Ναι δεν λέω οχι αλλα τι έξοδα έχει αυτό και τι εκείνο ???
Δεν μιλάω για τεκμήριο ...
Printable View
συγνώμη που επεμβαίνω , αν είναι πλεον τοσο βάρος τι το κρατάς τότε; τ αμάξια δεν είναι για τα γκαραζ.
Το λεω γιατί ειχα μπει κι εγώ στο ίδιο τρυπακι οχι λόγω τεκμηρίων και συντήρησης αλλά λόγω δημιουργιας οικογένειας με αποτέλεσμα το μονο που κατάφερα ήταν να κάνω ευτυχισμένο τον επόμενο ιδιοκτήτη που πήρε αμάξι τσιλικο σε άριστη κατάσταση με 27χιλ. χιλιόμετρα!
Σίγουρα δενεσαι και πολλές φορές σε φρενάρουν συναισθηματικοί λογοι για να πουλήσεις κατι, αλλά τελικά κανεις τον λογαριασμό στο τέλος και λες ΟΚ το πηρα για να το βλέπει το γκαραζ;
Από τότε έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι και να πάρω θα το χαρώ 100000% εγώ ας πάει και 3 ευρώ το λιτρο.
Αν δεν μπορω να το συντηρήσω, πούλημα και παμε γι άλλα.
Κανενα γκαραζ και καμια κατάθεση πινακίδων.
IMHO.
:-)
βενζινη μαλλον καινε το ιδιο......:thumbsdown:
δεν ξερω τι εξοδα εχει το evo, το Μ5 στα 5 χρονια που το εχω εκανα 13000 χλμ και εχω αλλαξει 2 φορες λαδια-φιλτρο (χρονικα), 1 φορα βαλβολινες σασμαν-διαφορικο, 2 φορες υγρα φρενων.
τα υπολοιπα..... φρενα-ζαντες-εξατμιση-προγραμμα-αεροτομες-σποιλερ κ.τ.λ δεν τα θεωρω εξοδα, αυτα ανηκουν στην κατηγορια του κ@βλ@ντ@ν....:th_Laie_67-1::hystericalbs1:
Και αυτό 20000 κάνει , το παίρνει κανεις ???
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3256650/
Νικο εκει εκανε σερβις, τον ρωτησα.
Οταν εψαχνα για Μ5 ειχα ανεβει καμια 10 φορες Αθηνα να δω αυτοκινητα, ειχα παει Γερμανια-ιταλια για τον ιδιο λογο, δεν βιαζομουν..... μεχρι να βρω αυτο που ηθελα!!!
Μπορει με την αγορα του evo να φαω φολα...., θα το ψαξω μεχρι βιδα και αν την φαω, την εφαγα....., θελω να πιστευω ομως οτι θα το βρει η στραβη το αρνι της.....thumb
Ολα τα leasing εκεί κάνουν τα service τους είναι κανόνας , (το αυτοκίνητο είναι "δικό" τους)
Μέχρι και λάστιχα αυτός σου λέει πότε θα βάλεις .
Νικο δεν εισαι μονο εσυ που θα προτιμουσες το V10 αλλα παρα πολλοι εδω περα οπως και ο ιδιος ο κατοχος του που σκοπευει να τον αντικαταστησει με τον θορυβο του EVO. Ο λογος που προφανως αποφασιζει να αποχωριστει την μελωδια του V10 δεν ειναι γιατι δεν του αρεσει, ισα ισα μαλιστα, αλλα γιατι αυτη η μελωδια πληρωνεται πλεον πολυ ακριβα σε αυτο το ευρωπαικο (χαχα) κρατος.
Αν δεις και σε ενα παραπανω ποστ του εγραψε για το κουστουμι που πρεπει να πληρωνει καθε χρονο για την κατοχη του και μονο.
Σε αυτο το ευρωπαικο κρατος λοιπον (ξανα χαχα) αντι το εισοδημα να φορολογειται στην πηγη και μονο, φορολογειται και αναλογα με την χρηση.
Δηλαδη αν με τα 20-30 χιλιαρικακια που τα μαζευα με κοπους χρονων, νομιμα δηλωμενα, παω και αγορασω ενα καλο αυτοκινητο, θα πρεπει να πληρωνω φορο πολυτελους διαβιωσης, ενω αν τα ξοδεψω στις π@υτανες, στον Ρεμο στην Μυκονο, στις Μπαχαμες, για σκι-ξεσκι στην Ελβετια, στην "εικαστικη παρεμβατικοτητα" by Tsarouxis, σε φρου φρου και αρωματα εκει ολα μια χαρα, δεν κανω πολυτελη διαβιωση.
Ο γελοιος νομοθετης προφανως και γνωριζει οτι οι περισσοτεροι κατοχοι των αυτοκινητων που ειναι αναγκασμενοι να πληρωνουν φορο πολυτελους διαβιωσης δεν κανουν τιποτα απο τα παραπανω που ανεφερα, που ειναι η πραγματικα πολυτελη διαβιωση, αλλα ποσως τον ενδιαφερει αφου εχει ως σκοπο την εισπραξη εισοδων και αυτος ειναι ο ευκολοτερος τροπος, μεσω κινητης-ακινητης περιουσιας
Δεν διαφωνω με την σκεψη σου....thumb
Εγραψα σε αλλο ποστ οτι το Μ5 εχει επανω του κομματια.... απο τον Αλεξη και κυριολεκτω!!!!
Δεν με ενοχλει σε κατι και δεν υπαρχει κανενας λογος να κανω καποιον ευτυχισμενο.....
Αν τα πραγματα στην πορεια στραβωσουν παρα πολυ, το Μ5 θα ειναι το τελευταιο που θα φυγει.....
Εαν παλι βρεθει καποιος που θα εκτιμησει μαζι με το Μ5 και τα κομματια μου, ευχαριστως να το συζητησουμε.......thumb