Ναι για αυτο με 95 roz φτανει βομιζω 210. Με 100αρα και καποιες νικρες αλλαγες 240!!
Printable View
Ναι για αυτο με 95 roz φτανει βομιζω 210. Με 100αρα και καποιες νικρες αλλαγες 240!!
Παιδια θα το ψαξω αυτο με τα κολαρα.Μονος μου μπορω να το κανω?Παντως ειναι αλλο αυτοκινητο πραγματικα!
Για πες καμιά άλλη λεπτομέρεια. Και στα 3 προγράμματα έχει διαφορά μετά το remap? Με αυτά που είχες γράψει στην αρχή είχα πιστέψει ότι τελικά δεν αξίζει.
Καινουριο αμαξι δεν νομιζω να εχεις θεμα με τα κολαρα ... δεν μιλαμε και για τρελες πιεσεις... τα κολαρα ξεχιλωνουν οταν ανεβαζεις πιεση στο τουρμπο οπου εκει χρειαζονται οντως μετα σιλικονης samco etc ...
ΚΟιτα μιλησα με τοσο πολυ κοσμο και τοψαξα τοσο πολυ αν κανει κακο η οχι αν ειναι καλυτερα παραλληλος η remap, ακουσα τοσες αποψεις πο στο τελος περιμενα κατι τρελο μαλλον. Το αμαξι φυσαει το comfort δεν το χρησιμοποιω οπως και πριν. Κυκλοφορω με εκο και οποτε εχεις λιγο ορεξη σπορ.χθες το πιεσα λιγο και οντως τα δινει καλα ειδικα στις ψηλες.Βενζινη δεν ειναι αλλα αξιζει.Θελω να ξαναοδηγησω ενα μαμα ομως...
Η επισημη θεση της εταιρειας για να μην κουραζω αλλο, για οσους ενδιαφερονται ειναι οτι το σωστο και μαξιμουμ remap γινεται με το αμαξι εκει. Aπο αποσταση γινεται το safest possible tuning file οπως μου ειπαν γιατι απο τετοια αποσταση δεν ειναι ευκολα τα adjustments. Τεσπα μου ειπαν να ανεβασω κι ενα βιντεο στο bimmerpost!
λοιπον εβαλα αυτο το elm327 obd και πεταχτηκα για καποιες προχειρες μετρησεις απλα για να παρουμε μια ιδεα απο το πετρελαιο. Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ακριβεις αυτες οι ενδειξεις παραλαυτα τις μοιραζομαι. Με θερμοκρασια 0 βαθμους λαστιχα 2 ετων με 30000χλμ και προφανως κακη προσφυση εδειξε 135hp στις 3850-31 ροπη περιπου και 0-100 8,5sec με πολυ σπινιαρισμα 1η-2α και με το dtc on ολα αυτα.
Διορθωση:130hp at the wheels οποτε περιπου 150 στο στροφαλο αν ειναι αξιοπιοπιστος ο μετατροπεας!
https://www.skroutz.gr/c/1263/engine...yphrase=elm327
Αυτο εδω ειναι?
Αυτο το obd τι κανει δηλαδη?
Απο που το πήρες και στελνει τα δεδομενα στο κινητο? Εχω κινητο adroid sony z3.
Ή μηπως στην κεντρικη οθονη?
Μετρα και 0 100 ή μονο αλογα ροπή?