-
Ρε παίδες...χαλαρώστε λίγο. Αφήστε να δούμε που θα πάει, όταν πάει. 1,5 μήνα είναι πάνω. Οι προηγούμενοι μόνο το σκαλπ δεν μας πήραν 5 χρόνια τώρα και εμείς τους κοιτάγαμε. Κι αν είπε ο Βαρουφάκης μια και δυο αστοχίες και υπερβολές, είπε και άλλα σωστά.
Και όσον αφορά τους μετανάστες που γυρνάνε ελεύθεροι, τί σας φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ;; Και μένα μου γυρνάνε τα μυαλά ανάποδα με το μεταναστευτικό και κάθε μέρα που κατεβαίνω την Κατεχάκη και βλέπω ουρές για το άσυλο μουρλαίνομαι, αλλά Νόμο εφαρμόζει....
...και δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώ να τα δω λίγο ουδέτερα.
-
Νταξει δε γινεται με πολιτες.
Εγω δλδ επειδη δεν τον παω τον μαγαζατορα θα πεταω την αποδειξη και θα λεω κλεβει?
Δεν μαζευεις ευκολα την φοροδιαφυγη σε ενα διεφθαρμενο λαο.
Να βγαλει κλιμακια για ελεγχους και να αλλαξει τις κυρωσεις.
Τι σημαινει προστιμο?
Πληρωνω το προστιματακι μου μια στο τοσο και συνεχιζω οπως ηξερα?
Οποιος κλεβει να του παιρνουν την αδεια λειτουργιας.
10 θα κλεισει και θα χεστουν ολοι πανω τους και τερμα η φοροδιαφυγη.
Ενα αυτο.
Δευτερον. Ρουφιανοι δεν ειναι αυτοι που δουλευουν για το κρατος.
Ειναι αυτοι που κλεβουν το κρατος.
Εγω πληρωνω και δινω φπα για να παει στο κρατος.
Ο αλητακος που δεν μου δινει αποδειξη κλεβει και εμενα και εσενα και ολους μας.
Και δεν κλεβει μονο το 23% του Φπα. Κλεβει και το ποσοστο της φορολογιας.
Ειναι μαυραγοριτης.
Δεν ειναι ρουφιανος αυτος που θα το καταγειλει.
Ρουφιανος ειναι αυτος που παρασυτει οταν αλλοι στεναζουν για να κρατησουν ορθια τουτη δω τη χωρα.
Τα παραπανω τα γραφω για να τα διαβαζω και γω.
Δε διαφερω.
Ελληναρας ειμαι και γω.
-
Τη φοροδιαφυγη την εξαφανιζεις μόνο με λογικό φορολογικό σύστημα που είναι ανταποδοτικο.
Για ποιόν λόγο να βάζεις συνέταιρο το κρατος? Ιδίως όταν όλα όσα πληρώνεις δεν έχουν ούτε καν την ελάχιστη ανταποδωση.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
Thomelef
Στο μεταξύ τα Πακιστανα διαβάζω κάνουν παρελάσεις εδώ και μια βδομάδα στο κέντρο.
Ψηλέ, κανονικά κατεχόμενα έπρεπε να λέγεται και όχι κέντρο.
Παλιά, πηγαίναμε 3 η ώρα τα χαράματα Ομόνοια να πάρουμε
αθλητική εφημερίδα. Τα αυτοκίνητα όλοι τα αφήνανε αναμένα
ή με τα κλειδιά πάνω. Τώρα και να πας στο περίπτερο της
Ομόνοιας, δεν υπάρχει ελληνική εφημερίδα στη μπουγάδα
που κρέμεται.
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
doctore
Παλιά, πηγαίναμε 3 η ώρα τα χαράματα Ομόνοια να πάρουμε αθλητική εφημερίδα. Τα αυτοκίνητα όλοι τα αφήνανε αναμένα ή με τα κλειδιά πάνω.
Aαα..! ωραιες εποχες ρε Μπιλυ..
-
Ο Ζουρλομανδυας του Ευρω..
-
Αντωνη κανε το 50 καλυτερα "0" να εισαι μεσα...
-
Δηλαδη κυριοι και συγνωμη αν σας κακοφανει ,περιμενατε η Ελλαδιτσα να καταφερει να ειναι Ελβετια ?
Ποιο κρατος ειναι το πρωτο αρα και το πιο κοντινο στην ολοενα και αυξανομενη εισροη προσφυγων εξ ανατολων?
Ποιο κρατος ειναι πιο ευαλωτο λογω μη εφαρμογης η τηρησης ελεγχων?
Ποιος λαος ειναι πιο γραψαρχ@δης απο τον Ελληνα που με τα δανεικα για καφε,το αιφον χωρις μοναδες στην κοσμοκαρτα,το αλαζονικο σεξιστικο στυλακι και την παντελη ελλειψη παιδειας και συνυπευθυνοτητας ,τον ωχαδελφισμο και την τσαπατσουλια την πονηρια ?
Που αλλου η τοση ηλιθιοτητα για καθετι ξενοφερτο απαξιωσε ετσι καθετι σε βαθμο που οι εισαγωγες του καλοφαγα Ελληνα ακομα και για τα πιο ευρειας καλλιεργειας αγροτικα προιοντα "ξεραναν" τα ντοπια συνδυαστικα βεβαια με αστοχες κοινοτικες οδηγιες?
Γιατι σας κακοφαινεται ο" Πακιστανος" ,που περιμενετε να παει σε σοβαρο κρατος???
Μην πιασουμε αλλες ιστοριες να γελαει το συμπαν ,με φακελλακια,με αναθεσεις,με μιζες,με νοθειες,με προσληψεις,με μπονους,με φορους-χαρατσια και παει λεγοντας...
Μια χαρα ειναι ακομα τα πραγματα
-
-
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο
katsaraios
Δηλαδη κυριοι και συγνωμη αν σας κακοφανει ,περιμενατε η Ελλαδιτσα να καταφερει να ειναι Ελβετια ?
Ποιο κρατος ειναι το πρωτο αρα και το πιο κοντινο στην ολοενα και αυξανομενη εισροη προσφυγων εξ ανατολων?
Ποιο κρατος ειναι πιο ευαλωτο λογω μη εφαρμογης η τηρησης ελεγχων?
Ποιος λαος ειναι πιο γραψαρχ@δης απο τον Ελληνα που με τα δανεικα για καφε,το αιφον χωρις μοναδες στην κοσμοκαρτα,το αλαζονικο σεξιστικο στυλακι και την παντελη ελλειψη παιδειας και συνυπευθυνοτητας ,τον ωχαδελφισμο και την τσαπατσουλια την πονηρια ?
Που αλλου η τοση ηλιθιοτητα για καθετι ξενοφερτο απαξιωσε ετσι καθετι σε βαθμο που οι εισαγωγες του καλοφαγα Ελληνα ακομα και για τα πιο ευρειας καλλιεργειας αγροτικα προιοντα "ξεραναν" τα ντοπια συνδυαστικα βεβαια με αστοχες κοινοτικες οδηγιες?
Γιατι σας κακοφαινεται ο" Πακιστανος" ,που περιμενετε να παει σε σοβαρο κρατος???
Μην πιασουμε αλλες ιστοριες να γελαει το συμπαν ,με φακελλακια,με αναθεσεις,με μιζες,με νοθειες,με προσληψεις,με μπονους,με φορους-χαρατσια και παει λεγοντας...
Μια χαρα ειναι ακομα τα πραγματα
thumbthumbthumbthumb