και σπαστικο (κουραστικο - σπαει νευρα) στη χρηση του.
Printable View
α ρε θείο...και στο αμάξι ποιοτικά θέλεις να βλέπεις τις τσοντούλες σου εεε???
την ασφάλεια που έχει η πε μβε να κρατήσεις μόνο, οταν ξεκινάς να σβήνει...
μην σε ξεκολάμε καμμιά μέρα απο κάνα δέντρο...
δεν θελω να σε χαλασω αλλα τα πληρωσες 2 φορες πανω...
περα απο τη τιμη ειναι σουπερ
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν κάνω διαφήμιση σε κανέναν δεν ξέρω να ανεβαζω φωτο ΔΙΚΕΣ μου γιαυτο έβαλα το λινκ αν υπάρχει έστω και μια στο φόρουμ ΔΙΚΙΑ μου να μου την δείξετε τώρα
Σταμάτη όταν βάζεις μια αγγελία αναγραφετε η τιμή που ζητάει ο πωλητής αν εγω λέω ότι αγόρασα το τάδε προϊόν γιατί πρέπει κάποιος να καταλαβαίνει ότι αγοράστηκε στην τιμη που αναφέρετε στην αγγελία ;
όσο και αν τις πείρε, καλορίζικες να είναι!!!απο την στιγμή που ένας άνθρωπος έβγαλε
απο το πορτοφόλι του 100 - 200 - 300 - 400 και πάει λέγοντας ευρώ για να κάνει μια
δουλειά που τον ευχαριστεί και δεν τα στερείτε απο κάτι σοβαρό, οι δική μας γνώμη
περισεύει...στο κάτω κάτω, ακόμα και ακριβά να τα πείρε, δεν είναι ούτε ο πρώτος, μα
ούτε και ο τελευταίος...όλοι μας έχουμε κάνει πατάτες σε αυτά τα θέματα, και έχουμε
δώσει πολά χαβαλέ λεφτά για τις λαμαρίνες...χωρίς πάλι να υποννοώ ότι ο άρης έκανε
τέτοια αγορά, μιάς και ακόμα δεν έχει αναφέρει την τιμή που τα αγόρασε...μπορεί και
να τα πείρε κομπλέ με δίσκους, όλα 350 ευρώ...thumb. καθόλου παράξενο για τις μέρες μας.
νομιζω οτι αυτο που ειπε ο Δημητρης δεν ειναι κακο να πεις την γνωμη σου δηλαδη στον αλλον οτι οκ φιλε μου καλα ειναι αλλα τα πηρες ακριβα,δεν πρεπει εδω μεσα να χαιδευουμε τα αφτια ολων για να ακουνε αυτα που θελουν να ακουσουν.Η ενστανση μου ομως ειναι οτι πρεπει να ξερουμε πρωτον ποσο αγορασε καποιος κατι για να το κρινουμε ως ακριβο η φτηνο και δευτερον οταν λες Δημητρη μπορω να βρω brembo με 350 δεν μου λεει κατι απο μονο του πρεπει να πεις οτι μπορω να σου βρω ακριβως την ιδια δαγκανα με ολα τα χαρακτηριστικα που περιεγραψα παραπανω και ολα τα παρελκομενα ιδια για να εχουν βαση τα λεγομενα σου και βεβαια να μπορεις να αποδειξεις αυτο που λες.Για τον ιδιο λογο το rolex daytona δεν εχει την την ιδια τιμη με το rolex daytona Paul Newman
Το ποσο βρισκει κανεις κατι δεν ειναι αντικειμενικο κριτηριο για συγκριση. Αλλος εχει κονε, αλλος το παιρνει κλεμμενο, αλλος απλα ηταν τυχερος και εκατσε η φαση να το βρει, κλπ.
Καλοριζικα Αρη thumb
Φρεσκο μπαξιματακι
https://img828.imageshack.us/img828/...00759yf.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us
στρατο εκτος απο την ζημια που θα κανει στα πλαστικα φοβαμαι μην γινει και ζημια στη πορτα..Οποτε παει διπλο κοστος..
Απο δω και περα το βραδυ στο μπαλκονι σκοπια,καφε και
https://world.guns.ru/userfiles/imag...s01/ak47_3.jpg
Ο ανθρωπος που δηλωσε δημοσια εδω μεσα στο φορουμ παρουσια ολων μας οτι τον κουρασαν τα μπαξιματα ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ με νεο μπαξιμο και εγω οπως παντα σαν κακος ανθρωπος - ρουφιανος - Αρτεμης Ματσας σας τον καταδιδω, ιδου φίλοι μου το νεο μπαξιμο :
https://img839.imageshack.us/img839/4395/dsc00044e.jpg
https://img406.imageshack.us/img406/1079/dsc00042op.jpg
Και φυσικα εβαλε τιμονι Mpack γιατι το αλλο το τριακτινο που ειχε τον χαλαγε αλλα αντικατεστησε τα τριμ που ειχε (βουρτσισμενο αλουμινιοο) με αυτα τα μαυρα που βλεπετε.
