Εμπαξα μια 300αρα κληση για μπροστα πινακιδα. Που να μη σωσει ο σπυριαρης. :ranting2:
Printable View
Εμπαξα μια 300αρα κληση για μπροστα πινακιδα. Που να μη σωσει ο σπυριαρης. :ranting2:
Κανονικα ναι κυριε Γιωργο. Ειτε εχεις μια ειτε καμια ειναι 300¤.
Αλλα ΕΛΕΟΣ πια. 3 το μεσημερι κεντρο, με απλυτο αμαξι πανω απο ενα μηνα, γυρναω απο ΔΟΥΛΕΙΑ και με γραφει ο μ@λακας.
Εχω ολα τα χαρτια, ζωνη, σε ολα σωστος και το μονο που βρηκε ο εισπρακτορας ηταν η πινακιδα. Ποσα παιρνεις του λεω ρε? Λεει δεν εχει σημασια. Ποσες μερες δουλευεις για 150 ευρω? Μια μερα λεει το μαλακισμενο, ο σπυριαρης με ειρωνευτηκε κιολας εναμισι μετρο ανθρωπος.
Μετα με επιασε μια αστυνομικος να μου πει οτι παιρνουν περιπου 800 το μηνα, και οτι ηθικα δεν ειναι σωστο. Το ξερω λεω, να βασανιζεστε στον υπνο σας.
Αι στο διαολο με τα μαλακιστηρια τους εισπρακτορες. Σταματησαν δικαβαλο μηχανακι μπροστα μου για κρανος, οι τυποι γκαζωσαν και εφυγαν (ειχαν πινακιδες ομως) και λεω τι κανετε ρε? Θα κανουμε μηνυση κυριε που δεν σταματησαν.. ναι ******α.
5 λεπτα να καθομουν εκει θα βλεπαμε 100 μπουρδελα αμαξια και επικινδυνα, με 7 πακιστανους σε αμαξι 5 θεσεων, αμαξια που στην οροφη κουβαλουν καναπεδες, κ.α. Το δικο μου βρηκαν οι μαλακες να γραψουν, γιατι αν δεν εχω πινακιδα και εμπλακω σε ατυχημα θα φυγω! Εχω την πισω.. και αμα ερχεστε μετωπικα? Τα μηχανακια εχουν πινακιδα μπροστα?
Για ζωνη θα το καταλαβω, για κοκκινο φαναρι θα το καταλαβω, για μπροστινη πινακιδα σε αμαξι που τα εχει ΟΛΑ και δεν φοβαμαι τιποτα, δεν το δεχομαι.
Δεν βγαζουμε ακρη. Στο διαολο να πανε ειμαι εξαλλος. Ελληνες γαμανε Ελληνες για γελοιους λογους. Μακαρι να τα φανε στα φαρμακα και στα νοσοκομεια.
Και ναι ξερω τι προβλεπει ο ΚΟΚ, δεν με νοιαζει ομως. Πινακιδα ηταν, την πισω την εχω, το αμαξι δεν απασχολει ποτε και εγω δεν διωκομαι για τιποτα. 10 φορες με σταματησαν για πινακιδα, οταν ειδαν οτι τα εχω σωστα ολα με αφησαν. Σημερα επεσα στο ******.
:ranting2::ranting2:
Ήσουν άτυχος ρε, έπεσες σε ζηλόφθονους. Τους γυάλισε το σαντουφάνη.
Τί δουλειά έχει το πλύσιμο ρε Φάνη ;
σε ειδε πιτσιρικα , καμπριο , bmw , λεει εδω ειμαστε...
στην εχωσε χωρις φοβο αλλα με παθος ο ναυαρχιδας!
Φανη τα Ζ4 τα κυνηγανε πολυ στο κεντρο. Οταν το παιρνει η γυναικα μου να δεις. Ψαχνουν αφορμη για γραψιμο που οταν ειναι με το Χιουνται ουτε που κοιτανε τπτ
sent from my s4 mini
βαζω στοιχημα και πινακιδα να ειχε , θα του ζητουσαν το κουτι πρωτων βοηθειων .
και αν το ειχε θα του ελεγαν να το ανοιξει για να δουν αν θα ειχε συνεργα για εγχειρηση ανοικτης καρδιας .
