Θα περιμένουμε πολύ ακόμα Βασίλη ! Αλλωστε δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο αφου ήδη βγαίνει η iOS 5.0.1 :original:
Printable View
Θα περιμένουμε πολύ ακόμα Βασίλη ! Αλλωστε δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο αφου ήδη βγαίνει η iOS 5.0.1 :original:
H ios 5 παρουσιαζει ενα προβλημα που μεχρι τωρα δεν εχει λυθει.
Για καποιο λογο δε μπορουμε να κρατησουμε τα shsh blobs της οποτε δε θα μπορουμε να κανουμε downgrade αμα το θελουμε.
Βασιλη backup & restore.Δε χρειαζεσαι τιποτα αλλο.Αρκει να εχεις κρατησει τα blobs της 4.3.3 στο cydia.Aν οχι δε μπορεις να πας πισω
Once you go iOS 5,you never get back... (κατά το once you go mac,you never get back)
οχι ρε.Αναμεταξυ πενταρας με αλλη πενταρα δε μπορεις να πας!!!
πχ= 5.0.1 -> 5.0
θα παραγγείλω απο https://www.lifeproof.com . αν θέλει κάποιος οτιδήποτε απο το site ας στείλει pm.
βρε μαστόρια το 4άρι μου ξαφνικά έχει χάλια λήψη wi-fi
Κάτω απο τη κεραία στο σπίτι και έχει μια στις τρεις μπάρες ενώ παλιά full σήμα. Το ίδιο όπου και να δοκιμάσω.
Η ios 5 να φταίει ή κάτι να έγινε στην επισκευή της οθόνης που είχε σπάσει και έκανα σε γνωστό μαγαζί?
μπορει και τα 2 να φταινε
δοκιμασε restart του router, respring & hard reset του τηλεφωνου και ξαναδοκιμασε.
Αν ειναι καποιο κολλημα με τα παραπανω θα στρωσει.αν ειναι ios απλα περιμενεις καποιο fix σε νεα εκδοση.Αν ειναι hardware ή δε πατησε καλα η ταινια του wifi στη πλακετα ή απλα τη πιεσανε και ψηλοκοπηκε τπτ.
Μονο αν εχει κοπει ή καει πας για κεραια(δλδ μονο τοτε πληρωνεις!!).
θα δοκιμάσω thanks