https://m.youtube.com/watch?v=AkoY-XFv2Ho
Printable View
Σειρά προτάσεων εξοικονόμησης του Παπαδήμου.. πόσες υλοποιήθηκαν? Καμία..!
Πληροφοριακα και μονο για να ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ η να ΚΛΑΨΟΥΜΕ το συγκεκριμενο ειναι τιτιβισμα του Κυρ.Μητσοτακη που μονο απο ντροπη θα επρεπε να ψαξει πρωτα ολο το οικογενειακο του περιβαλλον να δει ποσοι και ποιοι απο την οικογενεια του εχουν βολευτει..:facepalm::facepalm:
Μιλαμε για εκατονταδες βαφτιστηρια ρε πστ μου:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Και συνεχιζουν οι Μπακογιανναοι τωρα:hystericalbs1::hystericalbs1:
Δεν ξέρω αν είναι δικό του, αλλά είναι αλήθεια.
Όπως αλήθεια είναι ότι όταν έσκασε το σκάνδαλο siemens ο Κυριάκος έτρεχε να εξοφλήσει(εικονικά;;;) τα δωράκια της siemens(οικιακές συσκευές, συσκευές πολιτικού γραφείου-τηλεφωνικά κέντρα κτλπ).
Τα τζάκια μας κάψανε...
Όπως και όλο το μουσείο ακρόπολης από καλαμάτα(σαμαράς), όπως όλοι σε μετρό-τραμ ήταν από αιτωλοακαρνανία(Βερελής κτλπ), όπως, όπως, όπως...
Εν τω μεταξύ ακούω πολλούς ανθρώπους να λένε, ενώ δεν είμαι φιλοβασιλικός κτλπ, ότι διώξαμε τον βασιλιά επειδή δεν θέλαμε να πηγαίνει κληρονομικά η εξουσία και τι πετύχαμε; Πάει κληρονομικά σε 2-3 οικογένειες.
Αν το σκεφτούμε, είναι ακριβώς έτσι, ανεξάρτητα αν είμαστε φιλοβασιλικοί ή όχι(ξαναλέω εγώ δεν είμαι).
Για κλάματα η κατάσταση...
Οταν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ ,με το πρωτο exit poll πετάχτηκε σαν αίλουρος εξω και ζητωκραυγαζε!!!
Τωρα γιατι εγω βλέπω να φεύγει με αμαξι του 2010 με παλιές πινακιδες;;;.....:whistle::whistle:
Καλη εργατική Πρωτομαγιά......:th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
καταγγελία να στρώσει.
Ποιες κόκκινες γραμμές έχουν μείνει ακόμα? α ναι, συντάξεις και απολύσεις...
Πάνω από όλα όχι αντιλαϊκά μέτρα, γιατί έχουν λαϊκή εντολή. Απλά το αφορολόγητο το παρατάμε, ο ΕΝΦΙΑ πάει για άλλη μια χρόνια, το πλιάτσικο με τον ΟΑΕΕ που ο ΣΥΡΙΖΑ σαν αντιπολιτευςη ούρλιαζε για τα ιατροφαρμακευτικά και την θηλειά στους ασφαλισμένους που χρωστάνε, ξαφνικά έγινε κυβέρνηση και πλέον συμφέρει να να πάρουν αναβολή μέχρι τον δεύτερο του 16 για να μπορούν ακόμα να χρεώνουν ανύπαρκτη παροχή, το νούμερο 751 ενώ μου θυμίζει κάτι, δεν θυμάμαι ακριβώς τι, επιπλέον φόρος πολυτελείας και για την επόμενη χρόνια.
Κύριοι, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτός του ότι είναι ηθικά ακέραιος, το αμέσως πιο σίγουρο πράγμα είναι ότι αποδεδειγμένα είναι δίπλα στον πολίτη. Λίγο παραπάνω στα τρωκτικά βέβαια και αυτός, αλλά τουλάχιστον δεν έδωσε υπόσχεσεις που δεν μπορούσε να υλοποιήσει.
Ένα μεγάλο μπράβο στον έλληνα ψηφοφόρο που για ακόμα μια φορά μας έβγαλε ασπροπρόσωπους.