Βγηκε ορκ(γ)ισμενος να γραψει και βρεθηκες στο δρομο του.Το κWλοπαιδο,λες και θα τα βαλει στην τσεπη του?Επεσες σε μπασταρδο,κομπλεξικο!Θυμαμ αι που μου ειχε τυχει παρομοιο περιστατικο με πινακιδα και εφαγα πολυ λιγοτερο προστιμο. Στη δικη μου περιπτωση κατεβηκε απο το περιπολικο ενας τσομπανος ετοιμος να μας ξεσκισει και μετα απο πολυ μπλα μπλα,τον κερασαμε και τσιγαρο,απο την σωρεια παραβασεων που βρηκε μας εκοψε μια κληση του κ0λ0υ.
Αλλα και συ ρε Φανη,αφου σε σταματησανε τοσες φορες για πινακιδα,γιατι δεν εβαλες μια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο?
Γιατι δεν μπαινει στον aero. Η θα κλεισω την τρυπα στο κεντρο, ή θα μπει πανω απο τη τρυπα και θα εξεχει..μια αηδια. Ή θα μπει στο πλαι που παλι εξεχει πολυ. Ειναι και ολοκληρο ταψι η νεα πινακιδα. Και το αστειο ειναι οτι σε μενα δεν υπαρχει "σωρεια", τα εχω ολα προβλεπε εκτος απο τη πινακιδα (που και αυτη τη κουβαλαω στο πορτπαγκαζ).
Αμα ειχα το αυτοκολλητο μια χαρα θα ημουν, σιγα μη το εβλεπε. Βγηκε οταν εβαψα το προφυλακτηρα απο πετραδακια κλπ.
Μονο για ξυλο ειναι κατι τετοιοι, μισο μετρο ανθρωπος να μου πει οτι τα βγαζει σε μια μερα. Η στολη τους γλυτωνει μερικους. Εμπλοκη και γαζωμα του ευχομαι.
Ξερω ξερω!Εχω ριξει και γω καταρες,αν και δεν κανει,σε κατι τετοιους κολλημενους που νομιζουν οτι τα ευρα ειναι στραγαλια κι οτι εχουμε τσουβαλια απο δ'αυτα!! :ranting2:
Μολις μπαχθηκε γνησια σχαρα bmw εκ γερμανιας..
Για να κουβαλαω καναπεδες οπως ειπε και ο φανης πιο πανω.
https://www.bmwfans.gr/forum/attachm...2&d=1383245622
Στάλθηκε από το HTC Desire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
ξυλα για το χειμωνα εχουμε βλεπω!!!:thumbsup:
με 'γεια η σχαρα!!!:original:
αρε Φανουλη "παραβατη"!!!:thumbsup:
....βαλε τουλαχιστον το αυτοκολλητο,ετσι θα εισαι πιο "καλυμμενος" σε επομενη περιπτωση ελεγχου.thumb
για δυο χρονια και εγω κυκλοφορουσα χωρις μπροστινη πινακιδα....αλλα "μια του κλεφτη δυο του κλεφτη".....με σταματησε καποια μερα ενας Ζητας,ευτυχως γνωστος του ΓκρεγκορυΜ.....και μου την "ειπε":
" σου περισσευουν 300 ευρω φιλε μου?"
..."οχι" του λεω
"οκ, βαλε την πινακιδα μπροστα γιατι αν πεσεις σε κανεναν αλλον, μπορει να σε γραψει,εγω ειμαι γνωστος του Γρηγορη και στην χαριζω για την ωρα,αντε γεια."
"ευχαριστω, γεια χαρα"
μετα απο λιγο καιρο την εβαλα.....δυστυχως μονο σε καποιες πολιτειες της Αμερικης δεν ειναι υποχρεωτικη η μπροστινη πινακιδα......
Τυποι χαλαρωστε.....
Κληση και αφαιρεση πινακιδες-διπλωμα για παρεμποδιση συρμου ,εχει φαει κανενας?
:facepalm:
σε κανεναν δεν αρεσει να παιρνει κλησεις,σε κανεναν να χανει χρηματα, ομως ο κοκ ειναι ξεκαθαρος.
Το ηξερες το ρισκαρες, επεσες σε οργανο που ειναι υπηρεσιακος.
Ψηλα το κεφαλι σαν αρσενικος και τις βρισιες απο μεσα σου γιατι το λαθος σε αυτη την περιπτωση ειναι απο τη μερια σου.
Ολα τα αλλα περι ηθικης και προβλεπε ειναι ακυρα.
Ειμαι σιγουρος αν σκεφθεις θα βρεις γιατι χρειαζεται και η μπροστα πινακιδα.
Αν βαλεις το αυτοκολλητο θα σε ξαναγραψουν αλλα παλι αυτο θα ειναι ενα ρισκο που εσυ αποφασιζεις να παρεις.
Και το Συνταγμα ξεκαθαρο ειναι αλλα δεν βλεπω κανεναν να τηρει ο,τι γραφει αυτο. Ακυρα δεν ειναι, οταν βλεπεις οτι ολα τα υπολοιπα ειναι σωστα, δεν γραφεις σαν ******ς 150Ε και ακριβως επειδη εισαι αρσενικος δεν θα πεις "το λεει ο ΚΟΚ", πες αντρικια "βγηκα να εισπραξω γιατι με δερνουν στο ΑΤ που δεν γεμιζω το μπλοκακι". Και τωρα που το σκεφτομαι, αμα εισαι αρσενικος δεν λες μαλακιες στον αλλο με καλυψη τη στολη, τα βγαζει σε μια μερα ο αχρηστος ειπε. Σωπα ρε?? Ετσι ειναι.
Η μπροστα πινακιδα δεν χρειαζεται πουθενα. Στην εγκαταλειψη παιζει ρολο η πισω. Στις καμερες η πισω. Παντου η πισω. Με αυτη τη λογικη να βαλουμε και στα μηχανακια μπροστα. Τα supercars που δεν εχουν μπροστινη?
Πινακιδα νεου τυπου στον Aero δεν μπαινει. Ή θα εξεχει πανω/κατω απο το προφυλακτηρα, ή θα κλεισει τη τρυπα ή θα μπει στο πλαι. Αν εξεχει θα υπαρχει προβλημα απο το να τη στραβωνουν τα πλυντηρια εως να περασει καποιος και να σκισει το ποδι του.
Το αρθρο 90 του ΚΟΚ προβλεπει η πινακιδα να μην ειναι στραβη, διπλωμενη κ.α Ε στον Aero αν δεν διπλωσει ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ. Αρα και να τη βαλω παλι μπορει να βρεθει ο ζαβος να μου πει ειναι λιιιιιιιιγο στραβη.
Το οτι ο ******* ηταν καρα******ς ειναι προφανες νομιζω.
+1 thumb
Απο περιεργεια ,στο εξωτερικο με τετοιο προφυλακτηρα ΑΕΡΟ δεν γραφουνε για πινακιδα μπροστινη??
Κατασκευαστικο΄λαθος ειναι και δεν μπαινει η πινακιδα??
Μαλακία ρε φίλε. Είναι πάντως πολύ κομπλεξικοί....Είναι μη σου τύχει. Εδώ θυμάμαι στη 1η μου εκδρομή με αμάξι που πήγα 18 χρονών με σταμάτησε μπατσίνα κ με έγραψε για κάρτα καυσαερίων. Εγώ έτρεμα που δεν μ είχε ξανατύχει κάτι τέτοιο κ αυτή θα το χαιρόταν κ από πάνω, είμαι σίγουρος...που να ήμουν κ με τη Ζ τότε :P
Πάντως να τα λέμε κ όλα. Έχω τύχει κ σε κάτι Δίας διασταύρωση Κατεχάκη Μεσογείων που οι τυπάδες όχι μόνο δε με ενόχλησαν πάνω απο 2 λεπτά αλλά πιάσαμε κ συζήτηση.
με λιγα λογια οταν ο αστυνομικος δεν μας γραφει ειναι τυπας και οταν μας γραφει κομπλεξικος... μπιουτιφουλλλλ:original:
ολοι μας εχουμε κατηγορησει και ολοι εχουμε χειροκροτησει την αστυνομια,το προβλημα ειναι οτι εμεις δεν εχουμε αποφασισει τι "ειδους" αστυνομια θελουμε.
Απο την αλλη αν ο καθενας κατηγοριοποιει την σοβαροτητα των παραβασεων με δικα του κριτηρια... τι να πουμε μετα!!!
υγ.
οσο για τον εισπρακτικο ρολο του κρατους δεν ειδα να εχουμε την ιδια "ευαισθησια" οταν κοβει τις συνταξεις φορολογει παραλογα ανθρωπους και ακινητα και αυξανει τη συμμετοχη στα φαρμακα στα γεροντακια...
Ετσι ακριβως !!!!
Μπαξιματακι ....... 90 ευρω 100αρα ( 1.751 )
Και εφυγε για ταξιδι........!
https://imageshack.us/a/img62/5650/nrxk.jpg
Εγω τις εβαψα! Με ρωταγε και ο μηχανικος μου :hystericalbs1::hystericalbs1: Εγινε τελειο το αποτελεσμα και φαινονται σαν να ειναι αγορασμενες κοκκινες!
Με ενα ανεξιτηλο με μυτη πλακε το εκανα!thumb Αμα εχεις χρονο και θες κανονιζουμε ενα καφε και κανουμε και τις δικες σου thumb
Ε ναι μιας και θα ανοιχτει! Αμα ειναι θα παραγειλω και εγω......απο Δευτερα ομως γτ θελω να παω τραπεζα να βγαλω μια καρτα!
Ποιός θέλει δαχτυλίδια με 15¤????
Απο εδώ πήρα κι εγώ τα δικά μου....και περιμένω να τα βάλω...
https://www.ebay.com/itm/27101097378...84.m1497.l2649
Την τελευταια εβδομαδα εκτος απο την τοποθετηση του ηχοσυστηματος εβαλα και αλλα πραγματακια στην μπουμπου μου.Τοποθετησα στα γνησια φαναρια δαχτυλιδια με 60 SMD LED το καθε ενα.Ευκολη μετατροπη θα ελεγα.5 με 6 ωρες μαζι με την κοπελα μου μας πηρε για να ολοκληρωθει.Εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο τα δαχτυλιδια και τα προτεινω ανεπιφυλακτα.Το φως τους ειναι παρα πολυ δυνατο και ετσι δεν φαινεται πολυ καλα στις φωτο.Απο κοντα ειναι τελειο :thumbsup:
Επισης εβαλα αεροτομουλα,το νυχακι που λεμε.Τελος,ειχα στην ακρη μια εξατμιση isotta.Ξερω οι περισσοτεροι θα βαζατε την κλασσικη 2μπουκη και σιγουρα δεν θα σας αρεσει.Εμενα καλο μου φενεται παντως :whistle: εχει ταιριαξει καλα πιστευω.Την εχω βγαλει λιγο πλαγια και πρως τα πανω.Ειναι κατι διαφορετικο :thumbsup: Απο θορυβο ειναι νορμαλ.Παντως απο την μαμα εξατμιση που ειχα , ειναι πολυ πιο ομορφη.
Αυτα μεχρι τωρα...... thumb
Επομενο μπαξιμο τα φρυδακια.
Μεγειες....! thumb
:mpaks: Νέο καντράν για την 36άρα μου!!!:thumbsup:
Το προηγούμενο:
https://s12.postimg.org/m058kix31/DSC_0498.jpg
image hosting
...και το καινουριο:
https://s11.postimg.org/wtgu0aafn/DSC_0636.jpg
image hosting over 2mb
Είναι φοβερό και μου άρεσε πολύ η αλλαγή... Αντιμετωπίζω όμως ένα προβληματάκι... Δεν συμβαδίζουν τα όργανα με το αυτοκίνητό μου, δηλαδή γυρνώντας από Αθήνα τώρα το απόγευμα έδειχνε τα νούμερα που θα είχε ένα 328 ή Μ3!!!:shok: Για παράδειγμα στα 180 χλμ είχε μέσα μόνο 3800 στροφές!!!:shok: :thumbsup: Και η στιγμιαία κατανάλωσή μου στα 110 χλμ σύμφωνα με το οικονομόμετρο ήταν 14-16 λίτρα!!!:shok: Τα νούμερα αυτά δεν ήταν σε καμία περίπτωση από κινητήρα 1600 κυβικών...
Μήπως είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα ή γνωρίζει τι παίζει με το θέμα???
Μπορεί να είναι και ψυχολογικό το πρόβλημα.
Αλλο έχεις και άλλο θα ήθελες να έχεις (ή μπορεί και να είχες)
Νέα τάξη πραγμάτων... Κρίση βλέπεις...
:thumbsup:
Πέραν της πλάκας, πολύ ωραία η "αναβάθμισή".
Νομίζω οτι με έναν προγραμματισμό (σε ένα BMW συνεργείο) θα είσαι ΟΚ.