Με τα ξεκωλα που ανεβάζεις στο πριβε ουτε καντηλαναυτης σε ξωκκλήσι !!:th_Laie_67-1:
Printable View
Φίλε γία όλους έχει μια θέση ο Πανμέγιστος!!!!!!
https://www.churchchoirmusic.com/afc...vesSinners.jpg
:whistle:
Ωραία,πήρα την άδεια κυκλοφοριάς Μ για ένα 48ωρο,το αμάξι θα
πάει για service στην Θεσσαλονίκη και μετά θα ταξιδέψει για να δειγματιστεί
σε υποψήφιο αγοραστή.Τι κάνουμε με την παρακάτω περίπτωση?
Δεν μπορώ να έχω συνοδηγό,θα έχω κανένα πρόστιμο σε περίπτωση ελέγχου?
https://www.bmwfans.gr/forum/images/...9a595234-1.jpg
απο οτι λεει Μπιλ, "...δεν περιεχει το δικαιωμα μεταφορας ατομων...".
πιθανολογω οτι δε θα σε γραψουνε αν εχεις (πχ.) την κοπελιά μαζι και εχει το αμαξι ασφαλεια σε ισχυ.
αλλα εξαρταται....:busted_cop:
υγ. ...και εισαι εντος της διαδρομης που περιγραφεται στο χαρτι. ετσι δεν το κανουνε ακομα ?
Aντε να φευγει με το καλο να πουληθει!
να πουληθει να ησυχασουμε! μας ειχε πριξει τοσο καιρο με το 46αρι του!:hystericalbs1:
περα απο την πλακα
αφου πηρες την αποφαση να το δωσεις
καλοπουλητο !
:cheers:
Εμένα Bill δυστυχώς μου είπανε"μόνος του"..
τελικα υπαρχει τελευταια εγκυρη πληροφορια για το ΑΝ κ ΠΟΤΕ θα μπορούμε να παρουμε τελη για το υπολοιπο της χρονιας που μενει?:up:
Iσχύει ήδη το μέτρο απο την Μ.Τεταρτη.
https://www.fimes.gr/2014/04/teli-ky...ias-allages-2/
...............................................:dr ive:.............................................. .......
Σήμερα εληγαν οι πινακίδες διημερου σε Ε 46 κάμπριο θειου μου.με χιλιοπαρακαλεσε(άλλο που δεν ήθελα ) να το κυκλοφορησω λίγο.αφού το εκανα καμια ωρα βόλτες το επέστρεψα.το μοναδικό που έχω να αναφέρω είναι που παρόλο που υπήρχαν παρα πολλοί αστυνομικοί λόγω της αυριανης τοπικής εορτής δεν τους εκανε καμια εντύπωση ενα όχημα χωρίς πινακίδες;;;;;;
ειναι που θα σου τυχη...εγω πηγαινα βολτα στον πειραια χωρις πινακιδες μονο με το Μ κ σε ολη την παραλιακη μπ@τσοι παντου παντου ομως κανενας δεν με σταματησε!ενα πρωι ξεκινησα για σαλονικα μολις βγηκα εξω απο το σπιτι με σταματησαν αμεσως πηγα σαλονικα μεσα στην πολη δεν με σταματησε κανενας!:th_Laie_67-1:
Ξέρει κάποιο να μο επιβεβαιώση αν ισχύει ότι μπορώ να πάρω τις πινακιδες 16 του μήνα και να πληρώσω απο τον επόμενο????
θα πληρωσεις τους υπολοιπους μηνεσ του ετους
Αυτο το γνωρίζω,σε αυτό που ρωτώ θέλω απάντηση αν ισχύει ή όχι:original:
κ εγω πηγα εχτες κ πληρωσα ολο τον ιουνιο μεχρι δεκεμβριο....
Ποσο?
Επιβεβαιώνω ότι δέν ισχύει το 16 του μήνα,δέν τους έχει έρθει σχετική διατάγη,οπότε και 29 να πάς να τις πάρεις πληρώνεις τον τρέχων μήνα !
Επιβεβαιώνω ότι είναι κ@λόπαιδα και τις εξαιρέσεις τίς κάνουν μπροστά στα μάτια μάς και
άκυρο μου έδωσε για την κυριακή ,γιατί είναι κυριακή,και άκυρο για την δευτέρα γιατί είναι το Α.Πνεύματος(έλα mouni στον τόπο σου!!!!!) καί άκυρο για την παρασκεύη,γιατί΄εγώ αρχικά τις ζήτησα για κυριακή.
Σε ερώτηση μου να διαβάσουμε την εφημερίδα της κυβέρνησης που είχε στα χέρια της(μαίου)διαβάσαμε μαζί ότι δικαιόυμε μια 3ήμερη(τον απρίλιο ενώ μπορούσε να μου δώσει 3μερες εδωσε 2)και 2 (δυο) 24ωρες!!!!
