Ο σταματόπουλος είχε ανέβει Λάρισα κ ήταν στη 1η γραμμή να τον παίρνουν μάτι οι τηλεοπτικές κάμερες.
Επίσης οι μεν του Μετρό έδιναν μπουφάν για το κρύο στους αγωνιστές συντρόφους, οι δε τους τάιζαν ελιές. Μια όμορφη παρέα.
Printable View
δεν υπαρχει χειροτερη υπηρεσια απο τα ελτα.
ακριβες τιμες και παροχη υπηρεσιων κατω απο το μηδεν.
αντε να τα παρει η ντοϊτσε ποστ να διωξει τους τεμπεληδες να τελειωνουμε.
δεν μου αρεσει να τους τσουβαλιαζω ολους μαζι γιατι ειναι και μερικοι που δουλευουν (γιατι ετσι τους μαθανε απο το σπιτι τους),
αλλα...
προχθες πηγα και γω στην εφορια Χανιων και κλασσικα (στον γκισε, οχι στα γραφεια) Α' ΔΟΥ ειχε ουρα καμμια 8-10 ατομα, Β' ΔΟΥ (εγω) ενας. ομολογουμενως δεν αργησα να εξυπηρετηθω.
στον ημιοροφο ομως στο κυλικειο ητανε για καφεδακι -με την ησυχια τους- 09:30 η ωρα το πρωι τρεις γνωστες φατσες εφοριακοι (μικρη πολη τα Χανια)...
δε λεω να τα ισοπεδωσουμε ολα, να κανουνε και διαλειμμα, αλλα οχι οταν ειναι ουρα οι ανθρωποι μεσα.
εγω ******ς ειμαι που 8 ωρες ειμαι στη θεση μου?
ναι, σιγουρα δεν ειναι ολες οι δουλειες ιδιες...
παντα θυμαμαι και εναν τυπο που εχω σταμπαρει στο ΙΚΑ Χανιων.
απο το 2002 (ας πουμε) που μπαινοβγαινω στο ΙΚΑ, τον εχω πετυχει κανα-δυο φορες σε μια τζαμαρια διπλα απο τα ταμεια του 2ου οροφου. γραφειο κενο μεσα και αυτος να διαβαζει αθλητικη εφημεριδα.
αλλη φορα στην καφετερια που ειναι μπροστα απο το ΙΚΑ. αλλη στην καφετερια που ειναι πισω απο το ΙΚΑ. αλλη να κοβει βολτες εξω...
τωρα τελευταια εκει στο 2011-2012 που ειχανε ερθει οι "ΔΥ" στο προσκηνιο, τον ειχανε στο μηχανημα στα εισιτηρια οταν ανοιγανε οι πορτες για "ρυθμιση" και ελεγχο να μην κοβει κανεις δευτερο εισητηριο (για αλλον)...
:th_Laie_67-1:
(τα'πα και εγω και ησυχασα λιγο)
Κάθε φορά που πάω στα ελτα στο Χαλάνδρι, έχει βάρδια μία στραβομουτσούνα σκρόφα που τη λέει με υφάκι ειρωνικό σε ΟΛΟ το κόσμο. Στους δε ηλικιωμένους έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία.
Είναι ένας από τους έλαχιστους "ανθρώπους", που όταν φτάνω στο γκισέ δεν λέω 'καλημέρα' και φεύγοντας, δεν της λέω ποτέ 'ευχαριστώ'. Bitch don't deserve it.
Κιμούλης ΛΟΛ!!!
Ο ηθοποιός κομμουνιστής που κάνει επανάσταση με τα λεφτά των άλλων, ο νόμος είναι το δίκιο που γουστάρει, ενώ διεκδικεί το πλούτο σας και πλουτίζει.
Ο καρκίνος της Σοβιετικής Ελλάδας όπως πολύ καλά τον μάθαμε και μας χρεωκόπησε.
^^_^^
Τρολιά εξπρές.
Παράθεση:
Κομμουνισμός: το ιδεολογικό μπάσταρδο όλων των τεμπέλιδων ναρκομανών νεοελλήνων, μπάσταρδο του οποίου είναι οι νεοναζί χρυσαυγίτες πίθηκοι. Μοιραία εξέλιξη του Πασοκικού πολιτισμού, δε μπορώ να πω ότι μας άξιζε κάτι καλύτερο. Καλά να πάθουμε.
https://www.youtube.com/watch?v=-iJ_WutfgvU
xaaxaxaxaxax
του απαντησε κιολας η σκληρα εργαζομενη....