οχι γιωργο
Printable View
Οχι, ειναι στο Χαλάνδρι.
Προεδρε,προχθες εκανα και εγω τον φωτογραφο!!!!:thumbsup:
Σε πλυντηριο αυτοκινητων......μια εικονα χιλιες λεξεις:
https://i797.photobucket.com/albums/...12-2011001.jpg
:shok: τα δεξια πατακια ειναι απο Νισσαν κασκαϊ,δηλ.σχετικα καινουριο οχημα.....ελπιζω οτι μπορειτε να ζουμαρετε στις τρυπες....
....σε κουβεντα που ειχα με τον ιδιοκτητη του πλυντηριου,μου ελεγε οτι δεν εχω δει τιποτε!!!!....εχει δει τραγικα παρατημενα οχηματα που οι ιδιοκτητες τους τα κυκλοφορουν κανονικα και μου ελεγε χαρακτηριστικα "τα παιδακια τους δεν τα λυπουνται???τοση βρωμα μεσα μιλαμε!!!!"
ΥΣ.εκει παω μονο το φορτηγακι μου για πλυσιμο....
Να βγάλω και εγω φωτό από κάτι διαμερίσματα που έχω απούλητα , να τα ξαναβγάλω σε ένα χρόνο και μετά σε δυο ... Όχι τίποτε άλλο, αλλά μπάς και φύγουν. Αχαχαχαχα
Πέρα απο την πλάκα , η αγορά κάθισε για τα καλά. Στην αρχή φαινόταν ως μια καλή ευκαιρία να ξεσκαρτάρει το τοπίο ,να φαληρισουν οι αεριτζήδες , να πέσουν τα παράλογα ενοίκια ( συνέταιροι ) στα καταστήματα , να ξαναμιλησει λίγο το μετρητό να να να να.
Τώρα όμως βγήκε εκτός ελέγχου. Πραγματικά σκέφτομαι πως θα είναι τα φετινά Χριστούγεννα για μια πληθώρα ανθρώπων που δραστηριοποιουνταν γύρω από την οικοδομή.(αυτούς ξέρω αυτούς λέω).και πόσοι άλλοι που δεν τους γνωρίζω.
Δεν έχω λόγια , εύχομαι να έρθει κάτι καλύτερο.
Που να δεις Αρη Saab στα ορια δημοσιου κινδυνου.
Και καλα αυτοι...εμεις που κυκλοφορουμε γυρω τους?
Οσοι κυκλοφορειτε με μηχανακι καντε το εξης τεστ,κοιταχτε στα κοντερ των αυτκινητων στην κινηση ποσα απο αυτα εχουν αναμενο "check engine".
Κατα την γνωμη μου αυτη την στιγμη στην Ελλαδα πανω απο τα μισα αυτοκινητα που κυκλοφορουν στους δρομους εχουν επικινδυνα προβληματα.
Πολλα δε απο τα οποια δεν ειναι καν ασφαλισμενα!!!
Τα πατακια που ειδα απο κοντα ειναι τρυπια απο καιρο!!!...λογικα εχει τρυπησει και η επενδυση,μη σας πω και το πατωμα!!!!
....ενταξη,το αγνωστο,αλλα το Κασκαϊ???....εκτος εαν ειναι στα προθυρα της κατασχεσης.....εκει τα παρατας ολα....
αυτο ειναι πανω απο 2 χρονια κλειστο.
Τώρα το πήρα χαμπάρι που ήμουν με τα πόδια. :p
τραγικά τα πράγματα στην αγορά...
είμαι αισιόδοξος όμως. οι αντιπρόσωποι των κοματόσκυλων που σήμερα παραπονιούνται γιατί ακουμπάνε και τον δικό τους κωλαρίκο, είπαν πως θα έχουμε επιτέλους πρωτογενές πλεόνασμα...
καλά πάμε βρε...
παραγωγή δεν θα έχουμε, εμπορία δεν θα έχουμε, παροχή υπηρεσιών δεν θα έχουμε...γενικά ότι έχει σχέση με τον ιδιωτικό τομέα θα εξαφανιστεί...δλδ το δεύτερο έσοδο, πέραν των δανείων που κόπηκαν πλέον...
τα περί οι δημόσιοι κινούσαν την αγορά κτλ κτλ χαριτωμένα, καλύτερα ας τα αφήσουμε στην άκρη...
ναι, και αυτοί καταναλωτές ήταν, αλλά μέχρι εκεί...αστεία δεν μπορούμε να ακούμε άλλο. απο τα δανεικά που παίρναμε για τους μισθούς τους, επέστρεφε ένα μέρος πίσω...πόσο καλό μπορεί να κάνει αυτό σε μία χώρα???
