Βρίσκουν και τα κάνουν (μαζί με όλα τ' άλλα) .
Σε άλλη χώρα θα είχαν καταθέσει ΟΛΟΙ πινακίδες για αντίδραση. ΟΛΟΙ ! Μηδέν έσοδο.
Αυτό θέλει κοινωνική συνοχή όμως , όχι σκεπτικό να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
Printable View
Βρίσκουν και τα κάνουν (μαζί με όλα τ' άλλα) .
Σε άλλη χώρα θα είχαν καταθέσει ΟΛΟΙ πινακίδες για αντίδραση. ΟΛΟΙ ! Μηδέν έσοδο.
Αυτό θέλει κοινωνική συνοχή όμως , όχι σκεπτικό να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
5 μέρες να μην κυκλοφορήσει ούτε παπί και θα δεις πως στρώνουν όλοι...
Δεν έχουμε καταλάβει την δύναμη που διαθέτουμε
Οταν θα αρχισει ο μεσος Ελληνας να εχει την στοιχειωδη οδηγικη παιδεια και σεβασμο στους απεναντι του, κατι μπορει και να γινει.
Οσο ομως βλεπεις οδηγους που χωνονται απο οπου βρουν για να βρεθουν μπροστα στο φαναρι η στην διασταυρωση, μπροστα απο εσενα δηλαδη που βρισκεσαι ηδη εκει για να περασεις το ιδιο φαναρι, μην περιμενετε και πολλα.
Αυτη ειναι μια χαρακτηριστικη σκηνη που συμβαινει καθημερινα στους δρομους (και ειμαι σιγουρος οτι ολοι την εχετε αντιμετωπισει) και δειχνει αυτο ακριβως που περιεγραψα παραπανω
πολύ σωστός!
Ακόμα για τα τέλη μιλάμε;;
Τα τέλη δεν αλλάζουν για το 2017 σύμφωνα με το Βήμα και το Σκαι.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε να γράφετε ολτι εικασία θέλετε για τα Τ.Κ 2018...
Δεν είχαν χρόνο λέει....
Χαχαχα
Τα ιδια Παντελη μου...
Καλα οχι οτι περιμενα κατι διαφορετικο. Εχουν αποδειξει οτι και αυτοι για τον π@υτσο ειναι, θα εκαναν την διαφορα εδω?
Η αρπαχτη που υπολογιζαν για φετος, δεν τους βγαινει οπως θα ηθελαν, οποτε ειπαν να ψιλοβαδισουν στα σιγουρα μονοπατια, δηλαδη στην αρπαχτη που ηδη εφαρμοζουν και ξερουν πανω κατω τι θα αρπαξουν
Γ Τ Π Κ
Λίγο ιστορικη μελέτη χρειάζεται. Ειναι τόσο προβλέψιμο αυτό το κράτος.....
Ποστ #2258
Ήρθανε τυπώστε τώρα και αφήστε τα λόγια....Εγώ τύπωσα. Συνημμένο Αρχείο 40218