Να τα μας!!
https://www.bbc.com/news/world-europe-32063587
Τα στοιχεία απο το CVR(Cockpit Voice Recorder) δείχνουν οτι ο συγκυβερνήτης έριξε το αεροπλάνο!
Printable View
Να τα μας!!
https://www.bbc.com/news/world-europe-32063587
Τα στοιχεία απο το CVR(Cockpit Voice Recorder) δείχνουν οτι ο συγκυβερνήτης έριξε το αεροπλάνο!
Αποκλείεται, να μην έχει συμβεί κάτι τέτοιο και να θέλουν απλά να τα ρίξουν στον ανθρώπινο παράγοντα ώστε να βγει λάδι η εταιρεία(θέματα συντήρησης) και να μην δυσφημίζεται η boeing;;;
Μπορεί να φαίνεται σενάριο ταινίας, αλλά το παρελθόν έχει δείξει πως όταν θέλουν να συγκαλύψουν κάτι, το κάνουν με μεγάλη ευκολία...
Μου φαίνεται απίθανο ότι ενώ η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ, δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες στα κουτία, όπως οπτικό υλικό από κάμερες σε πιλοτήριο πχ και άλλα τέτοια που θα ήταν πολύ χρήσιμα μετά από ατυχήματα.
Όποιος ξέρει περισσότερα, ας βοηθήσει και εμάς τους ερασιτέχνες.
Πρώτον το αεροσκάφος ήταν Airbus και δεύτερον, όχι, σε τέτοιου βεληνεκούς εταιρίες δεν γίνονται τέτοια πράγματα..η German είναι θυγατρική της Lufthansa και η συντήρηση και εκπαίδευση γίνονται εκεί..Γενικά στην αεροπορία, όταν συμβαίνει ένα ατύχημα/δυστύχημα όλοι συνεργάζονται ώστε να μην συμβεί ξανά, κατά το δυνατόν..Τώρα αν γίνεται κάτι τέτοιο σε εταιρίες και χώρες τύπου Ουγκανιστάν δεν ξέρω, πάντως σίγουρα δεν συμβαίνει σε Ευρωπαϊκές εταιρίες και χώρες!
Επίσης, όσον αφορά τις κάμερες μέσα στο πιλοτήριο, ο μόνος λόγος που δεν έχουν μπει είναι γιατί αντιδρούν οι ίδιοι οι χειριστές!
Airbus ήθελα να γράψω...από ταχύτητα ήταν το λάθος.
Ξέρω την germanwings και έχω πετάξει αρκετές φορές.
Δεν καταλαβαίνω γιατί αντιδρούνε. Θα μπορούσε το υλικό αυτό να καταγράφεται μόνο στα κουτιά και να μπορούν οι υπηρεσίες να το χρησιμοποιούν σε περίπτωση ατυχήματος.
Έτσι δεν θα υπήρχε ούτε live πρόσβαση στην εικόνα, ούτε κατά την διάρκεια συντήρησης κτλπ.
Θεωρώ ότι όπως η 11 Σεπτεβρίου άλλαξε πολλά, εγώ θυμάμαι πιτσιρικάς να κάθομαι άπειρες φορές στο πιλοτήριο στην jump seat, κατί που κανένας δεν μπορεί να το ζήσει μετά τους δίδυμους πύργους.
Αργά ή γρήγορα με ατυχήματα που έχουν συμβεί τελευτάια και τα χαμένα αεροσκάφη, θα γίνει και αυτό με τις κάμερες...
Ψυχακιας ρε παιδια ηταν ο συγκυβερνητης......??? :shok: :shok:
Τι πάει λάθος?
Τι δεν εχω καταλάβει?
Συνημμένο Αρχείο 29752
Συνημμένο Αρχείο 29753
Ψεκασμενοι παντελώς. Αλλά λένε οι μισοί, και άλλα οι άλλοι μισοι.