Ποσο καιρο εκανε να ερθει..?
Printable View
Καλημερα σε ολη την παρεα... Μολις παρελαβα τα παρακατω... Το πιο γλυκο ξυπνημα ειναι της DHL... https://tapatalk.imageshack.com/v2/1...05fb93f3d8.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Βάλαμε φρέσκα λάστιχα Michelin Pilot Sport 3, κάναμε ευθυγράμμιση και καλό πλύσιμο μέσα έξω και ένα νέο σετ πατάκια!
Μπαξαμε και επισημα λοιπον!
Μαυρη μαυριλα πλακωσε ......:th_Laie_67-1:
Για τελος μπαξαμε και πλυσιματακιον!:hyper:
Oι φωτο ξερω ειναι μαπα .....:hystericalbs1:
Θελω να ευχαριστησω και απο εδω ολους οσους με με βοηθησαν στην ολη ιστορια!
Τον aristent που μεσολαβησε να παρω το σαλονι τον wheelman για τις απειρες info την βοηθεια και ολα τα σχετικα, τον stratos mak για την βοηθεια και τελος τον D.harrys για την βοηθεια, το στοκαρισμα:whistle: και πολλα αλλα!
Edit: και τον katsaraios για τα λεντακια του R/CD :whistle::thumbsup:
:thanks::thanks::thanks:
Μπάβο Πάρη άψογος! Έιναι μο@νάρα το 46άρι σου thumb Αν μου επιτρέπεις για να είσαι τέλειος δυο πραματάκια! :cheers:
1.Το θεματάκι με τα τόξα της οροφής το έλυσα με παρμπριζόκολλα.Ξεκουμπώνε ς εύκολα το μπροστά κομμάτι (αυτό περπατάει και χώνεται μες το φτερό) βάζεις κόλλα στο λαμάκι και ξανακουμπώνεις, μετά χαρτοταινία για κάμποσες ώρες και είσαι κομπλέ!
2.Τις τραβέρσες μπροστά από τα ψυγεία τις έβαψα με ματ σπρέι και είναι τζάμι!
:thumbsup:
Να σαι καλα Νικο!
:thanks::thanks:
1. Αν καταλαβα καλα λες για τις υδροροες γυρω γυρω της πορτας! Αν λες αυτες εχω θεμα και απο τις 2 μεριες ( απο την μια μια φορα βγηκε και απο τοτε δεν εκατσε ποτε οπως ηταν και απο την αλλη εχει κανει αυτο το κενο που φαινεται στην φωτο)
2. Εβγαλες προφυλακτηρα για να τις βαψεις?
1.Ναι αυτά λέω! Εγώ στου συνοδηγού την είδα άπλας και πήρα καινούργιο 110 ευρώ αντιπροσωπεία :facepalm: Όταν είδα πως το ξεκούμπωσε ο λαμαρινάς μουτζωνόμουνα.Του οδηγού το έκανα μόνος μου και είναι μια χαρά! Το πίσω κομμάτι το μικρό μην το βγάλεις προτείνω, θα βρεις μπελά γιατί εμένα ξεκόλλησαν τα κλιπσάκια του και έφαγα τυρράνια για να τα κολλήσω στην σωστή θέση.
2.Όχι δεν έβγαλα τίποτα,απλά χάρτωσα σχολάστικά thumb
Εμ εμενα εφυγε το πισω αριστερο κομματακι ( στην κουρμπα) και ειναι ετοιμο και το δεξι! Σε καμια απο τις 20 φορες που χω δοκιμασει δεν καθεται σωστα το αριστερο οπως το δεξι! Προχτες πηρα καινουρια κλιπσακια ( Αντε να δουμε :thumbsdown:)
Οσο για αυτο που ειδες στην φωτο θα το κοιταξω αυριο πιο σχολαστικα !
Μου χει μεινει σπρευ μαυρο ματ οποτε αμα εχει καλο καιρο αυριο θα δοκιμασω να τις βαψω! Δεν ξερω βεβαια να δεινει χερι ..... Ψεκαζες με καπο ανοιχτο και μεσα απο τα λαστιχα των καρδιων εεε?