Και γιατί δε βαζεις την 4.3
Printable View
Και γιατί δε βαζεις την 4.3
καινουργιες θηκες για 4αρι...
https://i465.photobucket.com/albums/.../bmw/monst.jpg
https://www.case-mate.com/iPhone-4-C...7-product-mon#
:whistle::th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Strato, τι να κάνω ρε φίλε; Καμία ιδέα;
δυστυχως δεν υπαρχει πια ευκολη επιλογη στην εγκατασταση της παλιοτερης βερσιον.
νομιζω εχει αναφερθει αυτο σε προηγουμενα ποστς.
η λυση ειναι να σπασεις την εκδοση αυτη που εχεις τωρα, να κρατησεις μεσω cydia καποιους κωδικους που ειναι απαραιτητοι και ακολουθως να επιλεξεις (πατωντας το shift αν θυμαμαι καλα) την βερσιον που θες αφου την εχεις κατεβασει στο pc σου).
για να παρει αυτη η βερσιον την ψηφιακη υπογραφη που απαιτειται πλεον αλλαζεις τον προξυ ωστε το itunes να συνδεθει με το σερβερ του cydia (oπου εκανες την αρχικη διαδικασια και κρατηθηκαν οι κωδικοι σου), και οχι με αυτον της apple ωστε μπορεσει να προχωρησει η εγκατασταση της βερσιον που επελεξες.
ολη η διαδικασια περιγραφεται πολυ αναλυτικα στο www.iphonehellas.gr απο οπου μπορεις να διαβασεις.
εγω την ειχα κανει μια φορα (τοτε που η apple αλλαξε τη διαδικασια και εβαλε περιορισμο) τη δουλεια αυτη, αλλα τη βρηκα πολυπλοκη και απο κει μετα απλα περιμενω καθε φορα να σπασει η επομενη εκδοση χωρις να μπαινω στη λογικη να κανω πειραματα ωστε να χρειαστει να κανω downgrade.
καλοριζικο το ipad αγγελε.
Το να περασεις apps του iphone στο ipad γινεται μεν αλλα να ξερεις οτι οσες δεν ειναι φτιαγμενες για ipad θα παιζουν σε ενα μικρο κοματι της οθονης σαν να εχεις downscalling.θα εχεις τη δυνατοτητα του χ2 πανω στην οθονη αλλα αυτο πιξελιαζει το app(υπαρχει λυση να λυθει αυτο).
Απο κει και περα καταλαβα οτι τωρα το πηρες αλλα εχεις μεσα 4.2.1
Αν θες να εκμεταλευτεις στο επακρο τις δυνατοτητες του Μην αναβαθμισεις σε 4.3
Για να κρατισεις τους "κωδικους" που ειπε ο σταθης παραπανω δε μπορεις με τον απλο τροπο τωρα πια αλλα μονο με τον δυσκολο που δε προτεινω να ασχοληθεις.Η αποθηκευση των shsh καλυτερα να μη γινεται απο ατομα που δε γνωριζουν τι κανουν.
Εσυ απλα αυτο που εχεις να κανεις ειναι να ακολουθησεις την απλη διαδικασια στη σελιδα 10, ποστ 95 αυτου του θρεντ και να μετα ξαναελα εδω!
Στάθη, thanks αλλα είμαι σκράπας κ τα μισά μόνο καταλαβαίνω... Ελπίζω στην λουκανομαχια να έρθει κάποιος που να με βοηθήσει...
Aceman> το διάβασα αλλα... Τρίχες!! Είμαι άσχετος!
δε ξερω αν θα καταφερω να ερθω.
εχω ομως εκπαιδευσει αρκετους αγγελε. xaxaxa
σιγουρα καποιος θα ξερει να στο σπασει 5 λεπτακια επι τοπου σε ενα pc.απλα εχε μαζι σου το καλωδιο.
PC θα έχω εγώ και καλώδιο για το αυτοκίνητο. Φαντάζομαι θα βρούμε λίγο χρόνο να το σπάσουμε αν είναι 4.2.1. Για αλλες εκδόσεις δεν θα ήθελα να δοκιμάσω.