Συνεχισε παλικαρι μου ετσι και θα περασεις και τον φανη στα μπαξιματα αλλα θελω να σας δω οταν θα πατε να δηλωσετε στο ASAP ολο τα Retrofit που εχετε μπαξει πως θα σας κοιτανε.
Εδω μεχρι και η κοπελα του που πηρε χτες το αμαξι τον ειπε τι επαθε το τιμονι πρωτεινες πηρε και πρηστηκε ετσι : :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1: :hystericalbs1::hystericalbs1:
Αντε να δουμε το επομενο μπαξιμο Γιανναρα μου ποτε θα ειναι ; Εσυ δεν ειπες οτι κουραστηκες. :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1: :th_Laie_67-1::th_Laie_67-1:
Δεν σταματάει λέμε ! Αμάξι ποτε θα μπαξει είναι η ερώτηση
Πριν απο ενα μηνα περιπου εμπαξα τα ελατηρια που μου ειχε δωσει ο φιλος alexm,το αμαξι εμεινε στο ιδιο υψος τελικα κατι που δεν με πειραζει αλλα η αισθηση στην οδηγηση αλλαξε αρκετα,το νιωθω πιο σφιχτο παρολο που φοραω τα comfort αμορτισερ τα οποια εχουν ψωμια ακομα.
Δεν το ειχα γραψει νωριτερα γιατι ηθελα να το οδηγησω για να καταλαβω την διαφορα στην αισθηση και γιατι μου ειπε φιλος οτι κανωντας του καποια χιλιομετρα θα κατεβει και λιγο,δεν το εχω μετρησει ακομα.
Αντε τωρα σε αυτο το κομματι μενουν πιο παχες αντιστρεπτικες,απο Μ5 :whistle:,και θωλομπαρα εμπρος για να γινει μπετο.
ΥΓ:Χαζευοντας το αμαξι την μερα που τα βαλαμε σκεφτηκα οτι θα ηταν ωραιο να βαλω αποστατες εχει κανεις καποια αποψη;
Με γεια βρε Νίκο! Κι εγώ έχω τα Μ Pack ελατήρια με τα M bump stops από το κοπή τη πίτα κι ακόμη δεν τα έχω βάλει. Για τις αντιστρεπτικές κατέληξα στην Μ (18mm) πίσω και στην M-Pack μπροστά. Με την Μ μπροστά θα έχεις πολλά μούτρα. Δεν τις έχω βάλει για να σου πω, καθώς μένει ακόμη να πάρω τα Bilstein B8. Έτσι όπως έρχονται τα χαράτσια, βλέπω να καλοκαιριάζει πρώτα. ΔΕΙ ΔΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ Ω ΑΝΔΡΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ...
Γι' αποστάτες είχα κάνει thread παλαιότερα στο topic 'Σειρά 5'. Ψαξ' το.
Τα Μ πακ ελατηρια ειναι πιο σκληρα απο των εταιρειων του εμποριου.. Ετσι τουλαχιστον εχω ακουσει και λενε 2-3 μαστορες.. Ισως να εχουν δικιο..
Μεγεια παντως.. :)
Οσο για τους αποστατες κοιτα να παρεις κατι επωνυμο διοτι οι φθηνοι απο ebay εχουν "θεματακια" τοποθετησης + τρεμουλο.. Εγω πηρα H&R με μεγαλυτερα μπουλονια.. (1 ποντο προσθηκες)
Αναλογως τι θελεις να πετυχεις με τις προσθηκες, μπορεις να μετρησεις πριν παραγγελεις.. Κοιτα εδω.. https://www.turnermotorsport.com/t-wheel-spacers.aspx
Aπο εβδομαδα μπαινει M sport μαυρος ουρανος κομπλε και βαψιμο τα πλαστικα του ουρανου (look csl) :thanks:
επιτελους δουλευει ο διακοπτης φλας με BC στο 46αρι που εβαλα και δεν ειναι απλα διακοσμητικο πλεον....ευχαριστω τον giannis_compact που με πηγε σε εναν δικο του ηλεκτρολογο και μου εκανε μεσα σε 1 λεπτο τη δουλεια που μετα απο μιση ωρα δε μπορεσαν να μου κανουν στην αντιπροσωπεια....
ειδεσ που επρεπε να ερθεις θεσ/νικη????
Την εβδομάδα που μας πέρασε πρόσθεσα και εγω κάτι καινούργιο στο αμάξι. Τι; έβαλα τα angel eyes που τα είχα στο μάτι. Έβαλα τα CCFL και το αμάξι μου φαίνετε ποιό ωραίο, η γνώμη μου φυσικά, και τα τοποθέτησα μόνος χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Θα βάλω και φωτογραφίες να μου πείτε την γνώμη σας... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: