χρειαζεσαι διακοπες!!
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=SxxAkSv1SDs ενας φρουτεμπορας με μια γκομενα σε δωδεκαρι πρωτο τραπεζι το κεντρικο μονοι τους εριξε ο τυπος ολο το πρωτο νεκροταφειο σε λουλουδια ζητωντας αυτο το ασμα.αυτα οταν βγεναμε...
Νωρίτερα σήμερα σε παραλία έξω από τον Αγ Κωνσταντίνο καταφθάνει το ΣΔΟΕ. Βρίσκομαι σε απόσταση λίγων μέτρων από τη κουβέντα...:
ΣΔΟΕ: κάποιος υπεύθυνος εδώ ;
Σερβιτόρα (με το μισό κλο έξω): δεν υπάρχει κανένας...
ΣΔΟΕ: εσύ ξέρεις να βγάζεις Ζ ;;
Σερβιτόρα (με το μισό κλο έξω): εεεεε όχι..
ΣΔΟΕ: καλά δε πειράζει, θα βγάλω εγώ!
[da_lulz]
Βγάζει το Ζ η κυρία ΣΔΟΕ και έχει να κοπεί απόδειξη από τις 9:15 am. Η ώρα είναι 16:45 και ο κόσμος αρκετός με καφεδάκια, σαντουιτσάκια, μπυράκια, ξαπλώστρες/ομπρέλες, τα πάντα όλα.
Καλά, δε σου κόβει καθόλου κοπέλα μου;;
#failed_&_owned_hard
φωτογραφιες του μισου κωλου εχουμε?
Damn you iPhone ;)
Βερούτης - κόντεψα να πέσω από τη καρέκλα πάνω στα κατόλ.
:hystericalbs1:Παράθεση:
Βρήκα τη λύση στο έλλειμα ΚΑΙ στο Δημόσιο χρέος.
Δέχομαι εγώ προσωπικά να προσληφθώ στο Δημόσιο, με μισθό ¤7.000.002.000 και να πληρώνω φόρο ¤7.000.000.000 το μήνα.
Έτσι με 12 μηνών ΔΙΚΟΎΣ ΜΟΥ ΦΌΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΟΥ, θα σωθεί η Ελλάδα.
Από τους δικούς μου και μόνο φόρους, το κράτος θα εισπράττει ¤84.000.000.000 το χρόνο και η Ελλάδα θα γίνει ξανά πλούσια.
Δοξάστε με !!
(Η λογική ΑΔΕΔΥ)
Μη γελας, τα πιστευουν οντως τα τρωκτικα κατι τετοια..:facepalm:
Στα δικαστήρια κατά του Ασύλου Ανιάτων προσέφυγε ο επί δεκαετίας πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος ζητώντας το εφάπαξ του ύψους 60.000 ευρώ καθώς είναι εργαζόμενος στο Ίδρυμα! Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο είναι πραγματικότητα ότι ένας εκ των κορυφαίων συνδικαλιστικών παραγόντων της χώρας απαιτεί να του καταβάλλουν τα χρήματα την ώρα που το Άσυλο δεν μπορεί να πληρώσει μισθοδοσίες προσωπικού και να καλύψει βασικές ανάγκες των αναπήρων που περιθάλπει.
Όπως αναφέρουν συνάδελφοι του , ουδείς του αρνήθηκε το εφάπαξ απλά του ζήτησαν να περιμένει για ορισμένο χρονικό διάστημα μέχρι να αποκατασταθούν τα τεράστια οικονομικά κενά λόγω των οφειλών του ΕΟΠΥΥ. Κι όμως ο προερχόμενος από το βαθύ ΠΑΣΟΚ Πολυζωγόπουλος , αντί να κάνει πίσω επέλεξε να κινηθεί κατ ΄ αυτόν τον τρόπο εναντίον του Ασύλου.
Όσο υπάρχουν τέτοιες φυλλάδες κ άτομα που τις αγοράζουν, αυτός ο τόπος δεν πρόκειται να κάνει ούτε μισό βήμα πρόοδο.
Η Βραδυνη Κυριακής:
Παράθεση:
Σύνταξη: εξαγοράστε πλασματικά χρόνια
Έπρεπε να πας να βγάλεις εσύ το Ζ ρε μαν...
:hystericalbs1:
Ιδια φαση χθες σε κρεπερι-καφε στην Πετρου Ραλλη.
