Θα σε ενημερώσει ο Άρης όταν κάνει το deal με τον έμπορα λογικά , παίζει να το έχει κάνει ήδη thumb :warriorsmiley: :warriorsmiley: :mpaks: ? Πότε θα το πω?? :whistle:
Printable View
Θα σε ενημερώσει ο Άρης όταν κάνει το deal με τον έμπορα λογικά , παίζει να το έχει κάνει ήδη thumb :warriorsmiley: :warriorsmiley: :mpaks: ? Πότε θα το πω?? :whistle:
Οποίος. Βιάζεται πάντα σκατα τρώει
Για αυτο μικρουλι μου cool λίγο !
Ειπαμε θα τα πάρουμε !
...ετσι για την ενημερωση,εχω στειλει e-mail και περιμενω απαντηση για το ακριβες ποσο που θα εχουμε χρεωση και στη συνεχεια θα σας πω με τη σειρα μου που και πως θα δωσετε τα χρηματα.
Δημητρη,για Ναουσσα εχω υπολογισει ενα πακετο,οπως και για Κερκυρα .thumb
Οκ, εγώ δεν έχω τόσο θέμα (έτσι και αλλιώς το αμάξι μου κουκουλομένο στο πάρκινγκ είναι-δεν το έχω κατεβάσει Αθήνα) thumb
αλλά βιάζονται και οι υπόλοιποι (υπάρχουν παραπάνω ποστς)
Αλλά γτ να φάμε σκατά? "Λεφτά υπάρχουν" μου είπανε!:th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1:
Το άψογος Άρη πρέπει να το πω? thumb:thumbsup:
Αυτό είναι το άγχος μου και όχι το να τα πάρουμε τώρα που είπε και ο φίλος μας Δημήτρης , εγώ τουλάχιστον δεν σας ξέρω όλους από κοντά (μερικούς θα σας γνωρίσω σύντομα-όπως εσένα) και είμαι λίγο ψείρας με το θέμα λογαριασμούς ειδικά όταν ο άλλος δεν με ξέρει γιατί δεν θέλω να έχει το φόβο και ότι άλλο μπορεί να έχει με κάποιον που γνωρίζει μόνο διαδικτυακά. :thanks:
2 είμαστε οπότε μπορεί να τα βάλει σε ένα
No problem ;)
Άρη καμία εξέλιξη με τα E-mail?
Παρακαλώ να ενημερώσετε άμεσα- όταν συνεννοηθούμε με τον πωλητή τελικά- με email για το ποσό που χρωστάμε και τον αριθμό λογαριασμού.
Πρέπει να είμαστε τυπικότατοι και να ευχαριστήσουμε τους Andri και Aristent (ελπίζω να μην ξεχνάω κάποιον άλλο φίλο) που ασχολήθηκαν περισσότερο με το θέμα! :original:
thumb