φανταστείτε μια εταιρεία, η οποία δανείζεται 100 δρχ για τα έξοδα της. τα έσοδα της είναι μηδέν, και στο τέλος κάνει κρατήσεις 10 δρχ απο τους μισθούς...τι έκανε? πολύ απλά μπήκε 90 δρχ μέσα. όμορφα και ωραία...
άιντε για το επόμενο κατοστάρικο στα καλά παιδιά που μας κάνουν πλάτες.
ξέρω ξέρω...θα μου πείτε για το κοινωνικό κράτος, κτλ κτλ...μα για να έχεις ρε μάγκες κοινωνικό κράτος με υπηρεσίες, περίθαλψη, μόρφωση, κτλ κτλ, πρέπει να υπάρχει και κάποιο πλεόνασμα απο κάπου για να μπορέσεις να το υποστηρίξεις.
προσωπικά σε ένα τόσο μπουρδέλο σαν την ελλάδα που βγάζει 0 και τρώει 100, το θεωρώ πλέον θαύμα που έχουμε και αυτά που έχουμε.
και κάτι τελευταίο...το να συγκρίνουμε μια χώρα σαν την ιταλία με την ελλάδα, είναι σα να συγκρίνουμε το πονυ, με την φεράρι...
τα δύο αυτοκίνητα, είναι ένα αντικειμενικότατο παράδειγμα, του πόσο πίσω είμαστε σε σχέση με αυτούς...
όποιος έχει περιπλανηθεί έστω και λίγο στην βιομηχανία της ιταλίας, καταλαβαίνει τι θέλω να πώ...
οι άνθρωποι έχουν παραγωγή, εξαγωγές σε πολύ σοβαρά επίπεδα, και δουλεύουν με cnc, απο την εποχή που στην ελλάδα η πριονοκορδέλα ήταν τρελή επένδυση.
μην στεναχωριέστε όμως ρε παιδιά...έχουμε την ερτ, έχουμε τους συνδικαλιστές, έχουμε 49 υπουργούς, και μόλις πείραμε και την έκτη δόση...
άντε καλά χριστούγεννα. κοιτάχτε να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί μετά τις γιορτές με μαύρο δάκρυ θα κλαίμε...
Το παραπάνω που έγραψε ο Στάθης ίσως να πέρασε στα 'ψιλά'.
Απλά να προσθέσω ότι εκτός του ότι τον πιάσανε, τον αφήσανε κιόλας.
Και μετά μιλάμε για μειώσεις δαπανών, συντάξεων, απολύσεις και κουραφέξαλα....
Πιστεύει έστω ένας άνθρωπος ότι αυτή εδώ η χώρα και το σάπιο της σύστημα πρόκειται ποτέ ν αλλάξει ? Think not.
ενος μηνος (παλιο δηλαδη ετσι οπως τρεχουν (?) οι εξελιξεις)
και γνωστα πλεον τα θεματα
αλλα μ'αρεσει να βλεπω τουλαχιστον καποιον να τα λεει
σ'αυτη την κωλοτηλεοραση...
https://www.youtube.com/watch?v=2jRxHxqsCZU
εγω απλα πλεον παρακαλαω να υπαρχει η κολαση του Δαντη .
οταν ψοφησουν τα κοπροσκυλα να βραζουν σε καζανια με σκατα και να τους μαστιγωνουν για παντα.:)
Mετα το 2ο μερος που εστειλε ο Νικος1400,υπαρχει και το 3ο μερος:
https://www.youtube.com/watch?v=Tu1e...eature=related
...καλα τα λεει ο Θανος Τζημερος?...ειναι κατι που δεν λεει σωστα? .....εαν καποιος εχει εντοπισει κατι λαθος,ας μας το πει, γιατι στα αυτια μου καλα ακουγονται.....
εχεις εταιρια στην Ελλαδα πληρωσε 35% εφορια ροιδοοοοοο οι πετρελαιαδες βεβαια απο εδω και στο εξης θα πληρωνουν 20% τα καημενα τα φτωχαδακια παρτε το βιντεο και ακουστε να το λεει μεσα στην βουλη οσο για την παπαρια μου μας συγκρινει με χωρες του ανατολικου μπλοκ καποιος να του πει οτι εκει οι εταιριες εχουν φορολογηση 10% τα συμπερασματα δικα σας για το πως αξιολογουν την νοημοσυνη μας
https://youtu.be/5IZuLECGRZA
όλο ευχάριστα ακούμε τα τελευταία δύο χρόνια...
Επικαιροτητα - Προβληματισμος #1
https://www.newsbeast.gr/politiki/ar...-ton-kommaton/Παράθεση:
Έλαβαν το 2011 (τα κομματα) ακόμη μεγαλύτερη χρηματοδότηση από πέρσι!»
