Καλοριζικες!
Προσοχή στα πεζοδρόμια :whistle:
Printable View
Μετα απο πολυ καιρο χωρις μπαξιματα, αρχισα να μαζευω πραγματα για να γινει το αμαξι look M3 LTW.Βεβαια θα παρει αρκετο καιρο καθως θα πρεπει να βαφτει και ασπρο.Για αρχη ηρθαν τα παρακατω.Τα χερουλια μου εφαγαν αρκετο καιρο για να τα βρω σε καλη τιμη.Επομενη αγορα Μ3 GT LTW (ρυθμιζομενη) αεροτομη η οποια ερχεται μεσα φεβρουαριου και μπροστινος διαχυτης M3 LTW.
τα χερουλια τα εψαχνα και γω οταν ειχα το 36ρι. Ειναι τρομερα!!
Επι 1 χρονο δεν εβρισκα τπτ.
Ο καθενας ζητουσε οτι ηθελε για το σετ και αρκετα σετ δεν ηταν σε καλη κατασταση.....
Ευχαριστω πολυ παιδια.
Ναι αυτη την αεροτομη αλλα χωρις τα gurney flaps επανω (αυτα και αν ειναι δυσευρετα).
Τις εχω δει και τις κοκκινες ζωνες αλλα δεν εχω δει ποτε μου να πωλουνται γνησιες.Τις προαλες που εψαχνα ομως,βρηκα ενα μαγαζι στην αμερικη,το οποιο τις εφτιαχνε.Φτιαχνει δηλαδη κοκκινες ζωνες και επανω τους τυπωνει τo motorsport.Αρκετα τσιμπιμενες τιμες ομως.Δεν ξερω αν θα τις εβαζα ομως,περισσοτερο για λογους ασφαλειας.
Πω ρε τρελέ γιατί μας μπριζώνεις έτσι τώρα...???:fountwtis:
Μπράβο σου! Σου εύχομαι να το δείς όπως το ονειρεύεσαι σύντομα χωρίς προβλήματα και ταλαιπωρία...thumb
https://s16.postimg.org/k3ojym98l/ke...nd_love_m3.png
free screenshot software
Ο μάστορας εν ώρα εργασίας:
Συνημμένο Αρχείο 28063
Πως ήταν πριν:
Συνημμένο Αρχείο 28064
Μετά:
Συνημμένο Αρχείο 28065 Συνημμένο Αρχείο 28066
Μετά το τέλος των εργασιών:
Συνημμένο Αρχείο 28067
Τι προσθέσαμε; Ένα καλωδιάκι,τακτοποιήσαμε και τα υπόλοιπα και ξύσιμο, αστάρωμα και βάψιμο στο σκουριασμένο σίδερο.