Φεύγω μεσ΄τα νεύρα ,πάω στο παρκαρισμένο μου φαβέ,βρίσκω και ένα ροζ μπιλιετάκι των 80ευρώ!Καρφί στην τροχαία,μπαίνω μέσα στην υποδοχή μια κυρία μου ζητάει τον λόγο,της απαντώ,γράψτε ένσταση μου λέει και την παρασκεύη θα ενημερωθείτε....άδικος χρόνος,μείον 40ευρω το ταμείο.
Και κερατάς και δαρμένος.
Να μην πω τί ισχύει Μαρκο,άστο που καθόμουν και δίαβασζα και τους νομους....
οοοοοοοοόχι κ@ριολάκι 1η Ιουλίου θα ρθώ να τις πάρω,
ΟΧΙ αύριο !!!!
Γιατί βάζετε τον εαυτό σας σε ψυχαναγκαστηκες ιστορίες? Γμσ του τη μανα ρεσυ βασιλη τον παλιοκουβα να πούμε. Ξέρω είναι τρελα, αλλά δεν αξίζει να τρως την τρέλα του κάθε μ@λ@κ@ υπαλλήλου που ζει με καταραμένα λεφτά από όλους τους ταλαιπωρους.
Γ @ μ η σ ε το...αν βάλεις τον χαμένο σου χρόνο και τι τραβάς για αυτή τη βόλτα που θες να κάνεις, θα δεις ότι πιο φτηνά θα σου έβγαινε αν πλήρωνες ρτο σήμα για να έχεις το αμάξι στα χέρια σου.
Αυτή τη σκασίλα που βγάζεις με το @@ τον υπάλληλο της εφορίας, πόσο την κοστολογεις. Σε αυτό το χρόνο που σπαταλας, σκέψου τι θα μπορούσες να κάνεις και να είναι και αποδοτικο.
Way I see it, χάνεις πολλά σε σχέση με αυτά που θα έδινες για να έχεις το αμάξι στα χέρια σου.
Προσωπικά δεν θα ασχολιομουν. Και εγω κάποια στιγμή κατέθεσα για κάνα 2μηνο, δεν άντεξα και πήγα και τις πείρα πίσω. Αυτή τη στιγμή το αμάξι είναι τραβηγμένο και περιμένει τα ανταλλακτικά τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά. Στα @@ μου και αν βγει μετά από 5 μηνες. Το λέω αυτό, γιατί νομίζω πως οι λαμαρίνες έχουν γίνει πλέον ένας μεγάλος προβληματισμος για όλους μας. ΛΑΘΟΣ...ένα μάτσο λαμαρίνες είναι που πρέπει να τις γράφουμε στα @@ μας και τπτ παραπανω.
εγω παντα σαββατοκυριακα ζηταγα οταν ειχα καταθεσει πινακιδες κ παντα μου εδιναν την αδεια να το κυκλοφορησω σε αλλες εφοριες ισχυει κ σε αλλες οχι?τι να πω τωρα?
Δίκιο έχεις Θωμά,δίκιο,άν προσθέσω και την κλήση που έφαγα προχτές έπρεπε να το έχω έξω......
Για φέτος δικαιώθηκα πάντως και με τα τέλη και με τον πολυτελείας(που δέν θα τον πληρώσω τελικά...)
Έτοιμος ήμουν σήμερα το πρωί να πάω φίλε,άλλα είπα ΟΧΙ ΚΑΡΙΟΛΑΚΙ!!!!!ΟΧΙ .
astadiala naoume!!!!
Για να στο πω πιο απλά, γιατί δεν κατάλαβες ρτο πνεύμα μου.
Πόσα θέλεις, για να έρχεσαι στα πόδια μου κάθε μήνα για να σου κάνω τα νεύρα τσαρταλια...
Για να σε βοηθήσω, θα πρέπει να υπολογίσεις ρτον χρόνο που χάνεις από τη δουλειά σου, αλλά και το χρόνο που το μυαλό σου κολλάει απ'τα νεύρα κάθε φορά που φεύγεις, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να διαθέσεις τη σκέψη σου σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σου και το μελον σου.
Ανυπολογιστα και σίγουρα περισσότερα από τα 1000 ευρα.
πες μου τωρα πως εχουμε καταντησει και αγανακτουμε και υπηρετουμε ολοι οι υπολοιποι τους δημοσιους υπαλληλους.
Εν ολίγοις αυτό κάνουμε. Με τα καινούρια δεδομένα και τις δηλώσεις που έρχονται από την εφορια, εύκολα καταλαβαινεις ότι δημόσιο και κυβερνηση είναι στην κυριολεξία εχθροί κάθε ιδιώτη που προσπαθει να επιβιώσει.
Φωνάζουν ντεμεκ για την φοροδιαφυγή, ενώ ταυτόχρονα την έχουν καταστήσει ως μοναδικό όπλο οποιουδήποτε δεν θέλει να βρεθεί στο δρόμο και να πεινάσει.
Τελικά όλα οκ...
Άντε με το καλό οι νέες άδειες σε όλους. Όλα έλαβαν τέλος, χωρίς πολλά πολλα.