Επικαιροτητα - Προβληματισμος #2
https://www.newsbeast.gr/politiki/ar...on-politikon-/Παράθεση:
Στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των πολιτικών
Επικαιροτητα - Προβληματισμος #3
https://consumerist.com/2011/12/cons...as-wendys.htmlΠαράθεση:
(New) Burger King's fries are indeed improved, but there are still better fries out there.
ρε νικο τι το ψαχνουμε?
ειναι χιλιαδες τα παραδειγματα.
πρεπει να μπουν στη φυλακη και να δημευθουν οι περιουσιες μεχρι και συγγενικων προσωπων 13ου βαθμου, οσων ειχαν αμεση ή εμμεση σχεση με το πολιτικο συστημα τα τελευταια 30 χρονια.
απο τον πετσαλνικο και το μπονους παραγωγικοτητας, μεχρι τις επιχορηγησεις των κομματων, τα κυκλωματα, παραδικαστικο, παραεκπαιδευτικο, παραιατρικο, παραστρατιωτικο, παρα, παρα, παρα...
μονο ετσι θα καθαρισει ο τοπος και θα κανει μια νεα αρχη.
δεν γινεται κατι αλλο, θα λεμε τα ιδια και τα ιδια καθε λιγο με αλλα λογια.
https://www.supermotors.net/getfile/...gn-i-agree.gif αλλά επειδή δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τι έχουμε να περιμένουμε στο μέλλον και σε τι χρονικό ορίζοντα;
Θα εξακολουθούμε να επιβιώνουμε με τα ψέματα ή θα αναγκαστούμε σε ριζική τομή και θα αφορά όλους ή κάποια μερίδα που θα επωμιστεί το βάρος της νέας τάξης.
Αυτοί και αν δεν είναι προβληματισμοί :hystericalbs1:
ας ελπισουμε να πεσει μετεωριτης σε χωρο που θα ειναι ολοι μαζεμενοι.
ξερω ειναι λιγες οι πιθανοτητες, αλλα δεν σκεφτομαι κατι καλυτερο.
Προφανώς μιλάς για τον Captain Handes :hystericalbs1::hystericalbs1:
https://nerdbastards.com/wp-content/...979_cap_01.jpg
Sorry παίδες αλλά αποφάσισα να μην ξανα προβληματιστώ.
Του Γιώργου Καισάριου
''Δεν ξέρω αν είδατε το συλληπτήριο μήνυμα που έστειλε το ΚΚΕ στη Βόρια Κορέα σχετικά με τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ.
Το μήνυμα λέει ...
«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας.
Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας.
Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού».
Προφανώς το ΚΚΕ θεωρεί τη Βόρεια Κορέα ως μια χώρα όπου πρυτανεύει η δημοκρατία, το υψηλό βιοτικό επίπεδο, η αξιοκρατία και η ευημερία.
Ορισμένα ανεπίσημα στατιστικά, κυρίως από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων για την Βόρεια Κορέα:
Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Βορειοκορεάτες έχασαν τη ζωή τους στον καταστροφικό λιμό στα μέσα της δεκαετίας του 1990.
33% του πληθυσμού υποσιτίζεται.
37% των παιδιών είναι υπανάπτυκτα και 23% είναι κάτω από το κανονικό βάρος
Έως και 200.000 είναι πολίτικοι κρατούμενοι σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως
Οι κρατούμενοι σε αυτά τα στρατόπεδα κακοποιούνται, βασανίζονται, οι γυναίκες βιάζονται και υπόκεινται σε αναγκαστικές αμβλώσεις και ακόμα και εκτελέσεις.
Περισσότεροι από 400.000 έχουν πεθάνει σε αυτά τα πολιτικά στρατόπεδα φυλακών
Μέχρι 300.000 πρόσφυγες κρύβονται στην Κίνα
Περίπου το 80% των προσφύγων στην Κίνα είναι γυναίκες. Από αυτές τις γυναίκες, 70 έως 90% διακινούνται σεξουαλικά, πωλούνται κατΆ επανάληψη ή εξαναγκάζονται σε γάμους.
Αυτές οι γυναίκες μπορούν να αγοραστούν από μερικές εκατοντάδες δολάρια ΗΠΑ, μέχρι και $2.000.
Δεν υπάρχει ελευθερία του τύπου, του λόγου, της συγκέντρωσης και της φυσικής μετακίνησης εντός της χώρας.
Μόνο το πολιτικό προσωπικό έχει αυτοκίνητα και μόνο αυτό μπορεί να μετακινείται εντός της χώρας.
Όλες οι τηλεοράσεις μοιράζονται από την πολιτεία. Απαγορεύεται η επέμβαση με σκοπό να πιάνει κανείς τηλεοπτικά δίκτυα άλλων χωρών. Η τιμωρία για παραβίαση του νόμου είναι δρακόντεια.
