Καλοταξιδο, απροβληματιστο και ευχομαι να εισαι καλα και το χαρεις πολυ περισσοτερο απο το προηγουμενο!! ;) :) :D
Printable View
Καλοταξιδο, απροβληματιστο και ευχομαι να εισαι καλα και το χαρεις πολυ περισσοτερο απο το προηγουμενο!! ;) :) :D
Καλοτάξιδο.
καλοτάξιδο , καλόστριφτο, καλές βόλτες !!!
Να το χαρείς φίλε μου.
Νάσαι καλά Άλεξ να το λιώνεις !!!
Ρε συ, με 240 CO2 g/km, πρέπει να είναι οικολογικό το όχημα :original:
Έλα Αθήνα για καφεδάκι και φωτογράφιση, και να σου ρίξω και 4 κολόνες φιλική τιμή πάντα :hyper:
καλόστριφτο και καλόστιφτο , την υγεία σου να χεις να το χαρείς φίλε
Μπράβο για την πολύ καλή επιλογή!!!! (δευτερο στάδιο....αρχίσαμε τις Ιαπωνιές...). Άντε με το καλό σε γλυστερή άσφαλτο
Να το χαίρεσαι και πάντα καλοτάξιδο! Συμφωνώ 100% με την προσέγγισή σου σχετικά με την επιλογή ενός σύγχρονου αυτοκινήτου που ταυτόχρονα πληροί πολλά απο τα στάνταρ που ΕΣΥ θέτεις στον εαυτό σου (κι όχι αυτά που θέλουν να ορίσουν άλλοι). Έχω βαρεθεί να ακούω απόψεις του στυλ: "ναι, αλλά το παλιότερο έστριβε καλύτερα" ή "τι τα θέλουν τόσα κουμπιά και ηλεκτρονικά, άμα χαλάσει κάποιο τι κάνεις;" κλπ. Εγώ λέω, όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Ας μας πει ένας απ' όσους θεωρούν κατάντια το μίτσου, τι αυτοκίνητο έχουν και που είναι καλύτερο. Το σήμα μόνο, δε λέει τίποτα. Έχω πχ 116 ή 316 και χλευάζω το EVO X γιατί... δεν έχει ποιότητα!. Για γέλια δηλαδή....
Και ναι, οι αισθητήρες φώτων και η οθόνη για παράδειγμα είναι κάτι που θες να έχεις. Οι πρώτοι που τα κατακρίνουν είναι εκείνοι που έχουν ξεπουληθεί εκ των υστέρων για να τα βάλουν! Να μην πω και για κάτι "xenon" που έχουν πονέσει τα μάτια μας (κυριολεκτικά και αισθητικά)
Η τεχνολογία προχωράει, αλλιώς θα κρατάγαμε τις ασπρόμαυρες τηλεοράσεις και τα ψυγεία ESKIMO του '70 που "δεν χάλαγαν ποτέ"...
Το γεγονός ότι κάποιοι "έφυγαν" απο τη BMW δε σημαίνει οτι δε γουστάρουν πια τη μάρκα. Απλά, τα αυτοκίνητα της της δεκαετίας 2000-2010, για να έχουν αξιοπρεπείς έως εκρηκτικές επιδόσεις συνεπάγονταν υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα κυβισμό, και πλέον δε συμφέρει να τα κρατάς. Εναλλακτικές υπάρχουν μπόλικες, δεν έχουμε μετοχές στη BMW για να ακουμπάμε αδιαμαρτύρητα κάθε χρόνο απο 1000 έως σχεδόν 3000ευρώ ΤΚ και ΦΠ, για τα δίλτρα και πάνω.
Και πάλι καλοτάξιδο!
Καλοταξιδο Αλέξη, πολλά, ασφαλή και διασκεδαστικά χιλιόμετρα να έχεις...!
Κ. Αλέξη , εύχομαι καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο !! :thumbsup: