και μετα τα ρεπο τα περναω οπως πριν?????ειχα 3gs και το ειχα κανει jailbreak...να μην το κανω με το make it rain???
Printable View
και μετα τα ρεπο τα περναω οπως πριν?????ειχα 3gs και το ειχα κανει jailbreak...να μην το κανω με το make it rain???
Το εκανα τελικα!!!!μπορειτε να μου θυμησετε το sbsettings απο που το κατεβαζω;;;;
Σημερα βρεθηκα με καποιο φιλο που και αυτος ειχε iphone4 και τον παρακαλεσα να τραβηξει μια φωτο με την καμερα του τηλεφωνου για να δω αν μπορει να την στειλει mms μια και γω απο το πρωι που προσπαθω δεν μπορω με τιποτα.
Τσεκαρα τις ρυθμισεις μου και ειναι οκ.
Μπορω να λαβω mms να στειλω απο καποια απο τις φωτο που εχω αλλα δεν ειναι τραβηγμενες απο την καμερα του iphone και τις εστελνε κανονικα !!!!
Αρα .....?
Καποιον αλλο φιλο που ρωτησα μου ειπε πως το προβλημα παρουσιαστηκε μετα απο την τελευταια αναβαθμιση που βγηκε για το iphone και την οποια βεβαια και εχουμε κανει.
Ξερει κανεις κατι ?
Αλλο ενα θεματακι που εχω ειναι πως του εχω περασει σωστα τις ρυθμισεις για να λαμβανω τα mail μου απο το hotmail αλλα ουτε και αυτο λειτουργει και μου λεει για λαθος username η password ενω και αυτα ειναι σωστα.
Yπαρχει το "rock" το οποιο το εχει εξαγορασει εδω και λιγο καιρο ο jay freeman γνωστος και ως saurik.
Πιο ελαφρυ και πιο γρηγορο αλλα το source που περνει τα ipa ειναι το ιδιο.
Στο παρελθον ειχαν παρουσιαστει και προβληματα οποτε ειχε παροπληστει οπως το icy.Μαλλον θα ξαναμπει στο παιχνιδι πιστευω ως cydia lite αν με καταλαβαινεις.
Κοιτα το μεγεθος της φωτο.Ισως εκει κολλαει και δε στελνει.Τα mms εχουν καποιο max μεγεθος.
Οσο για το hotmail.Οταν πας να το στησεις πρεπει να επιλεξεις το "Aλλο" και νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι το ονομα πρεπει να ταυτιζεται με το ονομα που εχεις στο hot.
cydia.Πας στο search το γραφεις και στο βρισκει.Ειναι στο ρεπο του bigboss
Πιθανον να υπαρχει θεμα με το μεγεθος της φωτο ομως οπως προειπα δε στελνει φωτο που βγαζει η καμερα του κινητου.
Δεν εχω δει καπου να μπορεις να μικρυνεις το μεγεθος της φωτο που βγαζει η καμερα του iphone.
Υπαρχει τετοια επιλογη ?
Οταν πας εκει που τις αποθηκευει και επιλεξεις με ποιο τροπο θες να την στειλεις και επιλεξεις mms δε σου λεει καπου πως ειναι μεγαλη η οτι αλλο οπως κανουν διαφορα αλλα κινητα.
Να σου θυμισω πως καποιος φιλος οπως εγραψα πριν ειπε πως εστελνε mms τις φωτο της καμερας πριν την αναβαθμιση αρα ?
Εχει καποιος iphone4 με την τελευταια αναβαθμιση περασμενη που να εχει δοκιμασει να στειλει mms φωτο τραβηγμενη απο την καμερα του τηλεφωνου ?
Οσο για το μαιλ και βεβαια ειναι τα ιδια στοιχεια με το hotmail οπως ειναι σωστα και οι ρυθμισεις.
παιδια εχω μια μεγαλη απορια!!!!θελω τη βοηθεια σας......ειχα ενα 3gs με λογαριασμο στο itunes και οπως προειπα πηρα iphone 4...οταν το ενεργοποιησα πατησα back up from previous iphone και ολα καλα..το 4αρι πηρα ολες τις επαφες κλπ που ειχα.....το θεμα ειναι οτι το 3gs το εδωσα στον αδερφο μου...θελω λοποιn να κανω λογαριασμο νεο στο itunes για τον αδερφο μου.......μπορειτε να μου πεθτε πως και εαν γινετε?????
Κ βέβαια γίνεται...
Δεν Έχω μπροστά μου πισι
Αλλα αν θυμάμαι καλά Έχει να Κάνει με την εγκατάσταση του κινητού με επιλογή as new !
Αν Παλι δεν θυμάμαι καλά ...κανε deauthorize το Κινητό κ στη συνέχεια authorize as new!
Θα το δω κ Όταν βρω πισι κ θα ξαναποσταρω...πάντως γίνεται σίγουρα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οκ θα περμενω!!!!
Ρίξε ένα μήνυμα κ στον Dr.Aceman ....αν βιάζεσαι πάντως!!
Σίγουρα ξέρει κ εκείνος!
Sent from my iPhone using Tapatalk