Αναγκαστικές μετακομίσεις πληθυσμού και ολόκληρων οικογενειών για πολιτικούς λόγους είναι ρουτίνα.
Νεογνά που γεννιούνται με προβλήματα θανατώνονται και θάβονται τάχιστα.
Το 2007 ένας διευθυντής εργοστασίου στην πρωτεύουσα κατηγορήθηκε ότι πήρε τηλέφωνο στο εξωτερικό από το υπόγειου το εργοστασίου και εκτελέστηκε μπροστά σε 150,000 πολίτες.
Το 2011 2 πολίτες εκτελέστηκαν μπροστά σε 500 θεατές διότι μοίραζαν φυλλάδια της Νότιας Κορέας.
Internet; Ποιο Internet;;
Οι αναφορές για τα εγκλήματα που διαπράττονται στη Βόρια Κορέα είναι άπειρες. Δεν νομίζω να υπάρχει έστω μια ανθρωπιστική οργάνωση στον κόσμο που να μην έχει ολόκληρες εγκυκλοπαίδειες από αναφορές για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από την κυβέρνηση αυτής της χώρας.
Ξέρω ότι το ΚΚΕ και ορισμένοι άλλοι σε αυτή τη χώρα θα ήθελαν πολύ η Ελλάδα να αντιγράψει την Βόρια Κορέα και να γυρίσουμε όλοι πίσω στο σταλινιστικό καθεστώς της δεκαετίας του 20 και 30.
Ξέρω ότι κρατικιστές δεν θα ήθελαν τίποτα λιγότερο από το να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους και να αντιγράψουν τη συμπεριφορά της Βόρειας Κορέας στο όνομα της κρατικίστικης ιδεολογίας που τους διακατέχει.
Και όσοι από εσάς εκεί έξω έχετε κάποια συμπάθια στους υποτιθέμενους σοβαροφανείς κυρίους (και κυρίες) του ΚΚΕ, καλό είναι να έχετε επίσης υπόψη ότι είναι η ίδια παρέα ανθρώπων που στέλνουν συλληπτήρια μηνύματα συμπαράστασης στο πιο αδίστακτο και απάνθρωπο καθεστώς στον πλανήτη γη.
Σαφώς όλη η αριστερά δεν είναι ίδια και σαφώς όλοι δεν συμμερίζονται τις απόψεις του ΚΚΕ. Δεν είναι αυτό ένα μήνυμα προς την αριστερά.
Επειδή όμως το ΚΚΕ έστειλε αυτή την επιστολή, τότε έχει γνώση της επιστολής και η κυρία Παπαρήγα, που για μένα έχει την ευθύνη και για αυτό την κατονομάζω (κάτι που σπάνια έχω κάνει).
Αν λοιπόν οι κύριοι του ΚΚΕ ονειρεύονται την εδραίωση ενός σταλινικού καθεστώς, δεν έχουν παρά να πάνε στη Βόρια Κορέα για να εκπληρωθεί το όνειρο τους. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα τους δεχτούν με ανοιχτές αγκαλιές.''
ας θρηνήσουμε κι εμείς μαζί με τους βορειοκορεάτες για το χαμό αυτού του θαυμάσιου ανθρώπου......
Πολύ θα ήθελα να ακούσω την απάντηση της Λιάνας Κανέλλη στο παραπάνω θέμα ...:whistle:
Μη με φορτώνεις γιατί έρχεται και τρώει απέναντι....
Εν τω μεταξύ, εγώ έχω να προτείνω κάτι για τους πολιτικούς μας τώρα που είναι γιορτές.
Παρακαλώ θερμά να το δοκιμάσουν όλοι !!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=Ju0H6qVQT90&feature=player_embedded
θα προτεινα paint remover ;)
Να ασταρωσεις καλα πρωτα.
σημερα με πλησιασε ενας κνιτης και μου εδωσε ενα φυλλαδιο, το χαζεψα και μου λεει..
2 ευρω για να ενισχυσεις το κομμα...
//μηπως να το παω στα ανεκδοτα?
σκεφτηκα πολλα να κανω αλλα ειπα... γ...ατο.. ο κολλημενος κολλημενος θα μεινει..
Παω και στοίχημα οτι ολοι αυτοι που χτυπιούνται και κλαίνε...το κάνουν για να μην υποστούν τις συνέπειες του καθεστώτος....αν αυριο έπεφτε...ολοι αυτοι θα έχεζαν στον ταφο αυτουνού του *******η:ranting2:
Εδω η Βόρεια Κορεα απείλησε με πόλεμο την Νοτια, σε περίπτωση που η δεύτερη έντυνε με φωτά λογο εορτών τα δεντρά που βρίσκονται κοντα στην μεθόριο....γιατι λεει ξεσηκώνει τον λαό.......γαμώ τον κομουνισμό τους μέσα....