Σε σχέση με μια παλαιότερη έκδοση του Sygic που είχα στο S2 και δοκίμασα και στο S4 ναι. Πολύ καλύτερο, πιο εύχρηστο πιο γρήγορο και πιο ελαφρύ.
Printable View
Το note 4 που έχω έχει μπαταρία 3220mAh και συστημα Fast Charging δηλαδή σε μιάμιση ώρα έχω πλήρη φόρτιση 100%
... επίσης μου βγαζει 6-7 ώρες οθόνη στο χαλαρό. .
ΥΓ
Χριστο δεν σε πήρα τηλ για το πρόγραμμα για τις ταινίες γιατί προς το παρόν ο ανηψιος το λιώνει στα παιχνίδια :)
Το 4 και το 3 έχουν.
Το 2 και εννοείται και το 1 όχι.
Όσο για την αναμονή που λες... Έλα να στο στήσω εγώ να δεις χρόνους που δεν ήξερες ότι υπάρχουν...και αν το πάμε ανάποδα να στο φορτώσω και να μν σου βγάζει 12ωρο....
Εξαρτάται λοιπόν τι κανεις...
Άστον το μικρό να το χαρεί!
Είμαι μακριά αλλιώς θα το φτιάχναμε. ..πες κανένα tip :)
Από χρήση τα γνωστά. ..tapatalk,mail μουσικη για το αμάξι (mp3) και διάφορα sites ενημέρωσης. Παιχνίδια γιοκ..ασε που και το google play σε εφαρμογες το θεωρω πολυ πισω απο οτι το app store..μονιμα wifi στο σπίτι και 3g έξω! !!
Με επιμονή και μεγάλη υπομονή, μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα μεσω του Support της LG, να περάσω στο LG G2 το τελευταίο λογισμικό Lollipop 5.0.2 .
Μέσω της εφαρμογής LG PC Suit, κολλούσε στο 5% του downloading του 1,7 Gb προγράμματος.
Αλλά και μέσω του support συνεχώς μου ζητούσε να επανασυνδεθώ με το internet, χωρίς όμως το pc να έχει αποσυνδεθεί στην πραγματικότητα. Ευτυχώς που συνέχιζε το κατέβασμα απ το σημείο που κολλούσε.
Εφαγε έτσι καπου 70 λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί.
Πως ειναι Γιωργο? εχει διαφορες απο το ΚΙΤ ΚΑΤ? Ειναι ποιο smooth?
Σε S4 πάντως δεν μου άρεσε και πολύ, νομίζω ότι βάρυνε αρκετά με την λόλιποπ...
Κάποιοι λένε ότι πριν την εγκατάσταση αλλά και μετά την εγκατάσταση της λολιποπ χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. .. μήπως γιαυτο κολλούσε? Κάνε και μια τώρα που την πέρασες ...
...δεν ξερω κατα ποσο ισχύει όλο αυτό που γράφω ή είναι μύθος αλλά δεν έχεις να χάσεις και κάτι εάν το κάνεις! !!
Κολλούσε στο κατέβασμα του αρχείου, το upgrade το έκανε σε ενα 20λεπτο. :)
Το τηλέφωνο δουλεύει άψογα και μάλιστα με το νέο λγισμικό, τρώει και λιγότερη ram, άρα δεν συνρρέχει λόγος επαναφοράς στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.