σωστα δημητρη, γι αυτο αυξανονται οι καφετεριες και μειωνονται οι βιοτεχνιες και τα εργοστασια...
Printable View
Μάλλον στη γενιά του πατέρα σου απευθύνεσαι αν είναι 55-60 χρόνων....και απ΄τα γραπτά σου και τα πιστεύω σου μάλλον δεν έχω άδικο χωρίς να θέλω να προσβαλλω τον άνθρωπο μιας και μου είναι παντελώς άγνωστος. Αν μου έλεγες ότι έχετε 4-5 συγγενείς που δουλεύουν στο Δημόσιο θα σου ζηταγα και 6 νούμερα για το τζοκερ.
ολο λογια και μεγαλες κουβεντες ...δεν βαρεθηκατε πια??λογια οτι αυξηθηκαν οι καφετεριες και αλλα τετοια .....
απο τους 18αρηδες το 80 αρχισε η κατιουσα....
εγω και δουλευω και το καφεδακι μου πινω δεν καιγομαι στο ιντερνετ ολη μερα και στον απομονωτισμο του υπολογιστη...
Γιατί δήλωσε κανείς αριστερός κομ*****στής προοδευτικουρα που πονάει για τους άλλους και σου εμφανίστηκε με πορσε η άλλο πανάκριβο αυτοκίνητο ; Οχι ρε φίλε καρακαπιταλες είμαστε και δε το παίζουμε μπαμπάδες σου. Έχουμε μικρότερα παιδιά και θα κάνουμε το παν να ανήκουν στη γενιά που θα βλέπουν τους γραφικούς σα της δικής σου και θα γελάνε με τη ράτσα που κάποτε εζησε στην Ελλάδα και ήταν ο neogreek.
Και λίγα για το στρατό διότι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι που έκαναν 36 μήνες και τους προσβαλεις όταν μιλάς εκ΄ του ασφαλούς για την θητεία που μπορεί να μην κανείς ποτέ.
το τι αυτοκινητο θα παρει ο καθενας φιλε μου ειναι λογαριασμος του και, απο τη στιγμη που δεν χρωσταει σε κανεναν δεν εχει και λογο να το κρυβει.
εκτος αν πιστευει στο ματι.
οσο για το ποιος κατεστρεψε την ελλαδα, μαλλον ως επι το πλειστον ηταν καποιοι σαν εσενα που "δεν τους ενδιεφερε να αργουν, αλλα να ζουν!", παρα καποιοι που δουλευουν απο τα 23 δωδεκα και δεκαεξι ωρες την ημερα...thumb
αλλα μην περιμενεις συγγνωμη, αφου ειπαμε γουσταρουν χαλαροτητα!
ολο παπατζηλικια ειστε γελαω μαζι σας,,καειτε στο ιντερνετ και βλεπετε καμια 20αρα να σας βγαινουν τα ματια.....για γελια ειστε εσεις και οχι εγω και για πολλα γελια
πρωτον νικολακη μην με απειλεις και μην μου δινεις διαταγες απο κοντα πεστα μου οχι απο το ιντερνετ τσαμπα μαγκες
μην τα ισοπεδωνουμε ολα...απο την ανεργια εχουν αυξηθει οι καφετερειες τα τελ 10 χρονια κ σιγουρα δ ευθυνομαστε εμεις οι νεοι που δεν μας εχει δοθει η δυνατοτητα ακομα να αποδειξουμε τιποτα...η αληθεια ειναι οτι εχουμε βαρεθει να ακουμε οτι αυτη η νεολαιοι ειναι αδαης θρασυς στον κοσμο τους,δεν κανουν για τπτα ειναι ανευθυνοι και τα λοιπα...και ποσο μαλλον να τα ακουμε απο τη γενια που ευθυνεται για αυτη τη σαπιλα τη σημερινη...προς το παρον δ εχουμε φταιξει πουθενα...στο μελλον μπορει να φανουμε χειροτεροι(ελπιζω πως οχι)
ειπαμε και πιο πριν δημητρη, ο φοιτητης ειναι ο τελευταιος που φταει γι αυτην την κατασταση...
φταιει κι αυτος ομως...;)