Θωμά πώς το υπολογίζεις οτι θα'ναι για 2-3 χρόνια ?
Printable View
Δεν το υπολογιζει.
Το ευχεται.
Χα χα.
να σου πώ.
διανύουμε την τελευταία χρονιά τρελής ύφεσης. μέχρι το 2013, αφού θα έχει μηδενίσει το κοντέρ, αφού θα έχουν φύγει απο την μέση όσοι εξαρχής δεν έπρεπε να είναι στην αγορά, και φυσικά με τους ξένους πάνω απο το κεφάλι μας, θα πιάσουμε επιτέλους τον πάτο.
απο τον πάτο, μόνο προς τα πάνω πάς μετά. φυσικά δεν είναι εύκολο πράγμα να ξαναξεκινάς απο το μηδέν, αλλά θα μπούμε σε μια τροχιά. φυσικά όλα αυτά που ανακοινώνουν οι σωτήρες έλληνες πολιτικοί, είναι δικές τους μαλακίες, και όχι των ξένων. απο την άλλη, επειδή οι ξένοι έχουν συμφέροντα και η ελλάδα έχει πληρώσει ένα κάρο φόρους για τα τελωνεία των εισαγώμενων αυτοκινήτων, θα γίνουν κινήσεις και σε αυτό τον τομέα.
όπως τους έχουν βάλει χέρι για όλα αυτά που έχουν κάνει χωρίς καμμία λογική, έτσι θα γίνει και με τα αυτοκίνητα.
φυσικά όπως είπε ο σταμάτης, τα εύχομαι όλα αυτά.
Εγω παντως στο μανιφεστο μου, το δηλωσα ξεκαθαρα.
Θα εχετε εκτος απο ολα τα αλλα και φτηνα αυτοκινητα.
Αλλα ακριβη βενζινη.
Με θλίψη σήμερα διαπίστωσα ότι έκλεισε η Toyota στη Λ. Κηφισίας στο Χαλάνδρι. Η συγκεκριμένη εταιρεία είχε ήδη αλλάξει μαγαζί από πέρυσι και είχε μετακομίσει λίγα μέτρα πιο πάνω σ ένα πολύ μικρότερο χώρο. Ωστόσο φαίνεται πως ούτε εκεί κατάφερε να ορθοποδήσει και πριν λίγες ημέρες μπήκαν λουκέτα.
Άλλη μια απώλεια είχαμε στο Κεφαλάρι όπου μετά από πολλά χρόνια έκλεισε το κατάστημα Haagen Dazs στη κεντρική πλατεία. :(
Νομίζω dealer Βαγγέλη, αλλά δε το υπογράφω κιόλας. Λέω γι αυτό που ήταν δίπλα στη Lexus και πέρυσι μετακόμισε στο κατάστημα της (πρώην) Mazda (που έκλεισε κι αυτή - dealer).
Άμα άρχισαν να κλείνουν και οι Toyota σε λύγα χρόνια οι Θεσσαλονικοί θα αγοράζουν BMW απο τον εισαγωγέα στην Αθήνα.
Και στην επαρχία γίνεται χαμός Λέω. Οι πωλήσεις είναι πλέον ελάχιστες και οι κάθετες μονάδες δύσκολα επιβιώνουν. Μου τα λεγε τη περασμένη βδομάδα στέλεχος του ΣΕΑΑ.
Θα μεινουν οσοι επρεπε να υπαρχουν.