαντζιδη, Κωφιδη κλπ. Συμπαίκτες του Τσιαντακη ήταν όλοι αυτοί.
Για τους προβολείς που είχαν σβήσει στο '89 ξέρεις τίποτα?
Για κάτι μπιστολες στο ΟΑΚΑ έχεις ακούσει?
Άμα θες πες μας τι ομάδα υποστηρίζεις να πούμε και τα δικά σας και να μάθεις πριν το 1996 μιας και ήσουν μικρός τι έκανε. Μόνο μη μου πεις ότι δεν ασχολείσαι με το ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί μια χαρά ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό όταν χάνει.
Επιβεβαιώνεις αυτό που γράφω.
Θα πεις για το παρελθόν ώστε να νομιμοποιήσεις ότι τώρα σφυράνε κατά του ΟΣΦΠ.
Οκ. Δεν έχει νόημα η συζήτηση αν δεν μπορούμε να παραδεχτούμε τα προφανή.
Υ.Γ: Πες μου τι λογική έχει ο Βαρούχας να πει ότι ήταν χέρι και να υπερασπιστεί τον ΟΣΦΠ, ενώ δεν είναι κατά τη γνώμη σου, ενώ είναι υπάλληλος του Αλαφούζου και κοιτάει κάθε Κυριακή να περνάει κόσκινο τον ΟΣΦΠ για να βγάλει ότι σπρώχνεται...
Θα σου πω . Το στοιχημα ταιζει τωρα της ομαδες .το ματσακι εδινε πολλα στην νικη της αεκ (οχι ελλαδα) .το τσαμπιονς λιγκ εχει προκρηματικους και για τον πρωταθλητη αν δεν κανω λαθος αρα πως θα βγει το χρημα.
Μην χαλιεσε για την ομαδα σου τοσο μιας και μπαλα δεν παιζεται στο χορταρι εδω και χρονια.
Ο παναθηναικος μου αρεσε αλλα και αυτος μπηκε στο χωρο των ξενων και απο τους " γκουμομπασιναδες"ψωνιζει παλτα .
Δεν με πειραζαν ξερεις οι Ελληνες μην ξεχνιωμαστε με αυτους πηραμε και ενα euro .
Αυτο ειναι το εγκλημα της ομαδας σου.τοσα χρονια σανο και χορταρι στα προβατα
Αλβανικη συνταγη .πρωτα κλεβουμε το πρωταθλημα.......
Μετα φερνουμε κατι παικταρες τυπου ντιογκο,τζιοβανι κατι καρδιακους, αναπηρους κουτσους και μετα πουλαμε δηθεν επενδηση και δικαιοσυνη.
Ελληνες ομως ουτε ενα πρωταθλημα .αν θες να σου κατι παιχταρες που δεν πηραν τιποτα οταν επερνε πρωταθλημα το κουτσουρο ο αποστολακης.
Αυτοι οι ελληνες που η εγγληματικη οργανωση τους κατεκλεψε πηγαν και σου εφεραν ευρωπαικο τιτλο.
Καθεσε τωρα και ασχολησε με το τι ειπε ο βαρουχας .σταχτη στα ματια σου ριχνουν ρε φιλε
Εδω σε λιγο θα καταργησουν τα ελληνικα στις προπονησεις .
Αυτα, φιλικα παντα χωρις κανενα προσωπικο παθος η κακια ,να μου τα πεις σε καμια συναντηση που θα ερθω να περασει και ωραια η ωρα
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είσαι το λιγότερο άσχετος...Και το λέω ευγενικά.
Αν δεν είναι ο Τζιοβάνι παικταράς με αυτά που έκανε, μέχρι που τον σακατέψανε, τι να πω...;;;
Οι πιο φανατικοί παίκτες τον άλλων ομάδων τον θεωρούσαν μάγο με αυτά που έκανε και εσύ μας λες παραμύθια τώρα.
Ο Ντιόγκο μπορεί να μην έπιασε σαν παίκτης και να πήρε την κατηφόρα στην καριέρα του, αλλά ήταν τον Νο1 ανερχόμενο ταλέντο της γενιάς του στην Βραζιλία. Μάλιστα ο Ρονάλντο(ο ορίτζιναλ) είχε πει σε συνέντευξή του όταν είχε φύγει από τον ΟΣΦΠ ο Ντιόγκο και πήγε σε άλλο πρωτάθλημα, ότι δεν πίστευε πως αυτός ο παίκτης και το μεγάλο ταλέντο της Βραζιλίας δεν κατάφερε να κάνει τεράστια καριέρα και κατάντησε έτσι.
Εγω παλι πολυ ευγενικα θα σου πω οτι εισαι οπαδος .
Αν απο ολα που σου εγραψα σε πειραξε ο βουτιογκο και ο τζιoβανι walker ο περιπατητης τοτε κατσε και χαλασου για το βαρουχα , το διαιτητη και ολο το σανο και τα χορτα
Παλι στο ξαναλεω χωρις καμια προσωπικη αντιπαθεια δεν αξιζει
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατι ακουσα για Τζιοβανι και λοιπους....ελα παρτε για να θυμαστε κα να σεβεστε
https://www.youtube.com/watch?v=s2kJY1k1dAQ