Σταματω με αλαρμ μπροστα για να παρω καφε. Ο υπαλληλος γκρινιαζει γιατι παρκαρα εκει που σταθμευουν τα μηχανακια της επιχειρησης. Ευτυχως εφευγε ενας δυο θεσεις πιο μπροστα και το εβαλα εκει. Παιρνω καφε, αποδειξη δεν κοβει. Ζητω αποδειξη και εκδιδει μια, σιχτιριζοντας.
Με το που βγαινω χτυπαει το κινητο και στεκομαι να μιλησω εξω απο το μαγαζι. Στον χωρο για τα μηχανακια σταματα λευκο οκταβια με δυο κυριους και μια κυρια. Οι δυο βγινουν και μπαινουν στο διπλανο εμπορικο καταστημα. Ο μπαριστα βγαινει και σιχτιριζει τον οδηγο του οκταβια. Εκεινος κατεβαινει, λεει ΣΔΟΕ και αρχιζει ελεγχο στα τραπεζια.
Κανεις δεν ειχε αποδειξη εκτος απο μενα.
Μερικα δευτερολεπτα αργοτερα μπηκε κι ο ντελιβερας βριζοντας γιατι δεν ειχε που να παρκαρει. Ειμαι σιγπυρος πως το επομενο που θα ζητησε ο Ραμπο ηταν το βιβλιο καταχωρησης προσωπικου!
Εμενα το βραδυ ηρθε σπιτι μια κοντη βυζαρου ντυμενη στα μαυρα δερματα με ενα σπαθι.
Αφου χαραξε ενα Ζ στον τοιχο με το σπαθι της, ορμησε στο κρεβατι και καναμε σεξ για 5 ωρες.
Οταν ειχα διαλυθει εντελως, σηκωθηκε, ντυθηκε και με ευχαριστησε για τα 22.500 ευρω σε αποδειξεις που ειχα κοψει περισυ.
Η με στειλανε εντελως τα χαπια για το λουμπαγκο, η κατι εχει αλλαξει στη χωρα.
Σταμάτη, δεν φταίνε τα χάπια. Βλέπεις πολύ Ζήνα στην TV. :original:
https://images3.sex.com/images/pinpo...rookie-pic.jpg
Επικαιρος προβληματισμος.
Would you bang it or not?
Τον χιονατο και τις 7 νανες.
Μηπως ρε παιδια τα ειχε ποτε κανεις με τη Συλβια Κλιμακη και εχει κρατησει τιποτα φωτογραφιες της; Πληρωνω.
Δε θα σχολιάσω τους ελέγχους... πρέπει να γίνονται... κ ο Άγιος ... φοβέρα θέλει!!!!
Θέλω να σχολιάσω όμως τον "επαγγελματισμό" του κρεπερί-καφέ...
Ο υπάλληλος γκρίνιαξε σε πελάτη, για να έχει παρκάρει το μηχανάκι της επιχείρησης... Δε διώχνουμε τον πελάτη ρε παιδιά...
Η νοοτροπία βέβαια φάνηκε και όταν γύρισε ο ντελιβεράς και διαμαρτυρήθηκε, για το ίδιο πράγμα...
Για την γκρίνια στο να κοπεί απόδειξη... απλά ασχολίαστο...
Πως να πάμε μπροστά.
Εχθές στην Ποτίδαια Χαλκιδικής, απόδειξη τόσο στην ταβέρνα, όσο και στην πιτσαρία αλλά και στην παραλία... και ας μας γνώριζαν...
Ελα να μενουμε ον τοπικ.
Το θεμα μας ειναι τρωκτικα, βδελες, δακος, μουχριτσα λοιπα παρασιτα και τροποι καταπολεμησης τους.
Για βυζια και κωλους εχουμε αλλο θεμα.
σταγόνες στον ωκεανό.....
όταν θα τραβήξουν την γραμμή για την σουμα στο τέλος του χρονου καθίστε να δείτε πόσα δις θα είμαστε μέσα.....
Η Συλβια ειναι ρεπορτερ της επικαιροτητας.
Οικονομικο Αθηνων, χαρβαρντ μεταπτυχιακο, 1.60 υψος.
Τι πιο επικαιρος προβληματισμος απο το αν ειναι ελευθερη;
Ελλάδα, πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις πατρίδα μου;;; :facepalm: