https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2287829/
Για περαστε.. εχω και Ζ4 δηλωμενο 1,9!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα
Στο Ελλαντα... ΟΛΑ γινονται.. :th_Laie_67-1:
Printable View
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2287829/
Για περαστε.. εχω και Ζ4 δηλωμενο 1,9!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα
Στο Ελλαντα... ΟΛΑ γινονται.. :th_Laie_67-1:
Πριν καιρο πουλιοταν ενα Ε36 coupe γνησιο Μ3 ως 16αρι ή 18αρι στο car απο γνωστο εμπορο..
γενικά πάντως, ένα πράγμα είναι σίγουρο. μόνο σε ένα κωλοχανίο σαν τη χώρα μας γίνεται να πωλιούνται φόρα παρτίδα τόσα παράνομα αμάξια στον μεγαλύτερο ιστοχώρο πωλήσεων, χωρίς να γίνεται τπτ.
ξέρω ότι πολοί απο μας έχουν μετατροπές αδήλωτες, αλλά εγώ το λέω απο την πλευρά των αρχών. αν είμουν πχ αρμόδιος σε κάποια υπηρεσία που συνδέεται άμεσα με παράνομα αυτοκίνητα όπως τα αδήλωτα, θα είχα 10 άτομα να ψάχνουν όλη μέρα κάθε μέρα το καρ.
Οταν έκανα την μετατροπή στο Ζ3, 3-λιτρο κινητήρα έβαλα, 3-λιτρο τον δήλωσα.
Ολοι ξέρουμε οτι θα μπορούσα πανευκολα να το δηλώσω 2-λιτρο με τις όποιες (πολλές πλέον) "ελαφρύνσεις". Δεν το έκανα και τώρα νιώθω "κάπως" (δεν θέλω γράψω τη λέξη).
Ομως δεν θα πρεπε να'ναι έτσι...
κι εγώ όταν έψαχνα για αμάξι δεν πήρα 520 με μεγαλύτερο κινητήρα, αλλά 530
τώρα δε θα το έκανα ούτε με σφαίρες
όταν προσπαθείς να είσαι νόμιμος σε σκίζουν αλύπητα
Οι περισσότεροι το ίδιο κάναμε Βαγγέλη. Εγώ όταν είχα πάρει το Μ5 ήταν δηλωμένο 518, με το που έγινε η μεταβίβαση φώναξα και τον διεκπεραιωτή να το δηλώσουμε 3.800 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Καλό μεροκαματάκι τότε ....800-κατοστάρικα πήρε. Όπως και να χει πάντως, λυπάμαι τον τωρινό ιδιοκτήτη, έτσι που τα καταντήσανε.
υπενθυμίζω, ότι μιλάω για την πλευρά του κράτους...ο καθένας ότι κάνει, καλά κάνει και το κάνει. αν κάποιος νομίζει ότι το ρίσκο αξίζει, τουλάχιστον εγώ δεν είμαι σε θέση να τον κρίνω, μιας και παλαιότερα, και εγώ κυκλοφορούσα με τέτοιο αμάξι...
το θέμα είναι τι κάνει το κράτος. το γεγονός ότι τα μισά πεμβε που πωλιούνται είναι χ κυβικά δηλωμένα με ψ κινητήρα και βρίσκονται χύμα στον μεγαλύτερο δικτυακό χώρο πωλήσεων της χώρας χωρίς να γίνεται τπτ, λέει πολά για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι υπηρεσίες του κράτους.
ξαναλέω. αν πχ είμουν υπεύθυνος σε κάποια υπηρεσία που είχε να κάνει με παράνομα αυτοκίνητα, θα τους είχα όλη μέρα τους μισούς να κλείνουν ραντεβού απο τις αγγελείες, και τους άλλους μισούς να πηγαίνουν στα ραντεβού για να δίνουν την λυπητερή, και όχι να στήνω αστυνομικούς να γράφουν για υπέρβαση ταχύτητας 10 χιλιομέτρων.
αυτά είναι τραγελαφικά πράγματα, που μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες γίνονται.
ψάξτε τις γνωστές γερμανικές ιστοσελίδες, και δείτε αν υπάρχουν τέτοιου είδους αγγελείες. το πολύ σε κάνα μήνα, ο ιδιοκτήτης τον έχει πιεί...
αν ήσουν από την πλευρά του κράτους εκτός από αυτά που αναφέρεις, θα μείωνες σε λογικά πλαίσια τα τέλη κυκλοφορίας και τα τεκμήρια...οπότε δε θα υπήρχε λόγος για παραβατική συμπεριφορά
είναι προφανές ότι το κλεπτοκρατικό κράτος ανέχεται τις μικροκλοπές
το ίδιο πράγμα λέμε στεφ...ότι είμαστε ένα κωλοχανίο. απλά άλλο παράδειγμα δίνεις εσύ, άλλο εγώ.
η ουσία είναι, ότι τιμωρούνται τα νόμιμα, ενώ τα παράνομα που είναι και φόρα παρτίδα στις αγγελίες του καρ, δεν τα αγγίζει τπτ.
τουλάχιστο ρε χριστιανέ, μην γράφεις το αδήλωτο...γράψε περσσότερες πληροφορίες, στο τάδε τηλ.
Δειτε σε καποιες φωτογραφιες ποσο κοστιζε η βενζινη...
https://www.car.gr/classifieds/cars/photos/224782/
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2315035/
Δεν ειναι κακο...!
Δεν γνωρίζω αν έχει ασχοληθεί κάποιος με αυτό το αντικείμενο,
αλλά επειδή εμένα μου αρέσουν οι πειρατές και επειδή το παλικάρι φαίνεται να έχει κάνει καλή δουλειά ποστάρω το λινκ!
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1697070/
Για οποιον εχει καψα τον S54 για την πενταρα του αν και δεν συμφωνω με αυτη την μετατροπη αλλα τελος παντων....
P.S Σε αυτη την Σαλαμινα πρεπει να βοσκουνε S54 παντου......τα βρισκουνε λες και ειναι στραγαλια......
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/2308115/
Πολύ θα ήθελα να κάνω ένα test drive.
O μονος λόγος που θα εμπαινα σε τετοια διαδικασια ειναι για το SMG που μου εχει στοιχειωσει τα εγκεφαλικα κυτταρα κατα τα αλλα η λύση του 8κύλινδρου οπως λέει και ο Θωμας ειναι μονοδρομος. :D :D :D
πόσο πιστεύεις ότι θα αρέσει αυτό το μοτέρ, σε αυτή την καρότσα, σε άναν άνθρωπο που έχει ήδη Μ3 Ε46???
όχι ότι δεν πάει. εδώ με το Μ54 και πάει μια χαρά. απλά το λέω, απο την άποψη ότι θα δεί πως πάει ένα s54, με αρκετά κιλά κιλά παραπάνω στην πλάτη του. πόσο μπορεί να τον εντυπωσιάσει?
εδώ με το v8 που είναι το κανονικό μοτέρ του αυτοκινήτου, και πάνε σχεδόν μαζί με το Μ3.
Θέλει τη ροπάκλα του V8 εν ολίγης το σκαρί αυτό.
το Ε39 με τον s62 είναι 1800 κιλά που σημάινει πολύ πιο βαρύ από το Ε46 Μ3 1570 κιλά, γι αυτό και πάνε μαζί
υπάρχει η εσφαλμένη εντύπωση ότι το Ε39 είναι θεόβαρο σε σχέση με το Ε46
σύγκριση με ίδια μοτέρ:
330 1505kg
530 1590kg
όπως βλέπετε η διαφορά είναι το βάρος ενός ατόμου που σημαίνει σχεδόν ίδιες επιδόσεις...άρα ο s54 μια χαρά θα δουλεύει στο Ε39, ειδικά με ένα ελάχιστα πιο κοντό διαφορικό thumb
τώρα σαν ιδέα μπορεί να μην αρέσει αλλά και το αντίστροφο (μοτέρ Μ5 σε σειρά 3) θα έπρεπε να μην είναι αρεστό
η διαφορά των 2 μοτέρ είναι λιγότερη απο 20 κιλά απ'όσο ξέρω.
όπως και το s85, που είναι και αυτό ν8, αλλά 20 κιλά ελαφρύτερο απο το s54. ακριβώς το αντίθετο δλδ με το s62, που είναι βαρύτερο.
πως βγαίνουν τώρα τα πιο πάνω νούμερα, δεν καταλαβαίνω. είναι σα να λέμε ότι το s62, είναι 210 κιλά βαρύτερο απο το Μ54, το οποίο είναι το ίδιο βάρος σχεδόν με το s54. κάποιο λάθος υπάρχει στα παραπάνω νούμερα. δεν μπορεί.
ναι οκ συμφωνώ. αλλά στο προηγούμενο ποστ σου, λές ότι με Μ μοτέρ, το Ε39 φτάνει τα 1800 κιλα, ενώ με το Μ54 τα 1600.
εκτός και αν πούμε ότι και το s54 είναι 200 κιλά βαρύτερο σε σχέση με το Μ54. πράγμα που δεν το νομίζω.
βασικά μπορεί να μας δώσει κάποιος κάνα λινκ με το βάρος απο αυτά τα μοτέρ?
η διαφορα βαρους στα 2Μ προερχεται και απο τα βαρυτερα-μεγαλυτερα φρενα,ενισχυμενο-βαρυτερο κιβωτιο ωστε να διαχειριστει την ροπη,ενισχυμενο-βαρυτερο διαφορικο,πιο στιβαρη αναρτηση,εξοπλισμος πολυτελειας κ.α
https://www.unixnerd.demon.co.uk/enumber.html
και διευκρινιζει αυτος για τα νουμερα οτι:
Παράθεση:
Engine weights are for a dry engine with no manifolds, starter motor, alternator, etc. They will vary by 2 or 3 kg for different types of fuel injection and model year.
s65____158kg??!!
s54____217kg
s65____202kg
χαχα...15 κιλά βαρύτερο θα είναι το Ε39 με το s54 απ'οτι με το ν8, μόνο απο το μοτέρ.
προσωπικά πιστεύω ότι καμμιά 150άρα κιλά, πρέπει να τα έχει χαλαρά η πεντάρα σε σχέση με την τριάρα.
γενικά πάντως, επιμένω σε αυτό που λέω, ότι κάποιος που έχει ζήσει στην κοντύτερη - ελαφρότερη καρότσα της τριάρας το s54, δεν θα ενθουσιαστεί και τόσο όταν θα το οδηγήσει στο πλοίο της αγάπης.
με το ν8 κοτσαρισμένο πάνω, αλλάζουν τα πράγματα όμως.
ενδιαφέρον...πιο ενδιαφέρον θα έβρισκα το Μ54 καραπουσαρισμένο με f/i
ρε παιδιά σας λέω το απλό
το 330 ειναι 1505 κιλά
το 530 είναι 1590 κιλά
δεν είπα ότι το βάρος του Μ5 είναι από το μοτέρ του
απλά το Μ5 έχει στάνταρ σχεδόν ολόκληρο τον κατάλογο της bmw
η διαφορά στα μοντέλα βάσης με ίδιο μοτέρ είναι περίπου 100 κιλά
οπότε ένα Ε39 με s54 θα είναι λίγο πιο βαρύ από ένα Μ3 κάμπριο...δεν είναι και τραγικό