Δεν νομίζω να ειναι επίσημο και final. Έχουμε ακόμα να δούμε διάφορα.
Printable View
Είπαμε. Στο τέλος στο excelάκι πρέπει να βγαίνει το ΙΔΙΟ νούμερο (αν όχι μεγαλύτερο) . διότι αν δεν βγαίνει θα τα πάρουν από αλλού π.χ. βενζίνη, έμμεσοι φόροι κλπ.
Τα υπόλοιπα περί δικαιοσύνης ειναι για λαϊκή κατανάλωση για τα πρόβατα.
Παιδια ειμαστε χρεωκοπημενοι τι ψαχνετε τωρα???.
Κατι πρεπει να δειξουνε στα αφεντικα οτι κανανε ασχετα αν θα εχει αποτέλεσμα, εμεις αυτα εχουμε υπολογισει θα τους πούνε.........τι ψαχνετε τωρα????
Αφου δεν παραγουμε τιποτα και οι εξαγωγες πατωσανε εντελως.Ειμαστε τελειωμενοι εδω και καιρο........
Αν καταλαβαινω καλα (και εφοσον η ειδηση ειναι εγκυρη) η μειωση στα τελη εγινε για να φρεναρουν καπως αυτους που σκεφτονται να καταθεσουν πινακιδες και οχι για να ξαναβγαλουν αυτοι που ειχαν παλια. Γιατι και 150€ να μειωθουν στα 2λιτρα και πανω δε νομιζω να παει ο κοσμος να ξαναβγαλει πινακιδες ωστε να εισπραξουν συνολικα περισσοτερα.
Ποια μείωση? Τα 15 ευρώ δεν είναι μείωση, είναι κοροϊδία μες τα μούτρα μας.
Άλλωστε δεν νομίζω ότι κάποιος που έχει σκεφτεί να καταθέσει, να το ξανασκεφτεί επειδή θα γλυτώσει 15 ευρώ.
15 ευρώ και το λένε μείωση. Μας περνάνε και για μ@λακες από πάνω
παρηγορια στον αρρωστο ειναι υποθετω, ή τυρακι για τις επομενες προεκλογικες εξαγγελιες ("εμπρακτα μειωσαμε τα τελη" κλπ)
Σαφως καιε ιανι κοροιδια, δε σωζεσαι απο 50 έουρος, αλλα οπως ειπαν σωστα ο λογαριασμος πρεπεινα βγει θετικος.
Ρε παιδια θυμιστε μου. Ο φορος πολυτελειας για 2λιτρα παυει μετα την 5ετια ή 10ετια;
10ετια
σταλθηκε απο τον χειριστη σχοινοσυρμου!!!!!!
Ευχαριστώ!
Εχω μια ερωτηση, που μπορει να εχει απαντηθει εδω και καιρο εν μερει, αλλα εξακολουθω να την εχω την απορια.
Ειπαμε πως η εκτακτη εισφορα ισχυει για τα φορολογικα χρονια. Οποτε το τελευταιο φορολογικο ετος για μενα ειναι το 2017 ( αφου το αυτοκινητο ειναι τον 03/2008).
Για το 2017 ομως, θα χρεωθω τον φορο για ολο το ετος, η μονο μεχρι και τον 3ο του 2017 (δηλαδη 3/12 * 440*30% = 77 ευρω ) ?