έξι και μισή έχουμε ραντεβού στα κσρφούρ ευκαρπίας πάνω στον περιφερειακό για όποιον θέλει να έρθει παρέα...
Printable View
έξι και μισή έχουμε ραντεβού στα κσρφούρ ευκαρπίας πάνω στον περιφερειακό για όποιον θέλει να έρθει παρέα...
Είμαι + ακόμα ένα άτομο
και εμεισ ειμαστε τρια ατομα τελικα οχι δυο!!
καλημερες.δυνατη η χθεσινη εκδηλωση.ωραια παρεα με αφθονο γελιο.ειδα παλιους γνωριμους(οπτο μετα απο 4 χρονια ξαναβρεθηκαμε...) και πολλα ατομα που δεν γνωριζομασταν παρα μονο διαδυκτιακα.ο nikose46 εχει αφθονο φωτογραφικο υλικο και δεσμευτηκε να το αναρτησει!η οργανωση ηταν αψογη και οι αδερφοι Ραδα αξιζουν συγχαρητηρια(Χρηστος και Μανος). και αι του χρονου με υγεια λοιπον. αααα....πληροφοριακα το φλουρι ηταν στο δικο μου κομματι βασιλοσοκολατοπιτας....αγορ ασα και ενα λαικο λαχειο στη ταβερνα.λες...?
Μπραβο παιδια για την συναντηση και το κοπη το πιτα!!!:thumbsup:
Στεφανε παντα καλοτυχος να 'σαι!!!!thumb
....ευχομαι και το λαχειο να ειναι το πρωτο νουμερο και να παει καλα ολη η χρονια!!!!
....καλα για την νυφη? δεν το συζητω!!! την καλυτερη ευχομαι!!!,,,ασε που αμα πεσει και το λαχειο σε βλεπω να κανεις οντισιον για νυφες!!!:th_Laie_67-1: :thumbsup:
ωραία παρέα, ωραίο φαγητό, γαμάτη σοκολατόπιτα...
κέρδισα και δωράκι χεχεχε...άντε και του χρόνου.
Μια χαρα ηταν ολα....φιλοι απ'τα παλια, φαγητο,δωρακια,....
Και του χρονου με υγεια ρε παιδια....
Μπράβο παιδιά!Και του χρόνου!!!:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Περιμένουμε φωτό!:original: :warriorsmiley:
μπράβο παιδιά περάσαμε τέλεια πολύ φαΐ και ποτό και η σοκολατοπιτα όλα τα λεφτά.τώρα θα ξέρω και με ποιους μιλάω στο forum.άντε και του χρόνου με υγεία.